Şimdi Ara

TT Faturasızdan Faturalıya 1000DK/1000SMS/15GB 39TL (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.366
Cevap
78
Favori
334.347
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evoo.9 kullanıcısına yanıt
    1 ay sonra piyasadaki kampanyalara bakmak lazım. Haziranda yeni kampanyalar gelecek. Taahhudu biten herkes taahhudun biteceği hafta numara taşımayı mutlaka seçenek olarak bulundurmalı. Şuan trcell faturasız hosgeldin 4GB paketine taşısanız 27 TL'ye 5GB +500 dk alıyorsunuz mesela.Size 500 dakika yetmiyorsa ttelekomun teklifini kabul etmeli,500 dakika yetiyorsa taşımalı. Bu gibi detaylar önemli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ment

    Bende Turkcell faturalı kullanıyorum. Bulunduğum yerde Türk Telekom muazzam çekiyor. Türk Telekom’a geçmeyi düşünüyorum. 25 Haziran 2019da tarifem bitiyor.

    1000dk 1000sms 15gb internet yapabilir miyiz?
    Sizin durumunuzla ilgili önceki sayfalarda detaylı yazılarım mevcut. Önceki sayfaları okuyunuz lütfen. Zaten 55 gün var taahhudunuzun bitmesine,o günkü şartları kampanyaları görmek lazım. Taahhudun bitmesine 2 hafta kala bana buradan yazın seçenekleri konuşalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26 Şubat'ta faturalıdan faturasıza geçtim. 1 ay sonra teklifler gelir dediler. Ne arayan var ne bu tarifeyi öneren 😒

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • behramkalender B kullanıcısına yanıt
    Bende 1 hafta sonra geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT Faturasızdan Faturalıya 1000DK/1000SMS/15GB  39TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturasıza geceli 3 ay oluyor uygulamadan teklif gelmedi 2 kere çağrı hizmetleri aradı meşguldum açamadım daha da aramadılar kaldık konturlude napıcaz bilen var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TIRPAN kullanıcısına yanıt
    Online işlemlerden fatura işlemleri bölümünde alltaki seçeneklerden birinde bize yazın var,oradan mail gönder bu tarifeye geçmek istediğini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilen biri bana söyler mi? Ekranı açıyorum, 4.5G yarım anten çekiyor. Bir siteye giriyorum, çekmiyor. H+ ya düşünüyor. Yine çekmiyor. H ye düşüyor. Yine çekmiyor. Sonra h+ ile en az seviyede zar zor çekiyor. H yi bile çekiyor işte diyen uzmanları var. İstanbul'un göbeğinde bir ilçede bu ne biçim bir olay? Şu an bile ekranda h yazıyor. O da en az seviyede. Rezalet !!! 1 sene çekilecek dert değil. Acaba bana özel hattın çekimini mi düşürüyorlar? Etrafımda böyle bir durumda olan yok. Çünkü bu tarifede olan yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce başvuru yaptım faturasıza faturasızda en uygun tarife hangisi arkadaşlar teklif gelene kadar hangi tarifeyi öneriyorsunuz tarife değişikliğini nasıl yapıyoruz kusura bakmayın ilk defa faturasız kullanacağım 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Operation Manager

    Bilen biri bana söyler mi? Ekranı açıyorum, 4.5G yarım anten çekiyor. Bir siteye giriyorum, çekmiyor. H+ ya düşünüyor. Yine çekmiyor. H ye düşüyor. Yine çekmiyor. Sonra h+ ile en az seviyede zar zor çekiyor. H yi bile çekiyor işte diyen uzmanları var. İstanbul'un göbeğinde bir ilçede bu ne biçim bir olay? Şu an bile ekranda h yazıyor. O da en az seviyede. Rezalet !!! 1 sene çekilecek dert değil. Acaba bana özel hattın çekimini mi düşürüyorlar? Etrafımda böyle bir durumda olan yok. Çünkü bu tarifede olan yok.
    Bu tarifeye geçtikten sonra banada olmaya başladı.Çok can sıkıcı bir durum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araxes kullanıcısına yanıt
    Eskiden de böyle dalgalanma oluyordu. Ama bu tarife rezalet ötesi. Ben önceden de Telekom kullandım. Böyle bir rezillik görmedim. Telefon pili sapıttı erken bitiyor. Cihaz anteni ısınıyor. Sokakta 45G+ çekiyor ama sözde çekiyor. Aynı yine rezillik devam ediyor. Btkya şikayet ettim. Baz istasyonu bu kadar demişler. Ucuz etin yahnisi tarifi!!! Geçen yıl tcll kullandım. Firma paranın hakkını tam veriyordu. İki kat verdiğim paranın hakkını veriyordu. Yazık oldu 1 sene çöp olacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet,her ne kadar kabul etmeselerde operatorler tarifeden tarifeye hız ayarı yapabilir.
    Ben de bu ihtimale karşı neredeyse haftada bir aynı yerde aynı saatte aynı telefonda 20 GB Prime Efsane ile 15 GB faturalı tarifesinin hızlarını karşılaştırıyorum.
    Şuana kadar 3 haftadır neredeyse tamamen aynı hızdalar. Testlerden biri Faturalıda 15GB 35 TL,diğeri Efsane 20 GB Prime.

    Açıkcası tetikteyim,herkesi bu tarifeye doldurdular,belki yaparlar bir yamuk. Haftada bir test yapıp karşılaştırıyorum,bir fark görürsem mutlaka burada paylaşırım emin olun. Bu konuyu Turk Telekom teknik bölümüyle de konuştum ama şuan için Turk Telekomda böyle bir ayrımın ve farklılığın söz konusu olmadığını söyledi.
    ----------------------------------------------------
    Gördüğünüz gibi Turk Telekom 4.5G hızı 100 mbps üstü.Üstelik cihaz Cat6. Cat9 ve üstü cihazda 150 mbps'yi buluyor.

