Şimdi Ara

TOTAL WAR: WARHAMMER III [ALFA(BOZUK SURUM) ÇIKTI - ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
6
Favori
3.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Adam akıllı medieval 3 bekliyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TOTAL WAR: WARHAMMER III [ALFA(BOZUK SURUM) ÇIKTI - ANA KONU]


    TOTAL WAR: WARHAMMER III [ALFA(BOZUK SURUM) ÇIKTI - ANA KONU]


    TOTAL WAR: WARHAMMER III [ALFA(BOZUK SURUM) ÇIKTI - ANA KONU]


    TOTAL WAR: WARHAMMER III [ALFA(BOZUK SURUM) ÇIKTI - ANA KONU]


    TOTAL WAR: WARHAMMER III [ALFA(BOZUK SURUM) ÇIKTI - ANA KONU]


    TOTAL WAR: WARHAMMER III [ALFA(BOZUK SURUM) ÇIKTI - ANA KONU]


    TOTAL WAR: WARHAMMER III [ALFA(BOZUK SURUM) ÇIKTI - ANA KONU]


    TOTAL WAR: WARHAMMER III [ALFA(BOZUK SURUM) ÇIKTI - ANA KONU]


    TOTAL WAR: WARHAMMER III [ALFA(BOZUK SURUM) ÇIKTI - ANA KONU]




  • noir06 kullanıcısına yanıt

    Bu oyun için forumdaki aktifsizliği görünce hayal kırıklığına uğradım. ingilizce kaynaklardan takip ediyordum ama kaçırdığım noktalar varmış.

    Firmaya bu oyun için gereksiz yüklenildi bence oyun hakkında felaket bir algı oluşmuştu ancak bunu kısa sürede kırmışlar belliki. steam sayfasında incelemeler olumsuzdan çoğunlukla olumluya doğru gidiyor.


    Bu Immortal empires olayı gibi karma karışık bir teknik işin altına yatmak gerçekten çok zor bir iş,çok büyük üç oyunu birleştirmek binlerce etkileşimi düzenli hale getirmek didik didik emek istiyor. immortal empires ı 'beta' adı altında çıkartmalarınada bir kaç şımarık tip ses edecek gibi oldular ama CA bu sefer hazırlıklı davranıp adam akıllı videolar falan çekmişler, aptala anlatır gibi anlatmışlar resmen.


    Ekran görüntüleriniz şahane! İmzanızı göremedim size mesaj yolladım steam için.

  • CA kendi açıklamasıan göre IE beta oalcak, daha katedilecek çok yolları çıkaracakalrı dlc ler bitince nihai bir deneyim yaşayabileceğiz. Medieval 1 de beri total war oynarım. Bir total war oyunu tüm dlc facitonilordlar çıktıktan sonra tam sürüm olur. Resmi oalrak firma tam sürümü çıkarttık diyebilir. Attilada son dlc slav dlc idi. Slavlar dlc çıakna kadar germen copy paste birimlerden oluşmaktaydı gibi gibi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 23 Ağustos 2022; 15:52:8 >
  • Şu tür mesajlar beni bayıyor cidden. Bilmem şundan beri bf oynarım hep bozuk çıkar sonra adam olur, yıllardır mk oynarım tam karaterler gelmedikçe beta olur oynanmam, yok anam silahları tam değil oynanmaz vs vs...

    Abi geçelim bunları her tw oyununu oynadım milletin beta slav gelene kadar beta dediğin attila çıktığı haftalarda zevkten dört köşeydim. müzikleri dinamikleri grafikler, mancınık dumanlarını bile görürken zevk alırdım.

    Bu kafa ile özellikle pandemi döneminde oyun oynayamayacaksınız o halde. IE ye beta demelerini sebebi rezil sosyal medya köylüleri daha oot suya kabarıp başımızın etini yemesin diye. yoksa oyunun 'beta' oyunlar gibi gerçek bir beta olduğu felan yok. düzenlenecek yüzlerce birim yüzlerce etkileşim var mutlaka bir yerde püsür çıkacaktır, bunlarada beta diyorsak şu haliyle bf42 veya cyberpunk filan nedir acaba?


