Şimdi Ara

Trafikte Düğün Konvoyu Görgüsüzlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Trafikte Düğün Konvoyu GörgüsüzlüğüTrafikte Düğün Konvoyu Görgüsüzlüğü

    Trafiğin seyrini yavaşlatacak şekilde konvoy yapmak yasaklandı ama görgüsüz kural tanımazlık aynı şekilde devam ediyor.
    Hadi 1 şeritte konvoy yapılır, neyse dersin.
    Adamlar 3 şeridi birden kapatıp koca yolda 40-50 km hızla keyiflerince ilerliyorlar.

    Göçebelikten medeni yerleşik hayata geçemedik gitti şu ülkede.







  • insanların seyahat özgürlüğünü elinden almak insanları rahatsız etmek her gün yüzlerce korna işittirip belki de sinir stres sahibi yapıp erken ölümlerine sebep olmak biz düğün yapıyoruz bize bakın çatlayın görgüsüzlüğü bizim geleneğimiz, orta doğu bataklığının olumsuz yanlarından sadece bir tanesi.
  • Kaç defa tanık oldum izmir'de. Sözde en medeni şehir diye övünür insanları. Sahil yolu karantina alt geçidini kapatan, bayraklı tünellerini kapatan, aracından inip oynayan, ateşli silah kullanan v.b.

    Yukarda Allah var inkar edemem, son vukuat ile İzmir valisi bizzat ilgilendi, şahıslar hakkında işlem yapıldı. Peki ya sonuç?

    Yetersiz para cezalarını düzeltmek adına yasa düzenlemeleri yapıldı mı? Oy kaygısı ile geçmişte yapılmadı, yapılmıyor, sanırım yapılmayacak...
  • Bahsettiğim Sayın Vali ve tweeti. Aşağıda kendisine iletilen değnekçi sorunu kapsamında şehirde kapsamlı operasyon yapıldı 2 gün önce.


  • jademugla kullanıcısına yanıt
    Asker uğurlaması 1, düğün konvoyu 2.

    Uyarmaya çalışsan saldırırlar, bi de üstüne ne olmuş yani, bugünlük oluversin diye bir de sen haksız çıkarsın.
  • Düğün töreninin kendisi zaten başlı başına görgüsüzlük üzerine kurulmuştur. Şaşıracak bir durum yok.
  • insanların seyahat özgürlüğünü elinden almak insanları rahatsız etmek her gün yüzlerce korna işittirip belki de sinir stres sahibi yapıp erken ölümlerine sebep olmak biz düğün yapıyoruz bize bakın çatlayın görgüsüzlüğü bizim geleneğimiz, orta doğu bataklığının olumsuz yanlarından sadece bir tanesi.
  • berbat bi şey
  • Taşralılık başka birşey değil.
  • EGM'ye şikayette bulunmuştum, aşağıdaki cevap gelmiş. Özet olarak, "cezai işlem yapamıyorlar"

    2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’ nda yer alan fiilleri ihlal eden sürücülere ve araçların tescil plakasına göre idari para cezası karar tutanağının hangi kurum yetkililerince ve hangi durumlarda düzenlenebileceği aynı Kanunun 5, 6, 114, 116 ve Ek-6’ ncı maddelerinde hüküm altına alınmıştır.


    Bu sebeple bu tür ihbar veya şikayet konusu trafik kural ihlali ya da ihlallerinin somut olarak görevlilerimizce tespiti halinde, uymayanlara kanuni işlem uygulanmakta olup, mail yada dilekçe yolu ile yapılan ihbarlarda ihlal yapan araçlara herhangi bir cezai işlem uygulanamamaktadır. Kural ihlalinin görüldüğünde 112 Acil Çağrı Merkezi hattının aranılması durumunda konuya daha hızlı müdahale edilebilecektir.



    TRAFİK DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ




  • butterfly_effect_53 B kullanıcısına yanıt
    Maalesef doğru polis tutanağına istinaden işlem yapılır ya da trafik polisinin kendisinin ihlali tespit etmesi gerekir. Yine de plakalar görünür şekilde kısa bi video o ile istinaden açılmış instagram hesabi mesela ankaratrafik sayfası gibi sosyal medya hesabına atın. Sizin haberiniz olmaz ama plakalar tespit edilir ise karakol ve trafik eşliğinde işlem yapılabiliyor.
    Trafik güvenliğini tehlikeye düşürmekten mahkeme ayrıca işini bilen bir trafik polisi ise psikoteknik raporu alana kadar sürücü belgelerini men edebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osman_E -- 21 Eylül 2020; 16:14:39 >
  • Adamlar bi konvoy yapmak için 2 saatliğine milyon liralık araba kiralıyolar düğün bitince de çoğu doblosuyla tofaşıyla cliosuyla evine dönüyo
  • Her alanda görgüsüz bir milletiz!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.