Şimdi Ara

TOSHIBA ENCORE WT8-A-102 Vatan 399TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
5.239
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: INTRUDERTR


    quote:

    Orijinalden alıntı: koppa

    HDMI 'sız windows tablet herzaman biraz eksik kalan bir tablet olacaktır. Almayı düşünen arkadaşlar için sölüyorum her nekadar "Ben mobil kullanıcam monitörle işim olmayacak" desenizde bir gün muhakkak HDMI ile monitöre bağlamak gereğini hissedeceksiniz ve o kullanılabilirlikten mahrum kalacaksınız. Sonra widi, miracast veya MHL kablo gibi kullanışsız, her TV 'de uyumlu olmayacak çözümler için bir sürü forum dolanırsınız benden söylemesi. Bu yüzden Casper 'ı önermiyorum HDMI 'sız windows tablet önermiyorum.

    Gelelim Toshiba Encore WT8-A-102 modeline. Nispeten eski bir ürün 2013 'ün sonlarında piyasaya çıkmış. İlk çıktığında 999TL den alanlar var. Şu anda 400TL. Dolar kuru ile 2,55 'den hesaplanırsa 159$ ' a denk geliyor ki Çin'den nispeten yeni model işlemci ve 2GB/32GB sipariş verilse 125-150$ gözden çıkarmak gerekiyor ki garantiyi hesaba katmıyorum.

    http://forum.donanimhaber.com/m_103950880/tm.htm
    3-4 aydır windows tabletleri takip ederim. Türkiye'de en yakın rakibi Ainol İNOVO W8 en düşük 500TL 'yi gördü ki işlemciler ve kullanılabilirlik açısından tek iyi yönü ilave şarj girişi. Benim anladığım Toshiba bu tableti stoklardan bitirmek istiyor çünkü yeterli ilgi yok windows tabletlere satışı da az.

    Şahsen bu fiyatı görünce Vatan'dan internet siparişi verdim. Kullanım amacım masaüstü görünümü ile TV arkası HTPC/MediaPlayer şeklinde olacak. Y kablo ile çalışırsa harici harddisk, şarj ve mouse 'u bir arada kullanıcam. İstersem de hepsini söküp mobil kullanıcam. Beklentilerimi karşılamazsa iade edicem.

    Ofisiniz varsa detaylı kullanımı olmayan çalışanlarınıza monitör arkasına koyarak, PC olarak bile uygun fiyatlı bilgisayar elde edebilirsiniz.


    bende laptop var i5 li 4gb hd 5650 ekran karti var. internetten tv ye baglayip film dizi falan seyrediyorum bazen bayiliyor.yavaşlama oluyor.

    50 ekran tv de internetten film dizi vs seyredebilirmiyim bununla.



    Bende de kıçı kırık REEDER W7İC 1GB/16Gb windows tablet var. Nikon makine ile çektiğim 20Mbit vidoları çok farkedilmeyecek takılmalarla izliyorum ki internetten bu tabletle indirdiğim 1080p videoların iyileri 9-10Mbit olanları rahat rahat izliyorum.

    Firefox kurdum tablete ve 720p flash içerikleri yine hafif takılmalar ile rahat rahat izliyorum. Fakat o konuda uyarmam lazım siteden siteye fark ediyor flash içerikler. Mesela youtube dan 720p leri rahat izlerken farklı sitelerden 720p lerde çok kasılmalar olabiliyor. 1080p lerde duraklamalar oluyor sağlıklı indirme ve işleme yapamıyor sanıyorum. Toshiba 'da bunları gözlemlicem.

    http://forum.donanimhaber.com/m_101378838/f_//tm.htm#101378838



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 3 Nisan 2015; 10:30:11 >




  • valla arkadaşlar ben düşünüyorum şuan bir yandan. HP Stream 7 vardı 2mp arka vga önce kamera vardı kamera koymasalar daha iyimiş diyordu insan. Ekran 7 inçti ram 1gb dı. 250 liraya almıştım garanti yoktu, hdmi yoktu. 150 lira farkla toshiba kalitesi, 8mp arka, 2mp ön kamera, ram 2gb, hdmi out, 2yıl toshiba garantisi bence 398tl yi hakeder arkadaşlar. ihtiyacı olan kaçırmasın bence
  • Wifi çekim gücü iyi değil deniyor ne kadar doğrudur?
    Ayrıca 5 yıl garanti süresi varmış
    http://www.toshibatr.com/5yilgaranti/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüşke -- 3 Nisan 2015; 10:39:48 >
  • amazon'da 225 dolar. hp stream 7 almamış olsam kaçırmazdım bunu.

