Şimdi Ara

Trafikte saldırı, mala zarar, tehdit ve SERBEST! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Bize de konuyu yukarı çekmek düşer.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuğralı doblo, Tabi gizli özne tuğra.

  • Böyle kişiler cezasız kalmamalı yoksa halimiz duman olur

  • herkes kendı adaletını kendı saglayacak o zaman

  • bu at hırsızı da gelen savcılık talimatıyla serbest kalmıştır,

    tıpkı antepte karısının gittiği kuaförü basan dağ ayılarının serbest kalması gibi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz

    Dediğim gibi mevcut konjonktürde bu şekilde anlaşılıyor. Sanki biri sırf tesettürlü, türbanlı diye bu magandalık yapılmış gibi anlaşılıyor ilk başta. İhtiyacımız olan son şey bu kabak tadı vermiş algının kaşınması. Tek adam rejimi için kendi hak ve özgürlüklerinden feragât etmeyi, kendi yaşam standartlarını düşürmeyi seçen bu aziz milletimiz olduğu sürece linci anca biz yeriz. Tam da bu yüzden başlığı değiştirmelisin.

    bir ülkenin durumu ancak bu kadar güzel özetlenebilir


    sizi tebrik ederim..bravo


    eğer yolunuz düşerse size bir kahve ısmarlamak isterim sizinle sohbet keyif verecektir..


    istanbul leventde boğaz manzarası içeren bir mekanda çalışıyorum.


    500 m2 bir teras boğaza bakıyor 150 metre yüksekten..





  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. Bir gün yolum düşerse bir kahvenizi içerim.   Hayırlı işler, bol kazançlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mala zarar verme ve tehdit suçlarını işleyen kişiler tutuklanamazlar diye biliyorum kanunen. Yani tutuklanmaması "kanuna göre" normal. Bunun sorumlusu Hakim değil kanun. Ben kesinlikle savunmuyorum ancak bu kanun sanıyorum ki hep böyleydi. Ceza alma ihtimali belli süreyi geçmeyecek suçlarda tutuklama yapılamaz diye bir şey hatırlıyorum ve bu 3 yıldı sanırım. Yanlış biliyorsam düzeltebilirsiniz, sevinirim.

  • bhazer kullanıcısına yanıt

    Benim zoruma bu başlık gitmez. Sizinle ilgili benim zoruma gidecek olan tek şey, içinizdeki bastırılmış komplekslerden yararlanan bir güruhun ülkeyi yağmalaması.


    Adamlar resmen sizin kompleksleri izi kullanarak oyunuzu aldı. Kanal, yol, köprü derken 1 liralık şeyleri 1000 liraya kendi adamlarına yaptırdı. Siz de aklınızca yıllardır nefret ettiğiniz entelektüel kesimi cezalandırdınız. Ama ne yazık ki ayarını bozduğun kantar, gün gelir seni tartar. Türbanı var diye ayrıcalık, üstünlük bekleyenler daha çok bekler. Mesele türban, din, Allah kitap değil, mesele tamamen yeşil sevdası. Dolar yeşili.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamece kullanıcısına yanıt
    Üst sınırı iki yıl ve altında olan suçlar sebebiyle tutuklama yapılamaz. Bu itibarla hakaret ve tehdit suçunun basit halinde(106/1-1.cümle) tutuklama yapılamaz. Teknik olarak şikayete tabi olan mala zarar verme suçunda suçun cezasının üst sınırı üç yıl olduğu için tutuklama yapılabilir. Ancak bu durumda diğer şartların(kaçma, delilleri karartma şüphesinin) somut olarak bulunması gerekir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • La tutuksuz yargılansın. Tutuklamalar insan haklarına aykırı. Türkiye önüne geleni tutukluyor vs diye ağlayanlar şimdi o tutuklansın bu tutuklansın diye algı kasıyor.

    Tutuklama delil karartma yada ağır cezaya denk gelen bir suç olursa yada suçu devam ettireceğine kanaat getirilirse geçerli olur. Öyle her suçlama tutuklamayı gerektirmiyor.

    Soylu ile ilgisi ne onu çözemedim. İç işlerine adamı göz altına alan kolluk kuvvetleri bağlıdır. Tutuklamayı hakim yapar. Hakim de cezanın en alt sınırında işlem yapmak zorunda üst sınır için sağlam gerekçeli karar gerekiyor. Öteki türlü üst mahkemeler davayı bozar.

    Bir vatandaş olarak ben bile bunları bilirken kendine güvenen bu cahil troller sırf hükümete saydırmak için yapmadıklarını bırakmıyor.

    Beğenmiyorsanız trollüğünü yaptığınız partilerinize baskı kurun başta ceza yasaları ve infaz kanunlarında değişiklikler yapılsın. Hakim savcı polis sadece kanunları uygulayabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • münzevii M kullanıcısına yanıt

    40 yıl sonra uapılmadığına dair kanıt olursa ne olacak? En azından hapisteysen çıkarırsın öyle bir suçu işlemediği zaman. Ama idam öyle mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Evdekalınturkiye

    40 yıl sonra uapılmadığına dair kanıt olursa ne olacak? En azından hapisteysen çıkarırsın öyle bir suçu işlemediği zaman. Ama idam öyle mi?

    40 yıl yatacağına ölsün daha iyi zaten. :)


    Şaka bir yana kimse zan ile idam olsun demiyor. Kısas denilen olay bir canın karşılığının ancak bir can olmasıdır ve elbette bunun hiçbir şüpheye mahal bırakmayacak delillerle ispat edilmesi şarttır. Burada tutup siyasi suçlara idam cezası getirilsin demiyoruz. Her gün medyada türlü cinayet haberleri görüyoruz. Neredeyse canı sıkılan cinayet işliyor. Bunun en büyük sebebi cezaların caydırıcı olmaması.

  • Ulkenin getirildiği ahlaki cokuntu ,yozlasmanin duzelmesi kac kac jenerasyon surer, sürüp duzelirmi eski hale gelirmi bilinmez.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 11 Haziran 2021; 18:57:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.