Şimdi Ara

TR Serveri Yedirememezliğin Son Noktası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün bronz olan hesabı yine yükseltmeye çalışıyorum. Gold 4 oldu , karşıya da plat atmaya başladı w / l den dolayı. Her neyse lee sin aldım , çok oynadığım bir şampiyon becerebildiğim birşey değildir.
    Attım Gankları falan , bu iki premade ekko ve eliseyi oyun başında 3'er 4'er kez kesince Low lee demeye başladılar ne alakaysa artık . Oyunu kaybedicez belli , benden az farm yapan adc apc olunca , threshe atlayıp ölen bir akali olunca çok da garipsenecek bir durum değil .
    Bundan Baronu , Kadim ejderi , herşeyi çalıp 1 tane objektife dair birşey vermedim. Buna sinir olucak , Son Tf yi kaybettiğimde bu 2 eleman + Thresh başladılar flood geçmeye. Ya Birader , Ben bugüne kadar kimseyi gold plat bronz silver diye ezmedim. Kimseyi de kesip laf yapmadım. Ama yeter , oyun ekranı çıktı. Oyun ekranı çıktı , Easy Lee , Kolay oyun , Basit oyun diye saydırdılar. Oyun Sonu da bu 3 kişiden report yedim.

    Şimdi Allah aşkına bu oyuna niye devam ediyoruz , sizin başınıza geliyor mu böyle şeyler ?




     TR Serveri Yedirememezliğin Son Noktası







  • Smurfsen , winrate falan iyiyse maç öncesi bakıp görmüşlerdir. Tilte sokmaya çalışmışlardır. Bu konuyu görseler sevinirler.
  • Oyunlarda sadece lanede ezmen önemli değil psikolojik olarak da üstün gelmen lazım tr böyle. Ha flame yap demiyorum ama adamı gıcık edecek şeyler yapabilirsin. Kestikten sonra ctrl 6 spamlemek gibi mesela. Bugün swain oynuyorum karşımda malzahar var tokat manyağı yaptım tflerde ölmüyorum takımı taşıyorum falan baktım malzahar "swain çok kolay hero. R aç dön ortalıkta. Zor hero oynayamazsın zaten sen,sende o beceri yok" falan yardırıyor. Lan sanki malzahar çok zor bi şampiyon. Bende o öyle yazdıkça daha da üstüne gittim 40 dakka süren oyunda nexusu patlattıktan sonra sürekli izi zaaaaa malzahar zaaaa izi pizi falan yazdım. Hiç de huyum değildir.




  • Heyea kullanıcısına yanıt
    Ben ona öyle birşeyler yazsam , ne yazsa haklı da. Adam kesmekte mi suç oldu memlekette
  • Bu yüzden egoist olacaksın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hatan ne biliyormusun sohbette yazılanlara bakmak ve ciddiye almak mutele geç ben oyunda chatin olduğunu unutuyorum oyunuma bakıyorum sadece kimse benim moralimi yazdıklarıyla bozamaz
  • PsikoLoL izlemeni tavsiye ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heyea kullanıcısına yanıt
    Cidden izii piziii mi yazdın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Redditçi

    Bu yüzden egoist olacaksın

    aynen. ben bir zamanlar iyiydim ezdiğim adamlara bir şey demiyordum sonra her ezildiğimde karşımdaki geberene kadar dalga geçiyordu bende aynısını yapmaya başladım. tr de kimse masum değil sana laf atmasa bile biriyle dalga geç çünkü o da illa bu şikayet ettiğin tipler gibidir sadece o oyun yazası gelmemiştir.
  • O kumelerin yas ortalamasi zaten maksimum 15-16. O yastaki cocuklardan olgun davranmalarini beklemek yanlis olur. Kaybettigin nokta burasi, bos yapanlari engelle gec, cevap vermeye degmez. Zaten TR'nin agir velet kaynamasi bitiriyor sistemi. TR'de adabiyla oyun oynayan tek tuk kisi bulabilirsin o kumelerde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi First Premolar -- 26 Mayıs 2016; 13:09:01 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • easy lee noobsun kardeşim üzgünüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.