Şimdi Ara

TTnet 3 aydır Hızım 0.30 mbit (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • https://tuketici.btk.gov.tr/sikayetyaz/

    Şikayet ettim. 1 aydırwww.speedtest.net ten hız testi yapıyordum. Bunları kayıt altına alıyordum. Aldığım hız sonuçlarını da upload edip şikayette belirttim.
    bakalım neler yapılacak. top bende değil artık devlette
  • Sitedeki TTNet Destek 'ten dün aradılar. Bayağı bir yardımcı oldu ve hızımı 2 Mbit e çıkardılar test amacıyla. Gece saat 1:00 den sabah 11:00 e kadar internet mükemmeldi. Ama gün içinde aynı problemler devam etti. Acaba bir şekilde internetimi kaçak olarak kullanan olabilir mi? Tekrar TTNet Destek'ten yardım istedim. Bence sizde ordan bi deneyin. Çünkü kendimiz aradığımızda pek ilgilenmiyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elladan

    Sitedeki TTNet Destek 'ten dün aradılar. Bayağı bir yardımcı oldu ve hızımı 2 Mbit e çıkardılar test amacıyla. Gece saat 1:00 den sabah 11:00 e kadar internet mükemmeldi. Ama gün içinde aynı problemler devam etti. Acaba bir şekilde internetimi kaçak olarak kullanan olabilir mi? Tekrar TTNet Destek'ten yardım istedim. Bence sizde ordan bi deneyin. Çünkü kendimiz aradığımızda pek ilgilenmiyorlar.

    Şuan bir geri dönüş olmadı BTKdan. İşletmeciye gönderilmiş şikayetim kimse geri dönmedi. Bu arada 444 0 375 ten tekrar arıza kaydı bıraktım 3 gün sonra kapadılar ve geri dönmediler. Sitedeki(donanımhaber) ttnet destekten dün yazdım bugün geri dönen olmadı.
    Tekrar santrali aradım biraz iyi bir haber gibi bir şey verdiler.
    IP DSALM mı ney gelecekmiş santrale. bir sayı söyledi sizin bağlı olduğunuz yer dedi öncelikte. bugün(cuma), yarın, pazartesi gibi bekliyoruz gelince size sormadan aktaracağız zaten dedi. büyük ihtimal bölgesel sorununuz giderilecek dedi.
  • aynı şeyleri ikimize de söylüyolar heralde

    benide bugun aradılar sizinle aynı portta cok fazla kullanıcı aynı anda nete yuklenınce port yetersız kalıyor dedi

    dijital bir port varmış yeni bi teknoloji dedi bugun yarın tekli porta aktarım yapıcam dedi
  • Peki bu aktarım herkese otomatik olarak yapılacak mı? Yapılmayacaksa, hangi mercilere ulaşmamız gerekiyor? Ayrıca sitedeki TTNet beni de aramadı henüz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elladan

    Peki bu aktarım herkese otomatik olarak yapılacak mı? Yapılmayacaksa, hangi mercilere ulaşmamız gerekiyor? Ayrıca sitedeki TTNet beni de aramadı henüz.

    vallahi bana size sormadan aktarımı yapacağız zaten dedi. bizim bölge öncelikliymiş öylede dedi inşallah bu hafta olur ya artık tüm yaz'ım hiç oldu boş boş geçti ...
  • Pazartesi oldu ama hala bir gıdım dahi bi iyileşme yok. TTNet oyalama konusunda çok başarılı. Sizlerde iyi-kötü bir değişim oldu mu?
  • benim internette sabah 10 a kadar mükemmel 10 dan sonra sorunlar başlıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elladan

    Pazartesi oldu ama hala bir gıdım dahi bi iyileşme yok. TTNet oyalama konusunda çok başarılı. Sizlerde iyi-kötü bir değişim oldu mu?

