Şimdi Ara

Total War Attilayı Medieval 2.5a dönüştüren efsane güzel bir mod Medieval Kingdoms Total War 1212 AD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
13.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Medieval Kingdoms Total War 1212 AD modu beş yılı aşkın süredir üzerinde bir ekip olarak çalışılan, Total War Attila dönemini Ortaçağa taşıyan, dönüştüren ve oynanabilir yeni uluslar sunan, yeni birimler, yeni dinamikler hiç abartmıyorum Medieval 2,5 tadında bir oyuna çeviren kaliteli efsane bir mod. Kesinlikle beklemeye değer bir çalışma. Çok kapsamlı ve başarılı olsa da hala üzerinde çalışılması gereken konuları bulunuyor. Mod henüz campaign için açık değil ama aşağıdaki gibi özel ve çok oyunculu savaşları yapabilirsiniz.

    Total War Attilayı Medieval 2.5a dönüştüren efsane güzel bir mod Medieval Kingdoms Total War 1212 AD

    Sınırlı sayıda şanslı test edenlerden biri olarak mod ve campaign hakkındaki sorularınızı yanıtlayabilir ve merak ettiğiniz hususları gidermeye çalışabilirim.


    Medieval Kingdoms Total War 1212 AD Campaign Alpha V.1.0 sürümü ÇIKTI!

    Mod ekibi işinde gücünde kişiler. Sadece boş zamanlarında çalışabildiklerini açıklamışlar. Ortada müthiş bir proje yoğun bir emek var. Mod Alpha olarak çıktı artık oynanabilir. Benim Selçuklular ile oynama isteğim rüyalarıma girdi tester olduğumu gece 4de uykumdan nedensiz yere fırlayarak alelacele mailime baktığımda öğrendim. Kimseyi savunmak kimseyi yermek amacında değilim. Şahsen modu oynayamayanlar için çekinerek de olsa modu tanıtmaya meraklılarının susuzluğunu gidermeye çalıştım. Uzun süre arafta kaldım. Hem bekleyenlerin sabırsızlığını hem de mod yapımcılarının kusursuz bir işi için gösterdikleri titizliği görmekteydim. İçlerinde hala daha kim olduğunu bilmediğim Türk bir arkadaşımız var. Ve görüyorum ki Selçuklular birimleriyle, arayüzüyle, kartlarıyla kalite ve güzellik olarak öne çıkıyor. Bu farklılığın o arkadaşın eseri olduğunu tahmin ediyorum ve kendisine özel ve kocaman bir teşekkürü gönlümden koparak sunuyorum.

    Yumulun arkadaşlar...


    Yepyeni İLHANLILAR Ulus of Tolui [LEGENDARY] serimiz başlamıştır.

    Kılıç şakırtıları, ok uğultuları ve at kişnemeleri eşliğindeki ortaçağ hikayesine davetlisiniz.


    GÖÇEBE OYNANIŞ REHBERİ

    İLHANLILAR Ulus of Tolui #01 [LEGENDARY] - Medieval Kingdoms 1212 AD Total War: Attila [TÜRKÇE]




    Steam


    YERLEŞİK OYNANIŞ REHBERİ

    YENİDEN ANADOLU SELÇUKLU #01 [LEGENDARY] - Medieval Kingdoms 1212 AD Total War: Attila [TÜRKÇE]




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbyHN -- 17 Aralık 2019; 14:49:10 >



  • Heycandan açıklamayı okumamışım ama alttaki sorular ana sorular:
    Campaign oynanışı kapsayan yama çıktı mı?
    Türkçe yama yapacak ekip var mı?
    Yama oyunun hangi sürümüne yapılıyor?
    orjinal oyun sahibi olmayanlar için indirmek linkleri mevcut mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliKulaBey -- 24 Eylül 2019; 12:53:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeliKulaBey

    Heycandan açıklamayı okumamışım ama alttaki sorular ana sorular:
    Campaign oynanışı kapsayan yama çıktı mı?
    Türkçe yama yapacak ekip var mı?
    Yama oyunun hangi sürümüne yapılıyor?
    orjinal oyun sahibi olmayanlar için indirmek linkleri mevcut mu?
    Mod henüz campaign oynamaya açık değil. Sürekli güncelleme alıyor. En son nüfus sistemi eklendi. Yeni tasarım grafikler ile her ulusun erken ve geç dönem birimleri ekleniyor. Bu arada mod tamamlandığın ERKEN ve GEÇ dönem olarak iki oynanabilir campaign sunacak. Geç sefer döneminde Osmanlıyı görebiliriz.

    Modun Türkçe çevirisi aramızda kalsın güvenilir bir ekip tarafından yapılıyor.

    Mod Attilanın son sürümüne uygun diye biliyorum steam ve steam dışı olarak yani orjinal oyuna sahip olmayan kullanıcılar için de mod yüklenebilir olacak.

