Şimdi Ara

Toshiba Qosmio X870 3D 'bir oyuncunun ihtiyacı olandan fazlası' video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: digimon52

    Sayin Mesut Çevik bugün 2si1 yayinlanacakmi ? yanit verirsenisiz makbule gecicek.


    Özel bir cihazın çekimlerine ve video işlenmesine vakit ayırmamız gerektiği için bu ne yazık ki hafta da 2si1 ekranlara gelemeyecek.

    Facebook üzerinden yaptığı duyurusu.

  • Bu nasıl bir mantık? SSD'den geçtim, 7200'lük bir harddisk bile koymamışlar. Bir de 4000 küsür liraya satmaya çalışıyorlar. Zaten laptop oyun için uygun bir alet değil ki; oyun için yüksek donanımlı bir laptop alacak adam da gider monster alır. Ayrıca bir çok arkadaşın belirttiği gibi tasarım rezalet. Tuşlar kötü. Kısacası F/P oranı yerlerde. Zaten toshiba'dan da bu beklenir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: EnesCimen

    toshiba ses sisteminde babadır gerisini bilmem :)


    Valla Toshiba hangi ses sistemi ile baba olmuş çok merak ediyorum doğrusu.

    Benim bildiğim SES SİSTEMİ sektöründe birden çok baba var ve aralarında Toshiba yok, hiçbir zaman da olmadı. Bana bir tane Toshiba marka Hi-Fi sistemi örnek verin, sinema ses sistemi ve müzik seti değil ama adam gibi Hi-Fi sistem.

    Marantz
    Denon
    Bose
    Focal
    Harman&Kardon
    Pioneer
    Yamaha
    Onkyo

    Bunların hepsi babadır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: draconist

    quote:

    Orijinalden alıntı: EnesCimentoshiba ses sisteminde babadır gerisini bilmem :)
    Valla Toshiba hangi ses sistemi ile baba olmuş çok merak ediyorum doğrusu. Benim bildiğim SES SİSTEMİ sektöründe birden çok baba var ve aralarında Toshiba yok, hiçbir zaman da olmadı. Bana bir tane Toshiba marka Hi-Fi sistemi örnek verin, sinema ses sistemi ve müzik seti değil ama adam gibi Hi-Fi sistem. Marantz Denon Bose Focal Harman&Kardon Pioneer Yamaha OnkyoBunların hepsi babadır.


    Dostum sen biraz yanlış anlamışın durumu, toshiba kendi yapmıyor zaten yıllardır harman kardon kullanıyor laptoplarında. Arkadaşın demek istediği o herhalde. Hatta toshiba yıllardır kullanıyor diğer üreticiler de yeni yeni uyanmaya başladı bu duruma asus bang olufsenle msi dynaudio ile anlaşmalı çalışıyor vs. Yani sırf ben hi fi dan anlıyorum markaları biliyorum demek için yorum yapmışsın gibime geldi.

  • toshiba aldım pişman oldum :) şimdi sony vavio f 23 3D kullanıyorum 2 kez masadan yere düşürdüm çalışır vaziyette hala sapa sağlam :)

  • İnternette 16 Gb modeli satışta gözükmüyor.8GB yada 32Gblik modeli var.Ekran kartı GT670 olarak gözüküyor.32Gbliğin fiyatı KDV Dahil:6.290,31 TL (HB fiyatı) Yani sonuçta fiyat ve özellik karmaşası var.E-sata çıkışıda yok.En büyük dezavantajıda fanın sağda olması.Neticesinde fareyi sağda kullanıyoruz.Oyun oynarken ve günlük kullanımda ciddi sıkıntı çıkarabilir.Kısacası fiyatını haketmeyen bir ürün olduğunu düşünüyorum.

  • Lenovo Y580 efsanedir, hepsine tek gecerim !!

  • SSD yokkkkkk

  • Mesutun açdıgı oyunları i5 2500K`nın HD3000 GPU`su ile açıyorum.. Laptopda oyunmu olurmuş arkadaş geçin bu işleri..
  • laptopta gözlüklü 3d yerine performans bana göre daha önemli. şu anki monster laptopumdan memnunum ve yine oyun için laptop alacak olsam buna vereceğim paraya monster dan gtx680m li 17.3" ekranlı 3000 liralık laptop a ram ssd+hdd falan ekler alırım daha iyi.

  • Yurt dışında oldukları için 2si1 çekilmiyor sanırım.

  • ekran kartı 680 olmalıydı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Plegus
    Dostum sen biraz yanlış anlamışın durumu, toshiba kendi yapmıyor zaten yıllardır harman kardon kullanıyor laptoplarında. Arkadaşın demek istediği o herhalde. Yani sırf ben hi fi dan anlıyorum markaları biliyorum demek için yorum yapmışsın gibime geldi.


