Şimdi Ara

TRENDYOL Memnuniyet Kuponları Kullanımları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.984
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün siparişlerimden 1 tanesi tedarik edilemediği için üzgünüz yerine size memnuniyet kuponu tanımladık dite mesaj geldi. Girdim baktım tedarik edilemeyen 25 TL lik bir ürün siparişimden çıkartılmış, karta iadem yyapılmış, ilave olarakta 50 TL alışverişe 25 TL indirim kuponu tanımlanmış. Baktım çok harika... Ancak o fiyat limitinde alınabilecek tüm ürünler 49 TL ile 49,99 TL arasında hiç 50 TL lik ürün bulamadım. Dolayısıyla sepete 1 TL lik bir ürün atayım dedim ara tara bir türlü birşey bulamadım en ucuz bulabildiğim ürünler:

    Bingo Çamaşır suyu 5,90
    Gillette ufak boy Traş köpüğü 5,90
    Çelik yedek bıçaklı Kalemtraş 5 Tl bulabildiğim ürünlerdi.

    En sonranda kalemtraşı aldım gitti de yok mu bu Trendyolda 1 TL lik ürünlerden?. N11 de filan bir sürü görüyorum böyle kupon tamamlamaya içeriği olmayan ürünler wallpaper, duvar kağıdı filan saçma salak sır kupon tamamlamaya ilave ürünler olarak var.

    Trendyolda yok mudur böyle birşey? Birde efsane günelr bitti trendyolda fiyatlar uçmuş. Sanırım birkaç gün sipariş almayalımda şu elimizdeki siparişleri gönderelim bir rahatlayalım diye fiyatları abartı derece de yükseltmişler. Aklımda olan birkaç ürüne baktım hepsi fiyatı uçurmuş. Zar zor ıslak mendil buldum aldım. Görünen o ki 1-2 iptal daha olabilir, peki bir iade daha olursa 50 TL,100 TL gibi limitlerde uygun fiyatlı alınacak ne var dersiniz?





  • horozcu yavuz abi kullanıcısına yanıt
    Sana da
  • Ban Ki-mun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.