    pazar günü yani dün saat 9.30 gibi aradılar. konuştuk yarın portunuz IP DSALMA aktarılacaktır dedi sorunumu anlattım yakalamışken. arıza kayıtlarına baktı. burda arızak aydı bırakılmaz bu sorunlar çözülür 2 tane aynı kişiden arıza kaydı gelse bu burda büyük sorundur dedi. şikayetler çok arttı dedi bu bölgede o yüzden çalışıyoruz dedi. bir açtı 20 tane arıza kaydı bu çok çok fazla dedi. bir de bunun tekrarları varsa ooo çok fazla dedi. ekip gelecek dedi bugün yarında aktarımınız yapılacaktır dedi. bugün aradım verdiği numaraları ancak açan olmadı. ulaşamadım böyle bitti gün. önemli olanda margin değeriymiş ordakiler için
    0-6 arası kopar
    6-15 arası kopma tehlikesi yüksek
    15-25 bağlantı iyi
    25+ bağlantı mükemmel
    benim 18 margin değeri ve 0.40 şuan internetim modem arayüzündende hızım max 1 mbit gözüküyor. ve hiç bir işimi yapamıyorum gene. en iyisi yarın erkenden aramak. buraya ekibin gelip gelmediğinide bilmiyorum. bir sürü de özel işim var şu sıralar hiç uğraşasım yok telekomla ama durum bu.
  • biliyosun aynı sorun bende vardı benım portu aldılar tekli sisteme

    2 gundur 7mbıtte sabıtım hele sukur ınternet kullandıgımı hıssettım ya gunun her saatı sabıt 7 gelıyor

    dowload yaparkende 950kb lara kadar cıkıyorum
  • ya arkadaşlar bende burak kardeşime yakınım küçükçekmece / kanarya mah. oturuyorum internetim aynı senin anlattığın gibi en ufak bi farklılık yok ha bre arıza kaydı bıraktım tamam hallettik diyorlar geri dönülücek diyorlar kise geri dönmüyor yarın yine arıcam onlar yapmamakta inat ediyorlar çıldırıcak dereceye geldim olmaz böle bişi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NETMAR

    biliyosun aynı sorun bende vardı benım portu aldılar tekli sisteme

    2 gundur 7mbıtte sabıtım hele sukur ınternet kullandıgımı hıssettım ya gunun her saatı sabıt 7 gelıyor

    dowload yaparkende 950kb lara kadar cıkıyorum

    benim portuda bu sabah tekli sisteme aldılar fakat internet devamlı gidiyor
    gönderme snr değerim 3.7 telefon çalınca sürekli kopuyor ama 0.30 mbit saçmalığından kurtuldum.
  • benim netim 3 aydır sürekli gidiyor türk telekoma gittim konustum yapıyorlar santralden sonra gelıyor 3 hafta sonra veya 1 ay sonra geri bozuluyor bugün gene gittim bu sefer yapamadılar onlıne oyun oynuyorum deli ediyor net beni süperonlıne gecmen en iyisi sanırım
  • internet kullanıyorum aman tanrım
  • Benim internet te sonunda düzeldi. Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çelişkisiz Çelişkiler

    benim netim 3 aydır sürekli gidiyor türk telekoma gittim konustum yapıyorlar santralden sonra gelıyor 3 hafta sonra veya 1 ay sonra geri bozuluyor bugün gene gittim bu sefer yapamadılar onlıne oyun oynuyorum deli ediyor net beni süperonlıne gecmen en iyisi sanırım


    quote:

    Orijinalden alıntı: hkangzel

    internet kullanıyorum aman tanrım



    quote:

    Orijinalden alıntı: elladan

    Benim internet te sonunda düzeldi. Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar

    herkesin düzeldi galiba. ısrar ve çabalarım sonuç verdi fakat sanırsam bana karşı bi garezleri var.
    1mbit hattım var
    55db hat zayıflaması ki port değişmeden önce 35 idi.
    15 snr margin değeri 1000 kbps iken

    üstelik telefon çalınca internet gidiyor. onu geçtim telefonu devre dışı bıraktım direkt duvardaki telefon girişine bağladım bi deniyeyim dedim evi aradım. doğal olarak çalmadı fakat internet gene gitti. muthemelen santraldeki splitterdan onlara söyledim defalarca. hemen tekrar değiştirdiler az önce. ama düzelmedi. yarın ekip yollayacam sana kardeşim dedi adam. ben bi an duraksadım peki teşekkürler dedim kapadım.
    ekip gelsin gerekirse binadaki kabloları komple yakarım. ama ne gerekiyorsa yapılsın artık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.