    Ben zaten Toshibanın yapmadığını biliyorum, mesaj atma nedenim o.

    ''toshiba ses sisteminde babadır gerisini bilmem'' Acaba gerçekten senin dediğin gibi yanlış mı anladım diye şu cümleyi tekrar tekrar okudum, anlamadığım şey şu, ben nasıl oldu da anlamadım da sen şu cümleden anladın? ''toshiba ses sisteminde babadır gerisini bilmem''

    Bir şeyi demek istemek ile demek arasında büyük bir fark vardır, demek istiyorsan açık açık yazarsın herkes anlar, o cümlede şifreli bir mesaj var sanırım kimsenin anlamadığını sen anlamışsın.

    Anlamıyorsunuz, bilmiyorsunuz, bununla da yetinmeyip, anlamayan ve bilmeyenleri nasıl anladığınızın belli olmadığı şekilde savunuyorsunuz, buraya gelip de laf anlatanda kabahat, evet ben hatalıyım, herkes aslında Toshiba'nın HARMAN KARDON kullandığını anlamış. Bu yüzden de Harman Kardon değil Toshiba babadır, ya sabır.

    Ayrıca Hi-Fi markalarını biliyorum ve anlıyorum da, zaten en başta bunu bilmesem Toshiba Baba filan değildir diye mesaj yazmam, bunu demek için yorum yapsaydım, kimseden alıntı yapmazdım direk bunu derdim ama kalkıp birisi Toshiba babadır derse orada dur derim. Ses sistemi dünyasında esamesi okunmayan bir markadır Toshiba.

    Doğruyu savunmak yerine yanlışı savunma amacınızı da anlamakda güçlük çekiyorum, hani karşılıklı muhabbet etseniz ''ben bu arkadaşı yıllardır tanıyorum, gözlerine baksam ne demek istediğini anlarım'' deseniz tamam olabilir haklısın derim de, şu yazıdan o anlamı çıkarabildin ya bravo.

    Sen kalkıp Toshiba babadır dersen Harman Kardon'un hakkını yemiş olursun, hem kalkıp bu firmanın sistemini kullanacaksın hem de Toshiba babadır diyeceksin, sonra da doğrusunu bilen ve gelip yazana çok bilmişlik taslama teranesi okuyacaksın, yok ya, bunları anca Toshibanın Türkiye elemanları savunur. Sizlerin bu saçmalığı savunduğunuz için tarafsız olabileceğinizi düşünmek de abes, ANLAMAK böyle bir şey sanırım, aa o arkadaşın ve sizin Toshiba çalışanı olduğunuzu anladım, tövbe tövbe.

    Ses sistemi dünyasında Toshiba bir HİÇTİR, bitti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draconist -- 10 Mart 2013; 9:31:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: draconist

    quote:

    Orijinalden alıntı: Plegus Dostum sen biraz yanlış anlamışın durumu, toshiba kendi yapmıyor zaten yıllardır harman kardon kullanıyor laptoplarında. Arkadaşın demek istediği o herhalde. Yani sırf ben hi fi dan anlıyorum markaları biliyorum demek için yorum yapmışsın gibime geldi.
    Ben zaten Toshibanın yapmadığını biliyorum, mesaj atma nedenim o. toshiba ses sisteminde babadır gerisini bilmem Acaba gerçekten senin dediğin gibi yanlış mı anladım diye şu cümleyi tekrar tekrar okudum, anlamadığım şey şu, ben nasıl oldu da anlamadım da sen şu cümleden anladın? toshiba ses sisteminde babadır gerisini bilmem Bir şeyi demek istemek ile demek arasında büyük bir fark vardır, demek istiyorsan açık açık yazarsın herkes anlar, o cümlede şifreli bir mesaj var sanırım kimsenin anlamadığını sen anlamışsın. Anlamıyorsunuz, bilmiyorsunuz, bununla da yetinmeyip, anlamayan ve bilmeyenleri nasıl anladığınızın belli olmadığı şekilde savunuyorsunuz, buraya gelip de laf anlatanda kabahat, evet ben hatalıyım, herkes aslında Toshibanın HARMAN KARDON kullandığını anlamış. Bu yüzden de Harman Kardon değil Toshiba babadır, ya sabır. Ayrıca Hi-Fi markalarını biliyorum ve anlıyorum da, zaten en başta bunu bilmesem Toshiba Baba filan değildir diye mesaj yazmam, bunu demek için yorum yapsaydım, kimseden alıntı yapmazdım direk bunu derdim ama kalkıp birisi Toshiba babadır derse orada dur derim. Ses sistemi dünyasında esamesi okunmayan bir markadır Toshiba. Doğruyu savunmak yerine yanlışı savunma amacınızı da anlamakda güçlük çekiyorum, hani karşılıklı muhabbet etseniz ben bu arkadaşı yıllardır tanıyorum, gözlerine baksam ne demek istediğini anlarım deseniz tamam olabilir haklısın derim de, şu yazıdan o anlamı çıkarabildin ya bravo. Sen kalkıp Toshiba babadır dersen Harman Kardonun hakkını yemiş olursun, hem kalkıp bu firmanın sistemini kullanacaksın hem de Toshiba babadır diyeceksin, sonra da doğrusunu bilen ve gelip yazana çok bilmişlik taslama teranesi okuyacaksın, yok ya, bunları anca Toshibanın Türkiye elemanları savunur. Sizlerin bu saçmalığı savunduğunuz için tarafsız olabileceğinizi düşünmek de abes, ANLAMAK böyle bir şey sanırım, aa o arkadaşın ve sizin Toshiba çalışanı olduğunuzu anladım, tövbe tövbe. Ses sistemi dünyasında Toshiba bir HİÇTİR, bitti.


