Şimdi Ara

Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz| (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.454
Cevap
97
Favori
373.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • spacewolf kullanıcısına yanıt
    Kaskom Tamamlayici kasko seklinde oldugundan eksper bunu boş olarak algiladi surec biraz uzadi. Icerigı okuma zekasi olmadigindan kapaga bakip yorum yaptigindan.Ama pert oldu. Tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler magdeburger ve quick sigorta hakkında tecrübesi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pi

    Beyler magdeburger ve quick sigorta hakkında tecrübesi olan var mı?
    İki şirkette iyidir.
  • spacewolf kullanıcısına yanıt
    Yenidirler mi nedir piyasada hiç bilgi bulamadım kendileriyle ilgili. Kimisi diyor en ucuzu neyse onu yaptır. Ancak bu yaklaşım bana göre yanlış. Karşıdaki adam sıkıntı çektiğinde beni bulacak yarın öbürgun. Bir de ethica vardı. Oradan da bir fiyat alayım da kadar vereyim olmadı. Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta aracımın kasko süresi doluyor ve hasarsızlığını koruyor. Bu hafta değilde 2-3 ay sonra kaskoyu yenilesem hasarsızlık indirimi devam eder mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cogg C kullanıcısına yanıt
    Evet ama fiyatınız yükselir hocam.
  • cogg C kullanıcısına yanıt
    indiriminiz düşer isterseniz yardımcı olabilirim fiyat konusunda 0507 336 8412 şimdi bunada bir çözümümüz var 15 aylık kasko teklifi verebilirim isterseniz size??
  • Merhaba,
    Öncelikle benim sorunumu anlatayım.Benim Amerikan bir aracım var.Bununla eşim kaza yaptı ve araç çok ciddi hasar aldı.Aracın perte çıkarılacağı söyleniyor ancak Sigorta şirketi benim aracımı ihaleye çıkartıp satacak üstünüzde kendi tamamlayacakmış? Fakat burada benim aracımın emsali TÜRKİYE’de olmadığından aracı pek satın alacak kişi bulacaklarını sanmıyorum.Bu durumda bana aracımı yaptırmayı teklif edebilirlermi? Araçta 150000 tl civarı hasar kaydı var.Aracın kasko değeri 325000 tl .Saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle benim sorunumu anlatayım.Benim Amerikan bir aracım var.Bununla eşim kaza yaptı ve araç çok ciddi hasar aldı.Aracın perte çıkarılacağı söyleniyor ancak Sigorta şirketi benim aracımı ihaleye çıkartıp satacak üstünüzde kendi tamamlayacakmış? Fakat burada benim aracımın emsali TÜRKİYE’de olmadığından aracı pek satın alacak kişi bulacaklarını sanmıyorum.Bu durumda bana aracımı yaptırmayı teklif edebilirlermi? Araçta 150000 tl civarı hasar kaydı var.Aracın kasko değeri 325000 tl .Saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle benim sorunumu anlatayım.Benim Amerikan bir aracım var.Bununla eşim kaza yaptı ve araç çok ciddi hasar aldı.Aracın perte çıkarılacağı söyleniyor ancak Sigorta şirketi benim aracımı ihaleye çıkartıp satacak üstünüzde kendi tamamlayacakmış? Fakat burada benim aracımın emsali TÜRKİYE’de olmadığından aracı pek satın alacak kişi bulacaklarını sanmıyorum.Bu durumda bana aracımı yaptırmayı teklif edebilirlermi? Araçta 150000 tl civarı hasar kaydı var.Aracın kasko değeri 325000 tl .Sonuç itibari ile araç satılamazsa ne olur tamir yoluna gidilirmi,yoksa bu konu beni ilgilendirmezmi? Saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bülentce -- 24 Nisan 2020; 18:15:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Bir otomobil ve motosiklet için kasko teklifi almak için en güvenilir site hangisidir? Motosiklet kaskosu sadece çalınmaya yönelik olmasını istiyorum böyle seçenekler varmıdır?
  • tom_u kullanıcısına yanıt
    Elbette vardır. Herhangi bir çalınma muafiyeti uygulamadan pert kaskolar yapılıyor motosikletler için. Sadece bazı motorsikletlere teminat vermiyorlar risk hesaplamaları nedeniyle.

    Teklif isteği için özel mesaj gönderebilirsiniz.
  • maalesef üzücü bir kaza sonrası bir köpeğe çarptım..hemen veterinere götürdüm,ayağı kırıldığı için 2 gün sonra ameliyata aldılar ve başarılı geçti.Size sorum şu olacak bu veteriner masraflarını trafik sigortam tarafından karşılanabilir mi?
  • Herkese iyi günler,
    Soyadımla alakalı bir plaka almak istiyorum. İstediğin plakayı 5664 ‘te sorguladım. Trafiğe çıkış tarihi; 1987. Son sahip şahıs, son sahiplik süresi: 8 yıl 9 ay. Kasko: yok, kaskosuz toplam süre 33 yıl, 5 ay. Araç tur değişimi: yok. Plaka değişimi: yok. Araç modeli Land Rover 110.
    Ben bu aracın sahibini bulabilir miyim? Diyelim ki buldum. Aracı almadan bu plakayı şu anki satın alabilir miyim? Aracı satın alırsam bu plakayı başka bir araçta kullanabilir miyim? Kasko süresinin hiç olmaması, aracın model yılı ve son sahibininde 9 yıl önce el değiştirmesi aklıma aracın kullanılmadığını ve miras yoluyla el değiştirmiş olabileceğini de düşündürdü. Eğer bu araç trafiğe çıkış hakkını kaybettiyse, veya bu tarz bir durum söz konusu ise ne yapabilirim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Herkese sağlıklı günler dilerim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nncancannn N kullanıcısına yanıt
    Evet gerekli tutanaklar ile karşılar.
  • Merhaba, poliçemde belirtilen klozlara e-devletten baktığımda bazılarında 0,00 TL görüyorum. Mesela olası kemirgen zararında aracımın hasarı karşılanmaz mı? Bu örnek üzerinden ilerleyebiliriz. cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.



  • nncancannn N kullanıcısına yanıt
    Sahibi varsa yani sokak köpeği DEĞİLSE şayet karşılar, sokak hayvanlarının masraflarını maalesef karşılamaz.
  • Ayaz3455 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Tek başınıza bulmanız çok zor, Trafik müşavirleri var onlardan ücret karşılığı destek alın. Plakayı alabilmek için araç sahibi aracını devir edecek başkasına, alan kişi de plaka değişikliği talebi ile devrini alacak, devri üzerine alan kişi gidip yeni plaka taktırınca sizin istediğiniz plaka boşa düşecek, siz kendi aracınızı başkasına devredip, plaka değişikliği ile yine kendi üzerinize alacaksınız ondan sonra boşa düşen plakayı almak için bağış vermeniz lazım, İstanbul için ortalama 7 bin TL'den başlıyor bağış miktarları.

    Anadolu da ufak bir şehirde iseniz,2 bin TL bağış ile de alabilirsiniz.
  • iletişim bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz
  • Yeni araç aldım geçen hafta.

    Kaskoyu hemen axadan yaptırdım, öncekilerde olduğu gibi.

    Trafik sigortası için en uygun ak sigorta teklif verdi, 700 küsür TL. Ethica sigortanın uygun olduğu söyleniyor. Tavsiye eder misiniz? Ethica ile çalışan acente var ise fiyat teklifi almak isterim.Daha uygun fiyat verirse ethica ile yaptıracağım. olmadı kendi sigortacıma aksigortadan yaptıracağım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.