Şimdi Ara

Trafik kavgasında nasıl bir strateji izlemeli? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
8.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Korkutmak en önemlisi, aniden üzerime sürüp beni spin attıran bi tane serhoşu yarısı şehir içinde 45 dk kovaladım, kaçarken yoldan çıktı, tamponu bıraktı, tabelaya çarpıp söktü, sürüklenen tabeladan kıvılcım ve delik radyatörden buhar saçarak köy yollarında izini kaybettirdi, ertesi gün sanayiye gidip arayacaktım hanım salmadı. Araplar gibi 15-20 metre iki lastik havada gittim kurtarıcam derken.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GrandLotus kullanıcısına yanıt
    bu 2.si başıma geldi beni polise şikayet etti gazı yediği halde ki arabadan inip benim üstüme gelen o ve ben arabadan inmediğim için ki bunların hepsini bilerek yaptım.

    herhangi bir sıkıntı çıkmadı.polis beni çağırmadı.

    çünkü nasıl şikayetci olacak ?

    arabadan bi hışınla indim dövmeye camıda açıktı tam yumruk sallıyacaktım bana gaz sıktı :)

    polis güler :)
  • Bu yaz islerim iyi olursa bir tane gercegini aratmayan kuru sıkı silah alacagim onun disinda trafikte bir kez yola indim bise yapacagimdan degil 174 boyunda 49 kiloluk bir ufak zayif bir insanim cildirmamak elde degil yolda aracini birakan mi dersin ne dersen de kasaptan ehliyet alinca boyle oluyor direksiyona oturan aslan kesiliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalıyı dolaş..
  • Valla ben de "sen haklısın" modundayım hep. Karşımdaki yaşlı genç kadın erkek fark etmez. Sen haklısın deyip geçiyorum. Evde eşim çocuğum bekliyor, kansızın biri tarafından yaralanıp öldürülmek istemem ya da ceza evinde ömür çürütmek. Sen haklısın deyip mutlu ve huzurlu şekilde gideceğim yere varıyorum. Akşamına unutmuş oluyorum zaten. Değmez. Bir tek araba değilde motosiklet kullanırken canımı tehlikeye düşüren biri oluyorsa o zaman karşımdakine sitem ediyorum sadece o kadar. Hop dur çüş kavga gürültü küfür işine girmiyorum hiç.
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Buff olmadan yatarız kısmında öldüm kaç dakikadır gülüyorum ofiste ya İş yapmadığım anlaşıldı sizin yüzünüzden


    Geçen gün keçiörende bir motorcuyla bmwci kavga ettiler. Bmwci tam çakal arabasıda çakal kasa zaten. motorcu indi vurdu yumruğu kıpkırmızı etti çocuğun yüzünü. bmwcide arabada 2 kız olunca gururuna mı yeediremedi naptıysa motorcu motoruna binip giderken hızlanıp arkadan çarpıp devirdi adamı kaçtı gitti sonra. biz motorcuya yardım falan ettik. hala bırakın yaklaayacam peşinde. Gözü dönmüş .

    Manyak ülke yemin ederim Ankarası daha manyak.




  • ßenle100les kullanıcısına yanıt
    Sİlahı görünce anında silah çekecek insanlar var ülkede meksikaya döndü artık. Sizin o oyuncak kurusıkınız yüzünden pisi pisine gidersiniz allah korusun.
  • Jet Li kankam olur yanımdan hiç ayrılmaz devamlı birlikte gezeriz, ben bir şey yapmam o halleder
  • Ogame ve Knight ile hayatını bitirmiş herkese selam olsun
  • biber gazıda tehlike adamın astımı olur şak diye solunumu durur ölür gider. en temizi inmemek ya da abi çekmek arkadan vurdumsa zaten abi çekerim arkadan bana vurdularsa da anlaşma yoluna giderim ama bazı orman çocukları arkama yapışık korna basıyor ulan yol tek şerit gidiyorum işte ezeyim mi kontrolsüz mü geçeyim içerden bağırıyorum ne var mk diye o ara önüme kırsa saldırsa bende saldırırım herhalde en temizi sanırım güzel bir sopa bulundurmak ama ele geçecek tutmalı değil kılıç gibi ele geçecek elinden alamayacak bir şey olması lazım yaklaştırmayıp halledicen uyarıcan en kötü inmeyecek üstüne süreceksin sonuçta canından değerli değiller basıp gidicen ama öldürme amaçlı değil sıyıracak şekilde üstüne süreceksin ortalamayacaksın




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonyz10c

    Hocam kavga ederken bile soğukkanlı olmak istiyorum hayvan gibi olmak istemiyorum bilincimi kaybedersem zararlı çıkarım
    2 yumruk atıp rakipten uzaklaşmak istiyorum sonra o bana yaklaşınca tekrar yumruk atmak istiyorum kırışmak istemiyorum yoksa o da yumruk atar
    Selam,

    Temsili:




  • callandor kullanıcısına yanıt
    Selam hocam
    Biliyorum bu kavgayı önceden izledim aynı bu şekilde kendimi savunmak istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafik kavgasında en iyi yol korkmak ve kaçmaktır.Korkanin anası ağlamaz;erkekliğin yarısı kaçmaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konudaki cevaplarin cogu kavga etmeme uzerine

    Ama arkadas diyorki olasi kavga durumundan bahsediyor ;)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kavgada ilk vuran korkar. bir ikincisi ise arabadan ilk inen suçlu diye biliyorum
    Tabi bunları tahsil etmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kavga durumunda muhtemelen dayak yerdim, Taekwondo yapmayali 25 yıl olmuştur, yetişkin bir erkek için en önemli en güçlü olması gereken yerler içinde yumruk tekmeler öncelikli gelmemeli :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar her zaman yol isteyene istemeyene yol veriyorum,ışıklarda yavaşlarken dikkat ediyorum, dönerken yol veriyorum, park yeri müsait değilse skıştıra sıkıştıra koymuyorum, kapıyı açarken kapatırken yandaki araca çarpmasın diye hassasiyet gösteriyorum, karşımdaki bana karşı kural hatası tehlikeli bir şey yapsa bile bakıp devam ediyorum, emniyet kemerimi takıp vergimi veriyor ve aracımın bakımlarını günü geçmeden yaptırıyorum.40 yaşındayım ve trafikteki hanzolar gün geçtikçe çoğalıyor.Yani beladan kaçabildiğim kadar kaçıyorum.Buna rağmen eğer üzerime üzerime gelirlerse yapacak bir şey kalmıyor.Tavsiyem de böyle hareket etmeniz ve kavgadan beladan uzak durmanız..Allah herkesi beladan kavgadan korusun.Bir insan kolay yetişmiyor..
  • Burası görgüsüz ve kendini sözde delikanlı zanneden cahillerin toplandığı bir yer, hiç uzatmaya tartışmaya girmeye dahi gerek yok karşıdaki adamın 3 kuruşluk değeri yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.