Şimdi Ara

TP-Link fiyat-performansa oynayan yeni yönlendiricisini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Kablosuz ağ pazarının önemli oyuncularından TP-Link üst seviyede fiyat-performansa oynayacak yeni yönlendiricisini duyurdu. TP-Link Archer A20 modeli rakiplerinden yüzde 20-30 oranında daha uygun fiyata sahip.


     


    TP-Link Archer A20 özellikleri ve fiyatı


     


    WiFi AC olarak da bildiğimiz WiFi 5 standardını temel alan yönlendirici 2 adet 5GHz ve 1 adet 2.4GHz bandını kullanarak en verimli bağlantıları sağlıyor. 5G bantlarında 3250Mbps, 2.4G bandında 750Mbps ile toplamda 4000Mbps veri aktarım hızlarına ulaşılabiliyor.


     


    Ayrıca Bkz.Intel’in modüler bilgisayar projesi Compute Card iptal edildi

    Kullanıcı başı daha fazla veri girdi-çıktısı sağlayan MU-MIMO dizilimi sayesinde birden fazla kullanıcıya daha verimli bağlantı sunulabiliyor. Arka kısımda iki LAN portunu birleştirerek 2Gbps hızlarına kadar çıkabiliyorsunuz.


     


    4 çekirdekli bir ARM işlemci ile tüm işlemleri yöneten yönlendirici 3 adet WiFi yongası ile daha yüksek performans sağlıyor. Oyunlar için bağlantı önceliği ayarlayabilirken cihaza yönelen sinyaller ile verimlilik de artıyor.


     


    Alexa Skill ve IFTTT otomasyon platformları ile de uyumlu çalışan TP-Link Archer A20 yönlendiricisi için 200$ fiyat etiketi belirlenmiş. Satışlar dünya çapında başlamak üzere.


     







  • 200 dolar ve fiyat performans hmmm... Şekilli bir tasarım yap 60 dolarlık donanımı 200 dolara itele millete, iyi para he.

  • Önce yazılımlarındaki sorunları düzeltsinler.Modemde upload yapınca 2000 3000 pinglere çıkıyor yazık.

  • şu işi bir öğrensek, kendi adıma soruyorum;
    bunu alan nerede nasıl kullanacak sıradan bir kullanıcıya lazım mı hangi bilgisayarın bu hızlara bağlanma kabiliyeti var bağlantı hızımı yoksa kapsadığı alan mı daha önemli eski modem 70 mbps şimdiki modem 125 daha 300 lük modem bile kullanmadık biz

  • 200 dolar çok ucuzmuş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Özelliklerine bakıyorum. Performans var. Fiyata bakıyorum. Fiyat da var.
    Ama ikisini bir arada pek göremedim...

  • güzel aletler de iki eleştirim olacak bu ürün için. iki versiyonu var. yeni çıkıyorsa neden iki versiyonu oluyor? v1 ile v1,8 arasındaki farkları göremedim. birinin diğerinden üstünlüğü veya diğer bir deyişle v1' in eksiği veya kusuru nedir acaba? ikinci olarak söyleuyeceğim de dizayn olarak ya bilmiyorum bunları başka türlü dişzayn edemiyorlar mı? bana çok itici geldi şekil şemal. yani anten sayısı ön plana çıkıyor desem şekli başka nasıl olabilir ki diyen çıkabilir. hiç bana sormasın.
  • önce türktelekom üzerinden satılan (kakalanan) modemlerine adam akıllı yazılım desteği ve donanım koysunlar 50 mbit vdsl bağlantıda sürekli 3 mb alınıyor wifide (rj45 sıkıntısız ama) çakallık bunlarda mı ttnette mi bilemiyorum tabi.

  • pöh62 kullanıcısına yanıt
    TT'dan modem almayın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.