Şimdi Ara

Trek to Yomi [XBOX ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ya bu Xbox game padinin LB ve RB tuşları parmakları o kadar rahatsız ediyorki, oyunu tek seferde en fazla 30dk oynayabiliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu maalesef hiç beğenmedim. Genelde tüm oyunları normal zorlukta oynarım ama bu oyuna öyle bir combat sistemi yapmışlar ki neredeyse controller ı tv ye fırlatacaktım. Komboları yapacak fırsat yok, düşman 2 vuruşta canını alıyor, parry yap x e bas yine parry yap arada y ye bas. E o kadar kombo tuşuna ne gerek var o zaman. Zaten kombat hızlı tam bir karambol, olmamış gerçekten. Atmosfer de bence çok başarılı değil, tek yenilik belki kamera sistemi olabilir ama onun için de oyunu övmek istemem.
    5. Bölümün ortalarında oyunu kolaya aldım bu eziyet sona ersin diye çünkü asla başladığım işi yarım bırakamam. Oyun son bossu kesince lap diye bitiyor ne bir hikaye anlatımı var ne bir karakter derinliği var. İndie oyun diye hoş görelim tamam da oyuncuya da saygı duyulması lazım bana göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atmosferi, görsel tasarımı, dövüş mekanikleri, animasyonları neredeyse her anlamda berbat bir indie oyun. Hiç ama hiç hoşuma gitmedi son bölüme kadar geldim ve bitirmeden direkt sildim. Puanım 3/10 zaman kaybı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.