Şimdi Ara

trafik sigortası hakkında yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bir aracım vardı geçen yıl aldığım. trafik sigortası halk sigorta idi. yüzde 45 indirimim vardı. 500 lira ödüyordum sigortasına. sonra bunu satmadan önce yeni araç aldım. haliyle ona sigorta yaparken indirim olmadı. 950 tl mapfre yaptık. sonra 1 ay geçmeden önceki aracı sattım ve trafik sigortasını iptal ettirdim. haliyle var olan yüzde 45 hasarsızlık indirimimi yeni araç için kullanmak istiyorum. ancak sigortası var zaten diye tekrar teklif oluşturamıyorum. ancak yeni sigortamın bitimine 1 ay kala yeni teklif oluşturabilirmişim. halbuki geçen sene aynı durumda kalıp yeni yaptığım sigortayı iptal ettirip eski indirimli sigortamı yaptırmıştım. geçen yılki sigortalarım burda bir sigortacıdan idi. şimdiki sigortam.net. işi bilen bir arkadaşımız vardır illaki ayrıntılı bilgi verilebilecek. daha şurda 3 gün oldu eskisini satıp sigortasını iptal edeli.



  • Hocam babama tekrar sorayım ama.

    Şuan benim aracımda babamın kendi aracıda babamın üzerinde ve ikisindede sigorta indirimi var. Biri Sompo biri Halk sigorta olması lazım. bi araştırın bence.
  • İndirim olayı doğrudur da benim asıl merak ettiğim mevcut poliçeyi kendimiz iptal edip başka şirkete geçemiyor muyuz? Mevcut sigortamdan memnun değilim. Aradım araştırdım bir sonuca ulaşamadım. Hiç net bir bilgi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.