Şimdi Ara

Trendyol market değişim/iade yapmıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar trendyol market (yunus market -esertepe) uygulamasından finish quantum 80 li bulaşık makinesi deterjanı sipariş verdim. Siparişim tedarik sorunu nedeniyle iptal edildi. Farklı kullanıcı ile tekrar sipariş verdim fakat quantum değilde normal vermişim, dikkatimden kaçmış. Yunus marketin kendi sitesine girdiğimde quantum un stoklarda olduğunu gördüm ve siparişimi değiştirmek için markete gittim, kasiyer danışmayla görüşün dedi. Danışmadaki görevli fişe baktı ve değişimi trendyoldan talep etmemi, kendilerinin yapmadığını söyledi, oysa fiş normal market fişi ve altında iade ve değişim için bu fişle başvurum yazıyor.
    Trendyol canlı destekle iletişime geçtiğimde ise market ile iletişime geçin dendi. Ben de market size siz markete topu atıyorsunuz, yanlış ürün aldım değiştirmek istiyorum dediğimde seçtiğiniz ürün size gelmiş değişim yapamıyoruz dediler.
    Siz siz olun dikkat edin, trendyol hızlı marketten özellikle yunus market ten alışveriş yaparken bir daha düşünün. Kesinlikle değişim ve iade yapmıyorlar.
    Ayrıca uygun olan ürünü sipariş ettiğinizde tedarik yok diyerek iptal ediyor yunus market tam bir şark kurnazlığı yapıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.