    Ne gazlıymışın arkadaş ya, kimse harman kardon falan bilmek zorunda değil, adam alır laptopu, çıkan sese bakar, mutlu olur, toshiba yapmış der. Bu kadar basit. Adam demiş zaten gerisini bilmem diye, benim dikkatimi çeken şey, hi fi dünyasını temsil etme görevini nasıl bir gazla üstlendiysen, adama resmen sataşmışın. İyi niyetli paylaşım yapmak istesen doğru düzgün üslupla anlatırsın derdini. Ama amaç çok bilmişlik yapmak olunca şu ard arda 2 mesajında olduğu gibi bir durum çıkıyor ortaya. Bir de büyüttükçe büyütmüşün dolandırdıkça dolandırmışın, işin özü şu, oldum olası toshiba temiz yüksek ve iyi ses verir, kullanıcısını memnun eder, yani ses konusunda babadır. Bunu hangi araçla yaptığı çok mu önemli, ya da bu mudur tartışma konusu, bak ben de çok uzattım sıkıldım gidiyorum sen debelen.

  • Çok pahalı. O fiyata SLI veya CF 'li masaüstü sistem dizersin.
  • Fiber görünümlü plastik kaplı aliminyum gövde neymiş yaa :D
    Doğan görünümlü şahin çikma balkon tanpon gibimi ?

  • o kadar para vereceksem gider yurtdışından alienware getirmeye uğraşırım , yada ne biliyim bi monster filan almaya kalkardım ..

    tamam inceleme güzel pc güzel ama bi yere kadar bence biraz fazla reklamsal olmuş yada ben öyle bi hissiyata kapıldım ısınma ve gürültü dışında kötü bi yanı yokmuş gibi bi anlatım var halbuki notebook un kalınlığından söz edilmiyor .. tamam belki bütün oyuncu notebookları benzer kalınlıkta fakat toshiba söz konusu olunca adamların bütün ürettikleri aynı kalınlığa sahip , zamanında 4400 TL verip ilk çıktığında dual core satallite p100-219 almıştım gayet memnundum ama o makine bile bunun yarısı kalınlığında idi , toshiba o zamanda harman kardon kullanıyordu hoparlör olarak, yani bi farklılaştırmaya gidildiğini söylemek yanlış olur..

    ve kusura bakmasınlarda böyle bi makine için bu kadar uçuk fiyatlarla satış yapmak millete çin malı s3 satmaya çalışmakla bana göre hemen hemen aynı ...

    demem o ki toshiba iyisin hoşsun ama sen önce bi makineni incelt estetik bi tasarım ortaya koy , ısınma sorununu çöz , adam gibi malzeme ile üretim yap,oyuncu notebook u diye ürettiğin şeye 5400 rpmlik mekanik disk yerine ssd koy sonra o fiyatları iste...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Plegus

    Ne gazlıymışın arkadaş ya, kimse harman kardon falan bilmek zorunda değil, adam alır laptopu, çıkan sese bakar, mutlu olur, toshiba yapmış der. Bu kadar basit. Adam demiş zaten gerisini bilmem diye, benim dikkatimi çeken şey, hi fi dünyasını temsil etme görevini nasıl bir gazla üstlendiysen, adama resmen sataşmışın. İyi niyetli paylaşım yapmak istesen doğru düzgün üslupla anlatırsın derdini. Ama amaç çok bilmişlik yapmak olunca şu ard arda 2 mesajında olduğu gibi bir durum çıkıyor ortaya. Bir de büyüttükçe büyütmüşün dolandırdıkça dolandırmışın, işin özü şu, oldum olası toshiba temiz yüksek ve iyi ses verir, kullanıcısını memnun eder, yani ses konusunda babadır. Bunu hangi araçla yaptığı çok mu önemli, ya da bu mudur tartışma konusu, bak ben de çok uzattım sıkıldım gidiyorum sen debelen.