    TT Faturasızdan Faturalıya 1000DK/1000SMS/15GB  39TL


    TT Faturasızdan Faturalıya 1000DK/1000SMS/15GB  39TL

    Ufak bir fark var o da mutfak tarafında biraz az çekiyor,mutfağa gidip gelirken az düştü.

    @Araxes
    @babasayfa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 30 Nisan 2019; 0:58:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cat 9 var. Tcll de hazır kart kullandım. En ucuz fiyat olarak 35₺ olandan. Yan hediyeler ile 2 kat gb kullandım. Ne 2 ne 3. sınıf muamelesi görmedim. Bunlar iyice sıvama yapıyorlar artık. Her hafta şikayet edeceğim. H nedir ya 2019 yılında.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin baya iyimiş hız ben izmirde 15mbs üstünü hiç göremedim. Bu nasıl 4.5g

    TT Faturasızdan Faturalıya 1000DK/1000SMS/15GB  39TL

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siz Turkcell hediye sistemini kullanabilen birisiniz o halde.
    Bence zaman kaybetmeden cayın geçin Turkcell'e,şuan en uygun olan platinum 10 GB'a taşıyın. 79 TL ama anlattığınız gibi 2 kata yakın internet gelir,18 GB desek 80 TL'ye sizi memnun eder sanırım. Paranız varsa istediğiniz hızı vereni kullanın. Param bu kadar deyip de 35 TL'ye 15 GB net garanti,hediye çilesiyle uğraşmadan alıp da ya her yerde 4.5G çekmiyor diye ortalığı ayağa kaldırmayı haklı bulmuyorum. Turkcellde de,Vodafonede de 15 GB net garanti aylık internetin fiyatı indirimli kampanyalı fiyat 80 TL'den başlıyor. İnsanlar bu tarifeyi alabilmek için neler yapıyor forumda görüyoruz. Empati yapalım,Turk Telekomun böyle ekonomik bir tarifesini seçerken öncelik hız değil ekonomidir. 35 TL'ye 15 GB internet alıp Turkcell hızını istemek çelişkidir.
    Eğer hızım 20 mbps üstüne çıkmıyor derseniz bu hızı benim de eleştirdiğim yazılar var forumda.Eleştirirken sizin genel hızınız nedir bilelim beraber eleştirelim. Lokasyonunuz da önemli. Zira Ağrı Dağı'nın zirvesinde Turk Telekomun hızı 4G değil diyenin eleştirisini haklı bulamayız. Hangi İlde,hangi İlçe'de ve hangi konumda ne çektiği önemli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 30 Nisan 2019; 2:14:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tarum_58

    Az önce başvuru yaptım faturasıza faturasızda en uygun tarife hangisi arkadaşlar teklif gelene kadar hangi tarifeyi öneriyorsunuz tarife değişikliğini nasıl yapıyoruz kusura bakmayın ilk defa faturasız kullanacağım 😁
    Şu linklerdeki yazılarımı ayrı ayrı açıp dikkatlice okuyunuz. Ekran görüntüsünü alın yazdığım yazının ekran görüntüsünü almanız işinize yarayacaktır.
    İki yazımın linkini de sık kullanılanlara yada yer imlerine ekleyiniz.
    Taşıma aşamasında ver sonrasında bu linklerdeki yazılarıma cevap yazarak bana istediğinizi sorabilirsiniz.Zamanım oldukça cevap yazarım.

    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=137734930

    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=138045405



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 30 Nisan 2019; 1:41:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • radko kullanıcısına yanıt
    Firma çalışanı yada bayi sahibi olabilir. Devir, sosyal medyada ve buralarda reklam devri olmuş. Ben çekmiyor diyorum, adam bana git o zaman diyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hız testini yap koy buraya. Cihazının özelliklerinin ekran görüntüsünü de cihaz hakkkında bölümünden al buraya koy. Eğer yeterli bir cihazda hız 3G ise gel beraber eleştirelim. Haklı eleştiri bizim işimize yarar,operatör kendini geliştirir biz de faydalanırız.
    Mesajında şikayet edip sildirmeye çalışacak bir kelime yok. Eleştirine en ufak bir itirazım yok ama Turkcellde yok 2 katını alıyorum ve yanına eklediğin bir iki kelime haksızca.
    Burada Turk Telekomu hız konusunda eleştirenler oldu ve ekran görüntüsü koydular. Kendilerine en ufak bir eleştirim olmadığı gibi Turkcell'e hatlarını taşımalarını ve hangi tarifeye taşımalarını anlattım. Şu forumda da şuan Turkcell'de en fazla beleş hediyeyi almayı benden daha iyi bilen olduğunu sanmıyorum. Bu konuda forumda çok sayıda taktik içeren yazılarım var.
    Son olarak,ben size boş konuşuyorsunuz,masal anlatıyorsunuz yazmadım,aynı saygıyı bana cevap yazarken de sizden beklerim. İşte bu aşamada eleştirinin boyutu değişiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 30 Nisan 2019; 2:35:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: V-for-vandetta

    40 gün önce faturasıza geçmiştim teklif Vs gelmedi. Uygulama üzerinden bu tarife geçiş yapmak istiyorum diye mesaj gönderdim şimdi aradılar geçiş yaptılar
    Uygulama üzerinden nasıl mesaj gönderebiliriz? Bakıyorum ama bir türlü bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.