Şimdi Ara

TPLINK WN7200ND Hakkında!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende Samsung marka notebook var.50-60 metre uzaktaki 2 tane modemin şifresini bilmeme rağmen normal notebooktaki ( Comm View ) Atheros AR9485WB-EG Wireless Network Kart ile birini pencere önünde görse de hiç bağlanamıyor, diğerini ise aynı durumda pencere önünde görse dahi bağlantı sınırlı diyor yani ramak kalıyor.Bir kez bağlanabildim o da sinyal azalınca kesildi.Yani ikisine de bağlanamıyor.Sony xperia sp telefon var ondaki wifi daha iyi.Sinyalin yönüne çevirince ikincisine bağlanıyor ama hız 10 ile 50 kb larda kalıyor.Yani ucu ucuna çekiyor.

    Asıl sorum şu bu TPLINK WN7200ND adaptörü alsam notebooktan bunlara rahat bağlanabilir miyim.Çekim kalitesi ve hızı nasıldır?Kredi kartı olmadığından Alfa ürünlerini alamam.Sivasta sadece en iyi olarak bu ürün var.



  • 1km menzilli kablosuz alıcılarla dene ama bağlantı bu kadar kötüyse verim alabileceğini sanmam. Araya bir tekrarlayıcı koyma şansın varsa daha sağlıklı olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetKeePeR -- 4 Aralık 2014; 15:42:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NetKeePeR

    1km menzilli kablosuz alıcılarla dene ama bağlantı bu kadar kötüyse verim alabileceğini sanmam. Araya bir tekrarlayıcı koyma şansın varsa daha sağlıklı olur.

    Bağlantı aslında o kadar kötü değil.Cep telefonunun önünü sinyale çevirince bağlanıyor ama hız düşük.Alüminyum folyo ile yükseliyor hızı.Yani sinyalin ucu ucuna yettiği cep telefonundan da iyi çekmeyecek miki bu 7200nd ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.