    Evet gelecek onlarca ırk biirsürü birim var. hatta kurgan dır hung dır. mesela kuresh filan WH3 e banko gelecek o koca boş arazi için bir oyun büyüklüğünde dlc gelecek. iyi o zaman onlar falan gelene kadar herkes oyuna beta desin. mağaza sayfasında pankartlarda beta yazsın.





  • Hakaret etmeden derdini anlatamaz mısın? Ben CA ve Sega daha çok para kazanıcak dlc(aslında cut content) satıcak diye tam deneyimi oyun çıktığında yaşayamamayım? 3 oyuna bile gerek yoktu. Sat oyununu baştan 1000 tl helaleşlim. Medieval 2 ,Rome DLC zamanında dlc gibi dlcydi. şuan o tarz dlclieri yeni oyun satıyorlar Örneğin Throne of britaniia. Charlamange gibi dlc olsun eyvallah.

  • Pardon nerede hakaret etmişim. Üslubumuz uymuyorsa anlarım ortada hakaret yok. Bir kaç sayfa öncesinde bana diğer arkadaşlara resmen hakaret eden adam melek kesilmiş o da ayrı konu.

    Şunu anlamalısın. herifler bundan tam beş altı yıl önce warhammer serisinin böyle olacağını bangır bangır söyledi. İşine gelmeyen o zaman bir iki laf etti olay bitti. Tekrar tekrar amatörce aynı konuu altı yıldır dillendirmeye lüzum yok bu cepte. Diğer konu ise Warhammer serisi için çıkan bütün DLC leri yapmayıp hepsini bir oyun olarak yapmak çok fazla teknik uğraş - mesai gerektirir. O kadar fazla ki imkansız desek yeridir. Hiç bir warhammer oyunu bunu başaramadı. Bu oyunun 10 da birini bile başaramadılar genişlik açısından. Warhammer ın DLC mantığı tam yerinde ve keslinlike olması gerektiği gibi.


    Britania zırvasını oynamadım bile, görsellerden belliydi aynı olduğu. O kadar tw oynamış birsi trailer dan bile anlardı zaten. Fakat firma yine o oyunu kendi yapmadı aslında. Stajyerlerine yaptırdılar, başka bir ekibi denediler 'saga' adı altında. Troy da aynı stajyerlerin ürünü mesela. Troy yine güzeldi fakat Britannia ayrı bir zırva. Neyse ortalık çöpleşmeden şu ölü konuyu rahat bırakmak en iyisi.





  • Bu oyun serisine senden fazla zaman harcamışımdır. Serinin tüm oyun ve dlclerini çıkar çıkmaz almışımdır. Online topluluğunda bilinen oyuncu ve grupları,modcuları tanırım. benim bu eleştirlierim çoğu kişi yapıyor. Fanboyluk ve meriçlik içerisindesin.

  • Ahaha sen neymişsin be adamım bravo sana. Güzel kompleks. Fanboyluk falan bu laflarıda modcu üstatlarından mı öğreniyorsun. İsmimi bilmeyen adamın teki ciğerimi biliyor ben olsam utancıma bunları yazamam helal olsun. Harikasın sen nasıl bir çekicisin be TOTAL WAR: WARHAMMER III [ALFA(BOZUK SURUM) ÇIKTI - ANA KONU] TOTAL WAR: WARHAMMER III [ALFA(BOZUK SURUM) ÇIKTI - ANA KONU] 

  • Allah şifa versin.

  • beyler eskiden oynardım dwarf vs ırklar vardı şimdi sefer oyununda neden onlar yok sadece canavar tipler var.

  • mert1905x kullanıcısına yanıt

    Aynı platformda 1.,2. ve 3. oyuna sahipseniz oynarsınız. Muhtemelen Ursun campaignini açıyorsun. İmmortal Empire Campaignini açmanız lazım.

  • Sadece Gamepassten 3 var hocam en iyisi korsan 2 yi indirmek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O şekilde oludu mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.