Şimdi Ara

ttnet adsl den vdsl gecis sureci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • adsl den vdsl gecis yapmak istiyorum ama 2 - 15 gün sürecegi soyleniyor bu surede internetim komple mi kesiliyor yoksa 16mbit almaya devam mı ediyorum bilgisi olan var mı ?



  • Hattınız adsl dslam karttan vdsl karta aktarılacak ardından santral tarafında aktivasyon yapılıyor normalde işlem 1 saat içinde biter 1 saatten fazla kesinti olmaz.

    İşlemin bitme süresi maksimum 15 gündür, görev emri gönderilecek santrale hat santral içindeyse santral içinden, saha dolabındaysa gezici ekip tarafından işlem yapılacak. 15 gün kesilmez yani internetiniz.

    Hattınız vdsl karta bağlı olsaydı geçiş 1 dakika sürüyordu sistemden adsl sinyalini vdsl olarak değiştirip sinyali resetliyorlar ve vdsl sinyali geliyor. Fakat fiziksel olarak adsl karta bağlıysa hat mecburen fiziksel işlem yapılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 18 Aralık 2018; 12:26:54 >
  • Ben Adsl bağlantıdan vdsl bağlantıya 1 yıl önce geçtim. Bağlı bulunduğunuz portun uygunluğuna göre değişiyor o durum. Benim elimde vdsl modem vardı. Telefondan tarifemi onayladıktan hemen modem ayarını yaptım ve vdsl geçtim. Bu durum sanırım arkadaşın dediği gibi sistemden sinyal değişimi yaptılar ve vdsl sinyal geldi. İnternet kesintisi olacağını zannetmiyorum
  • verdikleri süre maksimum geçebilecek zamandır. ben geçiş yaparken ertesi gün netim kesildi ve 1 dk sonra geri geldi vdsl olarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.