Şimdi Ara

trendyoldan iphone 11 aldım mağdur olurmuyum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Trendyol üzerinden bittibitiyor isimli mağazadan iphone 11 satın aldım . cihaz 13. gününde gece uyumadan şarza taktım ve uyudum sabah kalktığımda cihaz kapanmış ve hiçbir şekilde açamadık . satıcı ile iletişime geçtim yetkili servisten belge ile iade edebileceği söyledi yetkili servisten belge aldım ve belge ile birlikte cihazı iade ettim bugün mail geldi iadem reddedilmiş bu konuda ne yapmam gerekli ? apple götürsem cihazı onarım/değişim yaparmı ? teşekkür ederim herkese sağlıklı akşamlar dilerim .aldığım belgeyi buraya ekliyorum .

    trendyoldan iphone 11 aldım mağdur olurmuyum



  • ben artık prensip gereği pahada kıymetli olan ürünleri iade sıkıntıları olan firmalardan kesinlikle almıyorum 100 lira yüksek olsun kafam rahat olsun

  • haklısınız hocam pişman oldum bende

  • Keşke google dan bittibitiyor diye bir aratsaydınız. Daha önce alacağım bir ürün için araştırmıştım ve çok fazla sizin gibi şikayeti olan insan var. Açık kutulu ürünler, tamir görmüş ürünler, bozuk ürünler sıfır diye satılmış iade kabul edilmemiş vs. vs. vs. Yanlış hatırlamıyorsam kayseri merkezli bir firma idi. Deneme amaçlı elden gelip teslim almak istiyorum şeklinde yazdım mail attım vs. dönüş yapılmadı. Yani pek ciddi bir işletme gibi durmuyor. Bu arada yukarıda arkadaşın da bahsettiği gibi pahalı ürünleri kesinlikle n11, trendyol, gittigidiyor gibi açık pazar şeklinde internet sitelerinden almıyorum. Amazon ve hepsiburada da satıcı amazon ve hepsiburada ise daha güvenilir. Hatta satıcı amazon olan ürünleri gözü kapalı alabilirsiniz.

  • Hocam bozulan cihazı neye iadr etmeye uğraşıyorsunuz ? Apple bu yönden en kral firma verin yetkili servisde direkt değişim yaparlar zaten ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xElijah X kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cihazın tamir olup sizde kalma durumuna karşı acil imeileri kapatın, birileri dandik androidlere atar madur olursunuz, onun dışında bazen böyle kitlenmelerde tuş kombinasyonları ile açılıyor, denediniz mi? Denediyseniz indirimli aldıysanız servis zaten sizi üzmez çözüm bulur iade edene kadar, indirim birşey yoksa tabi iade için uğraşılabilir...
  • alexturner kullanıcısına yanıt
    Yetkili servise vermiş zaten. Yeni alınmış bile olsa direkt değişim yapılmıyor. DOA raporu veriliyor. O raporla da satın aldığı yerden değişim yapıyor. Apple eskisi gibi kral değil, geride kaldı o günler.
  • internetten özellikle böyle yüksek fiyatlı ve elektronik aletler alırken çok araştırma yapmak gerek. ben olsam büyük ihtimalle n11den alırdım çünkü satıcıyla alışveriş öncesi veya sonrası doğrudan iletişim kurabiliyosun bir de n11 bu tarz konularda daha duyarlı oluyor müşterisini destekliyor. Ben sorununun çözüleceğini düşünüyorum, geçmiş olsun.

  • Cihazı en iyisi Apple’a verin. Gerekli görülürse değişim çıkar. Bu arada n11 kampanyasından %11 kuponu kaçırmıştım. Alabilseydim Bittibitiyor mağazasından telefonu 4400 küsüre alacaktım. İyiki de almamışım. Hepsiburada’dan aldım. Yukarıdaki yoruma katılıyorum. n11, GittiGidiyor, Trendyol gibi sitelerden kesinlikle pahalı ürün almayın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerden aldığının bir önemi yokki apple servise vericeksin cihazı açıp kullanmışsın zaten cihaz alev alsada iade falan edemezsin servise gidecek mecbur.Apple dan alsanda aynı şey olurdu.

  • Bir hafta önce aynı şey benim başıma geldi. iPhone 6s’yi şarjda unuttum ve baktığımda telefon kapanmış haldeydi. Kamera kısmının olduğu taraf alev almış gibiydi. Şarjı kesiyor zannediyoruz ama telefon saatlerce şarjda kaldığı için donanım zarar görüyor. Telefoncuya götürdüm entegreleri yanmış. Telefon hurdaya çıkmış dedi.
  • Ben N11den aldım memnunum. Herkeste sıkıntı çıkacak diye bişey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.