Şimdi Ara

Trde issizlik yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Big Booble kullanıcısına yanıt
    Bunu suan en fakir durumdakiler bile yapiyor bu ülkede. Yeterki oglum okusun kizim okusun dohutor möhendüs olsunn hülooo. Aslinda ogluda kizida mal hakettigi birsey yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tamam bu yaptığın yatırım olmuyor mu ? 4 yilda yaklasik 100k para harcadığını ve bunun ileri vadede dönüşü olacagini bekleyerek harciyorsun. Simdi herkes böyle yapinca herkes muhendis doktor olunca istihdam yetersiz kalıyor ve ağlıyorsun okudum issizim ühühü diye. O 100kyla belki 4 sene önce bir is kursan suan muhendis doktordan cok kazaniyordun. Benim 2 adet restaurantim var okusaydim cok daha düşük paralar kazanırdım. Ulkede herkes muhendis vs. olma pesinde kimse is kurayim istihdam saglayayim demiyor ve ağlıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teramycin T kullanıcısına yanıt

    gerçi orası da doğru keşke o kadar masraf yapacaklarına yatırım yapsalardı ,

    şahsen ben ailem bana öyle bir imkan sunsa deli gibi ders çalışır devlette okur o parayla araba ev düğün bir şey için değerlendirirdim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shelby_1967

    Bu mesaj silindi.
    Ya bu Allah'ın kekosu 2 tane dandirikten donerci acmistir Allah bilir 3-4 kişiye asgari ucret vermiş kendisini bi 💩 sanıyor. Sanırsın koç holding ceosu istihdam sagliyormus :D Belli ki uni sınavından da adam akilli bölüme girecek puanı alamamiş e düzgün ozellere de para yetmemiş yani ne beyin var ne para var. Okuyamamis olmanin ezikliğini yaşıyor her halinden belli. Hasbelkader ömründe ilk defa 2 kuruş para görünce havalanmış ama okuyamamış olmanin ezikligini atamamis çok derin yaşıyor hem de.

    Su konu disina gercekten yazmamak lazim ya. Tiplere bak sokakta gorsen selam vermeyecegin yanına gelse adam yerine koymayacagin tipler gelmiş burada klavyeden ötüyor.

    Bloklayin geçin ben de başta hata yaptim adam yerine koyup cevap verdik bir de. Böyle tiplere anladığı dilden konuşacaksin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1593E8EC2 -- 3 Eylül 2020; 13:57:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shelby_1967 -- 6 Mart 2021; 22:32:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Big Booble

    işsizlik yok mu? insanlar onca sene özelden bahsetmiyorum , dirsek çürütüyor bunun karşılığında asgari ücretle bile çalışmaya razılar çünkü artık kendi ayakları üzerinde durmak , ailelerine yardım etmek istiyor ama işsizlik maalesef var insanlar atanamıyor kaç defa haberlerde göüyoruz neler olduğunu bence işsizlik yok demek gerçekten çok büyük haksızlık olur, biraz etrafa bakmak yeterli insanlar işsiz umutları tükeniyor şuan zaten ülkemiz dünya virüsle daha da ötüye gidiyor önceden virüsden önce sanki işsizlik vardı ama bukadar çok değildi virüsle birlikte çok daha fazla arttı ki, şuan birsürü iyleştirme yapıyorlar kısa çalışma ödeneği, işten çıkarmama gibi hani bunlar bitince ne olcak gerçekten bilmiyorum herke endişeli herken tedirgin sonumuz ne olacak diye özel sektörde çalışıyorsan şu dönemde çok büyük sıkıntı ne olacağı belli değil.

    bana 1 tane devleti için çalışmak isteyen adam göstersene türkiyede ? herkes yattığım yerden para kazanayım nasıl olsa kovulmak yok bişi yok kafasıyla memur oluyor hal böle olunca devlet tabiki atama yapmaz





  • Sadece kullandigim davlumbazlar 30ar bin tl :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teramycin -- 3 Eylül 2020; 14:48:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konungariket Sverige kullanıcısına yanıt

    illaki vardır çalışmak isteyen bunu söylemek tamamen doğru olmaz, kimse yattığı yerden para kazanmak derdinde de olduğunu sanmıyorum herkes emek ve çabayla bir yerlere geliyor , ilk başta eziliyorsun tecrübe için , kimse kimsenin hangi şartlarda zorluklarda çalıştığını bilemez maalesef.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.