    Moddb

    Modu özel kılan özelliklerden birisi de hiç bir ek paket (dlc) gerektirmemesi.
  • mbyHN M kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir dlc istememesi şahane olmuş. Türkçe yama tüyosu için teşekkürler ;)
  • Şuanda modun çok eksiği var en önemlisi modda görevler bile yok oynuyorsun sadece sonu yok yani Haçlı seferlerini ekleyeceklerini biliyorum sanırım bu yüzden gecikiyrmuş onun dışında modda şuanda Osmanlı dönemine geçilebiliyorr ama nasıl 1300lü yıllara gelmeniz gerek ve sadece birimler değişiyor yeni çeriler kapıkulları deliler falan açılıyor yani ve Selçuklu ile oynamanız lzm oyunda toplarda var ama tabi 1300lü yıllarda açılıyor her 4 turda 1 yıl atlıyor oyunda 1212 de başlıyorsunuz 88×4 244 tur yapar en az 244 tur atlamanız lzm Atilla nın optimizasyon ve tur sürelerini hesaba kattığımızda çok uzun bir süreç ben 1275 e kadarmo ne sabredebilmiştim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arman09

    Şuanda modun çok eksiği var en önemlisi modda görevler bile yok oynuyorsun sadece sonu yok yani Haçlı seferlerini ekleyeceklerini biliyorum sanırım bu yüzden gecikiyrmuş onun dışında modda şuanda Osmanlı dönemine geçilebiliyorr ama nasıl 1300lü yıllara gelmeniz gerek ve sadece birimler değişiyor yeni çeriler kapıkulları deliler falan açılıyor yani ve Selçuklu ile oynamanız lzm oyunda toplarda var ama tabi 1300lü yıllarda açılıyor her 4 turda 1 yıl atlıyor oyunda 1212 de başlıyorsunuz 88×4 244 tur yapar en az 244 tur atlamanız lzm Atilla nın optimizasyon ve tur sürelerini hesaba kattığımızda çok uzun bir süreç ben 1275 e kadarmo ne sabredebilmiştim
    Eksikleri var evet, görevler kısmen var ama dünya hakimiyeti nihai hedef sonuçta o çok önemli değil de donanma kurulamıyor henüz, kara savaşlarına devam. Her güncelleme sonrası ortaya çıkan bug ve oyun kapanması veya oto save yapmama gibi sorunlar yaşanabiliyor.

    Şuan üzerinde konuştuğumuz kısım 1212 ile başlayan ERKEN dönem. Erken seferde Anadolu Selçuklu ile başlayıp dediğin gibi kapıkulu süvarilerini yetiştirmek mümkün. Attilada sıkılabilirsin belki ama bu modda tur çevirmek hiç sıkıcı değil. Müzikleri olsun hiç eksilmeyen heyecanı olsun sürükleyip gidiyor.

    Haçlı seferleri var ilk on tur içinde başlıyor. Onsekizinci turlarda da mevcut Altınorda ve İlhanlı birimlerinin yanına altışar tane daha ek moğol ordusu istilaya geliyor.

    Henüz teste bile açık olmayan LATE geç sefer kısmı var ve 1337 yılından başlıyor. Hangi uluslar yer alıyor bir bilgim yok şimdilik.
  • mbyHN M kullanıcısına yanıt
    Sen deki sürüm güncel sanırım ben bir kaç aydır oynamıyorm

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arman09

    Sen deki sürüm güncel sanırım ben bir kaç aydır oynamıyorm
    Evet güncel, bugün alpha v.4 güncellemesi aldı. Nüfus sistemi iyileştirmeleri ile birlikte artık Medieval 2 deki gibi her şehir bağımsız, eyalet sistemi kaldırıldı ve şehirlerde altı bina inşası mümkün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbyHN -- 24 Eylül 2019; 20:41:45 >
  • Bu modda hangi devletler var haçlılar, eyyubi devleti, mogol hanları, avrupa krallıkları varmı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Roman_Gladius kullanıcısına yanıt
    Hepsi var hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mod ekibi işinde gücünde kişiler. Sadece boş zamanlarında çalışabildiklerini açıklamışlar. Ortada müthiş bir proje yoğun bir emek var. Mod Alpha olarak çıktı artık oynanabilir. Benim Selçuklular ile oynama isteğim rüyalarıma girdi tester olduğumu gece 4de uykumdan nedensiz yere fırlayarak alelacele mailime baktığımda öğrendim. Kimseyi savunmak kimseyi yermek amacında değilim. Şahsen modu oynayamayanlar için çekinerek de olsa modu tanıtmaya meraklılarının susuzluğunu gidermeye çalıştım. Uzun süre arafta kaldım. Hem bekleyenlerin sabırsızlığını hem de mod yapımcılarının kusursuz bir işi için gösterdikleri titizliği görmekteydim. İçlerinde hala daha kim olduğunu bilmediğim Türk bir arkadaşımız var. Ve görüyorum ki Selçuklular birimleriyle, arayüzüyle, kartlarıyla kalite ve güzellik olarak öne çıkıyor. Bu farklılığın o arkadaşın eseri olduğunu tahmin ediyorum ve kendisine özel ve kocaman bir teşekkürü gönlümden koparak sunuyorum.

    Yumulun arkadaşlar...
  • Total War Attila oyun dili İngilizce olmalı. Türkçe olursa bu tür sorunlar çıkabiliyor. Hangi ulus ile campaign başlattın acaba?
  • Beyler nereden indirebiliyoruz ve kaç mb

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lucky s

    Beyler nereden indirebiliyoruz ve kaç mb
    21 gb.





    Steam Link
  • Mod oynanış ile ilgili göçebe ve yerleşik düzende iki yeni ve farklı rehber tadında serimiz devam etmektedir.
  • Beyler peki şimdi mi indirmeliyiz daha tamamlanmayan şeyler varmı sanırsam hala geliştirilmeye devam ediyor mod. Eğer eksikler varsa tadımız kaçmasın bekleriz :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.