Şimdi Ara

Tp link WR841ND problem yaşıyorum. Lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, evde ADSL mevcut, Airties 5453 kullanıyorum, memnunum.

    Ancak modemden oldukça uzakta Plazma TV var ve sadece kablolu bağlantı kabul ediyor, ben de 15 metre kablo kullanmak istemiyorum. Kablosuz ağımı kabloluya çevirmek için Tp link WR841ND aldım (yoksa yanlış tercih mi yaptım?). Böylece tp-linki tv'nin yanında konumlandırmayı düşündüm.

    Ürünü kurmak için saatlerce uğraştım, sonunda oldu gibi. Ancak kurulum yaparken modemle router arasında eternet kablosu vardı ve bu şekilde router dan çıkan kablodan veri alıyordum. Sonuçta ben kablo kullanmak istemediğim için modem-router arasındaki kabloyu çıkardım (sadece kurulum için takmıştım zaten), ama kabloyu çıkarınca cihaz çalışmaz oldu.

    Yanlış kurulum mu yaptım, yoksa yanlış cihaz mı aldım bilemiyorum.

    Yardımcı olursanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coxackie -- 17 Ağustos 2015; 22:33:55 >







  • hocam merhaba , doğru anladıysam modemdeki interneti kablosuz yakalayıp tv'ye kablolu olarak vermek istiyorsunuz.Öncelikle bu işte tecrübeli biri olarak şunu söylemek isterim.Eğer imkanınız varsa kabloyu evin dışından ,elektrik buatından, telefon buatından,kablo kanalıyla yada korşeyle modemden tv'ye kadar çeker kabloyla kullanırsanız en sağlıklı şeyi yapmış olursunuz.(heleki tvler şuanki teknolojide interneti sömürür ama yürümüze durumdalar) elektrikçiler klavuz yardımıyla bu işi çok rahat yaparlar.
    Neyse gelelim konumuza , sizin seçmeniz gereken mod repeater mod.Ama tplinkin bu ürününde bu özellik yok.O model devamlı kullanıdğım bir cihaz hiç o özelliğe rastlamadım.Tplink ürünlerinden router değilde sadece access point olan cihazları seçerseniz ve kutusunda repeater mod şemasının olduğundan emin olarak alım yaparsanız sorununuz çözülür.Gerekirse team viewer ile uzaktan bağlanıp ayarları için yardımcı olurum.Saygılar

    örnek ürün
    http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=242&model=TL-WA701ND
    150 Mbps'a kadar hızlara ulaşan Kablosuz N ile Video akışları, online oyunlar ve VoIP aramaları gibi yüksek bant genişliğine ihtiyaç duyan ve gürültüye hassas uygulamalar için idealdir.
    Çoklu operasyon modu desteği (Access Point, Client, Universal/WDS Repeater, Noktadan Noktaya, Noktadan Çoklu Noktaya)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nedense0101 -- 18 Ağustos 2015; 0:45:43 >




  • Teşekkür ederim cevap için.
    Aslında HB'dan Tenda FH305 sipariş etmiştim, stokta olmayınca tp-link aldım. Tenda bu işi görür müydü onu da bilmiyorum ya :)
    Kablo işi zor, modemin yeri sabit değil çünkü, yazın bir yerde, kışın başka bir yerde olacak evin içinde. Mesafe de uzun.
    O zaman Tp-link işime yaramayacak mı?
  • Modeminiz airties
    tp linki wds olarak sorunsuz kullanabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tendayı geçin , tplink iyidir.Dediğim modelde sorunsuz çalışır ama kablo gibi olmaz.saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.