Şimdi Ara

Transfer sezonu gelmeden hamle yapılabilecek oyuncular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • FM - CM oynamıyorum uzun zamandır, biraz gerçek istatistikler ve olabilecekler üzerinden konuşabiliriz bu konuda.Pozisyon üzerinden gideceğim, şuanki ilk ve önemli sıkıntımız FORVET.Gomis in yaşını görmezden gelemeyiz.Yanında ve yerine olabilecek adaylarımız listede.

    Malum takımda Gomis şuan neredeyse tek forvet pozisyonunda.Eren den yararlanamıyoruz ve forvet arayışı içindeyiz.

    Alternatiflerimiz arasına girebilecek birkaç oyuncu:

    Bundesliga:

    Alfred Finnbogason - Düşük maliyet/ yüksek verim - Elmander den sonra gelecek bir Nordic forveti takım benimseyecektir.Boyu çok uzun değil ancak Bundesliga da Ausburg ile iyi bir sezon geçirdi.

    Andrej Kramaric - Maliyeti konusunda bilgim yok ancak seri ve ayaklarına hakim bir forvet.12 gol 7 asist ile oynuyor.Listedeki en iyi aday bana göre.

    Niclas Füllkrug - Gomis oyuna girdiği anda kanada çekebileceğimiz, hava toplarında da etkili olabilecek bir oyuncu.Oyuna sonradan girerek attığı 4 gol, joker bir oyuncu olarak yararlanabileceğimizi gösteriyor.

    Nils Petersen - Ayaklarına hakim bir futbolcu, geçmişte Bayern in gelişmesi için kiraya yolladığı Petersen bir türlü istenen potansiyele ulaşamadı.Bu sezon attığı 15 gol zaten potansiyelinin göstergesi.Freiburg un düşme hattında olması bu transferi kolaylaştırabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeasme -- 11 Mayıs 2018; 18:40:6 >







  • Yerli aday yok mu? Yabancı sınırı gelecek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • La Liga ve La Liga 2


    Adrián López - Kendisini Atletico dan tanıyan çok vardır, performans olarak en üst seviyeyi bulduğu takımdı.Şu sıralar yine Porto tarafından kiralanıyor.Uygun bir ücret karşılığında alınabilir.30 yaşındaki golcü forvet arkasında da gayet iş yapar.

    Ibai Gómez - Ibai tam anlamıyla bir forvet değil ancak kanat forvet tanımına daha çok uyuyor.İyi bindirmeleri var, düşük maliyetle yararlanabileceğimiz bir oyuncu.

    Raúl de Tomás - Namı değer RDT bu yıl Rayo da beklenenden çok daha iyi bir performans gösterdi.Madrid in yıllardır kiraladığı oyuncu yakın zamanda başka takıma transfer olabilir.Fırsatçı ve ayağına ciddi anlamda hakim bir oyuncu.Listede bana göre olabilecek en iyi adaylardan bir tanesi.Türkiye de 20 golden aşağı atacağını sanmıyorum.




  • galatasaray genlerinde transfer sezonu gelmeden transfer yapma özelliği yok,

    geçen sezonu ayrı tutalım tabii ki, geçen sezon hem sezonu erken açtık hemde futbolculara fazladan fazladan öküz gibi paralar verdik (özellikle menejerlerine)

    ben yine son günlere doğru transfer yapacağımızı düşünüyorum, özellikle dünya kupası sonrası buralar hararetlenir.
  • Tanguy NDombèlé

    Anlatmaya gerek yok, yeni Kante diyebiliriz kendisine.Lyon 8M € ya satın alma opsiyonunu kullanmazsa 10M € gibi bir fiyata alıp, 1 yıl içerisinde muhtemelen 25 -30 bandına gidebilecek bir oyuncu.OYUNCU AMIENS in oyuncusu, LYON değil...




    Grzegorz Krychowiak

    PSG oyuncuyu koyacak yer bulamıyor.Oynatamadıkları için muhtelemen bu sene de kiralık olarak gidecek.Kiralama bedeli olmadan gitti ancak maaşı muhtemelen yüksek.Teknik kapasitesi yüksek.10 numara oynayabiliyor rahatlıkla, çift yönlü orta saha en iyi pozisyonu.




    Iuri Medeiros

    Feghouli nin gitme ihtimali yüksek.Sağ kanatta süratli ve teknik bir oyuncu, tercihe bağlı olarak 1 yıl kiralanıp sonrasında uygun bir ücrete satın alınabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeasme -- 6 Haziran 2018; 14:30:19 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.