Şimdi Ara

Trendyolmilla 150 /50 tl kuponu her üründe geçerli !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
10
Favori
25.798
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Trendyol bazı hesaplara 150/50 milla kuponu tanımlamış arkadaşlar her üründe geçiyor şuan . Misal ben şeker ve tuvalet kağıdı aldım geçti . Sizde hesaplarınıza bakın derim !

    Trendyolmilla 150 /50 tl kuponu her üründe geçerli !
    Trendyolmilla 150 /50 tl kuponu her üründe geçerli !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • şurada yazılanları okudukça gözüme inanamıyorum. Bu kupon, TRENDYOLMİLLA ve TRENDYOL MAN markalı yeni sezon ürünlerinde geçerlidir. diye özellikle yazıyor. bir hata olduğu kesin. adamlar çin'li zengin diye savunma da yapmış kendince. birisi dükkanın kapısını açık unuttu diye girip ürünleri yağmalıyor musunuz yahu.

    Bu ne ki... daha kötülerini görecez.. Adamlar resmen açığı meşru görmeye ve göstermeye çalışıyorlar; yaptıkları şeyin doğru olmadığını biliyorlar ama bu fırsatı kaçırmamak adına vicdanlarını rahatlatacak bin türlü bahane buluyorlar...


    Sırf sevmediğin ve nefret ettiğin bir komşunun bahçe kapısı açık kalmış diye ordan elma araklamaya gerek yok...Bunlar da sırf trendyol öyleymiş böyleymiş, kapitalistmiş, zamanında çok can yakmış falan filan diye açığa çörekleniyorlar.... Ne olursa olsun açıktan yararlanmak ve çıkar sağlamak için bahane olamaz..


    Buna karşı çıkanlar çok olacaktır.. Bunlardan 100 tanesi bile gelse, benzer konulardan 100 tanesi bile açılsa, ahlaksızlığıa ve yanlışlara karşı dik durmaya ve her açık sıcak fırsat değildir demeye devam  

    Haber veren arkadaşa teşekkürler. Trendyol'un sistem açığı, entegrasyon problemleri, sitedeki farklı problemler yüzünden bir satıcı olarak 4-5 bin lira (çoğunu Trendyol'a kaptırmak suretiyle) zarar etmişken, oturup "sitenin açığını kullandım" diye vicdan yapamayacağım. Kimse kusura bakmasın.

    lastjeday l kullanıcısına yanıt
    L lastjeday demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör

    Bir üst mesajda yazdığım şeyi aynen doğruladın; senin gibilerden çok gelecek ve çok karşı çıkacaklar diye... Topunuz gelseniz de hep bir ağızdan bu sıcak fırsattır diye bağırsanız da bu ne sıcak fırsattır, ne yanan fırsattır; resmen bal gibi açık ( bug) olup, kapısı açık bahçeden içeri girip ne var ne yok alıp götürmekten farksızdır.. Eşek kadar harflerle çekin nerede kullanılacağı yazılmış, okuman yok mu.. Yani adam sana önceden uyarısını yapmış...


    İlk sayfalarda senin gibi kafadan sallayan merkep avatarlı bir müptezel bana aynen senin gibi yazıp çizmiş, sen herkesten önce çeki kullanmışsındır diye.. Kullanılmamış Çeki gösterince susup yerine oturdu ve bir cevap bile veremedi, döt oldu çıktı...


    Senin de ondan farkın yok; habire sallıyorsın; fiyat hatalarıını değerlendirseydim, alacakları koymak için ayrı bir oda tahsis etmem gerekirdi... Ben açıktan bahsediyorum, sense kendini haklı göstermek için konuyu dallandırıp bambaşka mecralara saptırıyorsun...Senin gibilere inat, her açık sıcak fırsat değildir demeye devam  

    Amma tatava yaptın ya burda gelmiş yanlış fiyattan ürün görüp onar beşer alanlar duyar kasıyor . Sistemselse 4 saat neden açık tuttular . Elma ile armutu karıştırma . Trendyol linkinden para kazananlar bile paylaştı instagramda . Hala daha konuşuyor . Burda 2 tl ye televizyon görse yumulacak adamlar gelmiş laf yapıyor . Sanki görmedim donanım tarihinde yanlış fiyattan alım yapıp bas bas ürünümü gönderin diye satıcıları arayanları . Yada bilerek alıp çek bekleyenleri. Gelmiş burada duyar kasıyor. İster kullan ister kullanma . Kullanmıyorsan da laf yapma boş da yapma.

  • Trendyol hesaplarınızı banlar hesaptan olursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün hesaplara yollamışlar heralde hangisine girsem var

  • Vala şuan almayan kalmamıştır herkes almıştır . Geçiyorsa ve sistem açığı madem 3 saattir neden kapatılmamış . 3 saattir bu olay var . İptal etsinler ozaman .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banlar hayırlı olsun.

  • Yine baş var
  • Kendilerinin problemi neden ban atiyorlar?
  • Vala benim gördüğüm instada almayan yok şuan . O zaman binlerce hesabı banlayacak 3 saattir hatayı düzeltemedilerse bu onların sorunu .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda sipariş verilen hesaplara tanımlanmış gördüğüm kadarıyla.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 22 Şubat 2021; 22:6:15 >
  • Cüzdanda 150 lira vardı onu kullanarak 2 farklı firmadan sepet yaparak sipariş verdim. Sipariş onaylandı. Neden banlansın ki hesap, en kötü hata varsa siparişi iptal etmeleri gerekmez mi? Hesaplar bu kadar basit banlanıyorsa cüzdanda para da tutmayalım, kullanmayalımda.

  • Cüzdan aktif değil en son 2 ocakta alışverişli hesaba tanımlanmış

  • gençler ban durumunda parayı nasıl alacağız

  • Vala millet trendyol marketten onlarca hesap açıp indirimli alışveriş yaptı onları bile banlamadı . Kendilerinin açığı saat 7den beri geçerli hala 3 saattir. Kendilerinin hatası . Binlerce kişi vermiştir şuan instadan gördüğüm kadarı ile paylaşmayan kalmadı :-

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açtığım her 2 hesaptan birinde var Trendyolmilla 150 /50 tl kuponu her üründe geçerli ! 

  • Gökten penis düştü yine
  • Daha önce de aslında çok kez Trendyolmilla kuponu tanımlanıyordu.. Yani denk gelmiş ama hiç denememiştim..
    Öncekilerde de böyle miydi yoksa bugünkü kupona mı özel?
  • Aha buyrun link kaydırcılar bile duyurdu yani .
    Trendyolmilla 150 /50 tl kuponu her üründe geçerli !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lastjeday L kullanıcısına yanıt

    Link kaydırcılar güldürdün beni hocam Trendyolmilla 150 /50 tl kuponu her üründe geçerli ! Trendyolmilla 150 /50 tl kuponu her üründe geçerli ! 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forever60 -- 22 Şubat 2021; 22:13:31 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.