    Herşey senin bana çok bilmişlik taslıyorsun şeklinde imâ etmenle başladı (Yani sırf ben hi fi dan anlıyorum markaları biliyorum demek için yorum yapmışsın gibime geldi) , bende sinirlendim ve arkasından o nedenle o kadar mesaj yazdım. O arkadaş elbette Harman Kardon bilmek zorunda değil, hiçkimse bilmek zorunda değil, bilmediğin konuda konuşmayacaksın, konuştuğun zaman birisi çıkıp gelince de doğrusunu söylüyorsa susacaksın, olay bu, yani benim gazım o arkadaşa değil, sana, çünkü hem bilmiyorsun, hem bilmeyeni savunuyorsun hem de doğrusunu söyleyeni kabul etmiyorsun yanlışı savunmaya devam ediyorsun, sana cevap vermeyi ben de sevmiyorum, kaale alınacak doğru birşey yazmıyorsun çünkü, bundan sonra da yazmazsan sevinirim.
  • Qosmio serisi oyun makinelerinin kralıdır...Bilgisayardan anlamayan aksini yazar anca ..İnceleme güzel ellerinize sağlık

  • Merhaba Arkadaşlar,



    İncelemesi yapılan Qosmio ürün modeli, ürün segmenti olarak orta seviyede konumlandırılmış bir üründür. Daha yüksek performans arayanlar, beklentilerine diğer modellerde mutlaka bir karşılık bulacaktır. Hem 3D teknolojisi, hem SSD HDD hemde RAM kapasitesi olarak daha yüksek performans arayan arkadaşlarımızwww.toshibatr.com sitesinden diğer modelleri inceleyebilirler. Qosmio ürünlerin tasarımı veya diğer özellikleri hakkında olumsuz görüşlerini belirten arkadaşlarıma mutlaka Qosmio serilerine daha yakından bakmalarını ve ayrıntılı olarak incelemelerini öneririm.



    Toshiba kuruluş tarihi olan 1875 yılından itibaren herzaman dünyada teknolojiye getirdiği yeniliklerle liderlik etmiş ve bu misyonunu en iyisini sunabilmek için dünyanın en büyük ve en kapsamlı AR-GE merkezindeki çalışmalarıyla desteklemektedir .Toshiba ,ürünlerinin test aşamalarını, dayanıklılık test sürelerini en uzun sürede tutan bir politika belirlemiş olup, kullanıcılarına bu ürünleri yıllarca kullanabilmeleri için büyük çalışmalar gerçekleştirmektedir. Sizlerle herzaman bunu destekleyen görsel ve videoları paylaşmaya herzaman hazırım. Toshiba ürünlerini oluşturan tüm bileşenler , üretim öncesi ve sonraki başlayarak tüm süreçlerde en ufak ayrıntıya kadar büyük bir özenle seçilip, dünyadaki en iyi teknoloji ortakları ile işbirliği sonucu ürünleri son kullancılarımız ile buluşaktadır.



    Tüm değerli forum üyelerimizin görüşleri bizler için çok önemli, ve bu görüşler tutarlı,gerçeklere dayandığı sürece bizleri herzaman motive etmekte , daha iyisini daha güçlüsünü sizlere sunmak için Toshiba ailesi olarak en büyük görevimizdir, sonuçta hepimiz birer son kullanıcı olduğumuzdan herzaman daha iyisini istemek hepimizin en doğal hakkı olacaktır.



    Qosmio (Terminolojisi : Mio Cosmo - Benim Evrenim) ürünlerini yakından görmek, test etmek ve her türlü sorularınıza (Ses Kalitesi - Kasa kalitesi v.b) veya sorunlarınıza yardımcı olabilmem için herzaman bana forumdan mesaj göndermeniz yeterli olacaktır. PM lerde kontakt bilgilerimi sizlerle paylaşabilirim.



    Özellikle buraya kadar okuyup değerli zamanınızı alabildiğim için sizlere çok teşekkür ederim.



    Deniz Dağtekin

    Toshiba Qosmio Ürün Müdürü



    Saygılarımla - İyi Forumlar

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.