Şimdi Ara

Travian'da yönetimi tanıyan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Travian 5x'e canım sıkıldığı için girdim. Sonra bir birlikle oyunda tanıştım 10 numara insanlar ama oyunda çok gold alan bir birlik değil ve hileye yakın kimse yok birlikte. Bu arada server 3-5 tane kontrolsüz şekilde hile yapan birlik var. Neyse işte bizimkiler farkında deil adamların Botlarla bastığı köylerle filan kapışıyor dalıyor bazen hammadde çalıyor bazen botun sahibi kendi birliklerinden değiliz diye orduyu çat diye koyup defleyip bizim orduyu yiyor.

    Bende whatsupta böyle saf temizce mi oynicaz öbür tarafta atı alan üsküdarı geçmiş ikileminde kaldım. Adamlar bize gerçek ordularını göstermemeye çalışıyorlar kaçırıp bölüyorlar ana birliklerini sürekli. Bazen kritik anda çat diye defe botların orduları filan getiriryorlar hilenin boyutu bir görüyorsunuz adamlar 20 katı hammaddedeler.

    Bende dayanamadım forumlarına yazdım. Adamalr forumda savunma yapmak yerine yüzsüzlüğe vurdular anlamadım. Bizim birliğe sordum tecrübeliler serverı zaten satın alıyorlar bot bastıklarını herkez biliyora getirdi. Konunun üzerine gitmeye başlayınca ki o ara bende gold alıp eğlencesine oynama derdindeyim 3-4 arkadaşı daha çağırıyorum filan konu patladı. Tartışma büyüdü ha büyüdü. Hiçbir hileyi ciddiye almıyorlar. Bende açtım botu inceleyim dedim. Ne botlar yapmış adamlar. Adam benim 20 katım orduyu nasıl basmış anladım. Botu denedim sonra gittim birde bu oyunun yöneticilerine mesaj attım ne ses var ne bir cevap.

    Sonra bu kavga ettiğim eleman hala ordu getirmeye çalışıyor ki anladığım kadarıyla bunlar kala kala bir avuç insan kalmışlar hile yapanda yöneticiyi tanıyor hile yaptırında playerı ama işte arada tekil kullanıcılar geliyor oyunun foyasını anlamazsa gold çekiyor anlarsa arkasına bakmadan gidiyor sistem bir şekilde ilerliyor.

    Çok uzun oldu ama bu iş oyundan moyundan çıkmış. Ergenlerin kim daha iyi hile yapar diyip eğlendiği bir mekana dönmüş. Farkında olmayıp hala birşeyler deniyenler var onlarda sinirden kendi aralarında kavga ediyor doğal olarak çünkü oyun anlamsız bir şekilde akıyor hilecilerden dolayı. ( bizim 10 numara dediğim insan grubu bile defte yetersisiz diye kavga ettiler :D ulan adamlar 25 katımız orduya sahip neyin defini yapabiliriz )

    Demem o ki ben bir hata yaptım 1 hafta harcadım tecrübelerimi yazdım aman siz böyle tuzağa düşüp gaza gelmeyin. Oyunda hala hatırı sayılır güzel bir tayfa var ama oyun oynanamıcak halde hileli. Şikayet mikayet de edemezsiniz sonra account kitliyorlar basitten olayı örtüyorlar. Bu oyuna 1 tl vermek oyundaki bu yapıyı desteklemektir ki bu böyle oynanamaz bir oyun olmuş.

    Allah yüzüme baktı oyuna para yatırmadım ( parasında değilim ha ) Bu oyuna para yatırsam tosuncuğa para kaptıran saf gibi hissederdim kendimi çok üzülürdüm. Sene olmuş 2020 kalkmışım nostaji yapar gibi oyuna başlıyorum. Oyun düzgün olsa bir avuç insan kalmaz player olarak,, bendede biraz gerilik var.







  • Ben de geçen yıl oynamıştım abimle birlikte ama böyle çoklu hesap gibi değil, abimin bir hesabı var benim bir hesabım var, ayrı cihazlardan giriyoruz zaten ama ikimizin de birbirinde bakıcı yetkisi var işte. Ben baya hayvan gibi oynuyordum, abimin kahramanla vadi temizleyip; benim kahramanla ve tokmaklarla vadi boşalıyordum; böyle böyle yağmada madalya filan aldım baya. Sonra oyundan 2-3 hafta sonra mı ne bir vakit, abimin hesabı hile diye kapattılar. Neden yok bişi yok, sadece kural ihlali, hile kullanımı yazmışlar. Hayır anlamadım ki, sinirden gidip ofislerini arayacaktım da dedim ne işe yarayacak sanki anlatacaklar. Ondan sonra da oynamama kararı aldım ama, bugün oynamak geldi içime, can sıkıntısı, ara tatil bitsin diye bekliyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar telefon internetiyle başka hesap açıp onu yağmalıyor misal, bunlar engellenemez. Onun haricinde oyunu bırakan adamlardan hesaplarını parayla alıp yağmalıyorlar veya def basıyorlar bu da engellemez.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.