    http://www.amazon.com/Toshiba-Encore-WT8-A32M-8-Inch-Tablet/dp/B00G1YKHHA
  • koppa kullanıcısına yanıt
    o Y kabloyu bulursanız bana da haber verin. Şarjı bitince klavye mouse yalan oluyor.
    Alacak olanlar mobilite için alsın .
    Şarjı ofis kullanımında 6 saat civarı gidiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada arkadaşlar hdmi'sız demiş de resimlerde mini hdmi görünüyor. Yok mu hdmi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tgezer

    o Y kabloyu bulursanız bana da haber verin. Şarjı bitince klavye mouse yalan oluyor.
    Alacak olanlar mobilite için alsın .
    Şarjı ofis kullanımında 6 saat civarı gidiyor

    Hazır bulunmuşu var desem...

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=101378838



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 3 Nisan 2015; 10:56:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihaza ipad mini kılıfları olur mu?
  • Az önce vatandan cihazı aldım,hdmi girişi var c'hazın.ilk defa win8 kullanıyorum,bakalım alışab'lecekmiyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobil kullanacaklar kaçırmasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakından inceledim, 8'' bana çok küçük geldi kullanırken zorlandım, görüntü kalitesi ve tasarımı iyi değil. 9-10'' olsa alabilirdim. Yinede hâlâ düşünüyorum, kararsızım
  • Bu cihaza uygun kılıf klavye fiyatları ne kadar acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    Geçenlerde 555 tl 'ye düştü diyorlardı forum 'da şimdi ise 399 tl ve site 'ye girdim 398 tl olmuş.. Şu an bu fiyata 2 gb windows 'lu olarak alınacak en ucuz iyi tablet olarak görülüyor.. Bir kaç aya windows tabletler ve 2 gb ram 'li ve 32 gb hafızalı olan tabletler 300-400 bandına düşecek deniyordu o zaman başladı herhalde 40 gün kadar önce Vatan 'da tabletlere bakarken bir çalışan gelip az kalsın şu an 299 tl ye satılan 1 gb ram 'li Casper 'i 499 tl 'ye satacaktı az kalsın ama bu site de haberleri takip etttiğim için biraz daha beklemeliyim diyordum iyi ki beklemişim.. O yüzden bu siteyi ve sitede ki sizleri seviyorum..

    10.1 " ips ekran olan, 2 gb ram olan, 32 veya 64 gb hafızalı olan, dc çıkışı olan, hdmi çıkışı olan, windows 8.1 veya 10 olan, klavye tak-çıkar olan veya olmayan, 6000-10000 mah pili olan, Full Hd veya 2048x1536 piksel olan ve marka olan bir tableti 400-500 tl 'ye yakalarsak(m) tadından yenmez başka daha ne isteyeyim..

    Konuyu açan arkadaşa teşekkürler..

    Benim de windows tabletten beklentilerim sizinkiyle paralel.Zaten telefonlar bile ortalama 5-5.5 inch oldu.O yüzden bana 7-8 inchler pek büyük gelmiyor.Bu arada 2k-4k ekrana gerek yok.Full hd gayet ideal.Hem fazla güç tüketiyor.




  • off kafam karıştı bu fiyata kaçmaz diyorum sonra nasılsa acelem yok belki daha iyisi düşer diyorum (lenovo mix serisi)
  • ulan görünce ben de kararsız kaldım ya.. casper t8w bakıyordum. aslında hiç ihtiyacım yok, mac ailesini kurdum ama böyle bi şey alıp matlab yükleyip okulda kullanabilirim diye de düşünmüyor değilim..
    bi akıl ver forum..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo miix 2 8 'i bende 4 gözle, hatta 4 üssü 4 gözle bekliyorum, 599 TL'nin altına inmesi ile almam arasında herhalde nanosaniyeler geçer, aslında Asus M81C yede acayip meyilliyim ama bulunmuyor, toshibaya gelince rakiplerinden kesinlikle çok ağır 445gr, lenovo 350, asus 330 gr iken bence çok ağır, ipad4 sahibiyim ve sırf ağırlığı yüzünden satmayı düşünüyorum, tablet deneyimini ilk kez yaşayacak "acemi" arkadaşlar varsa ağırlık kriterini göz önüne alsınlar.
  • Bu tablete göre Türkçe klavye olsaydı düşünmez alırdım hemen.
  • ben aldım siz almayın .. ilk izlenimlerimi paylasayım
    -Cihazdan beklentizi cok yuksek tutmayacaksanız.verilen para 400tl ninde sonunda..
    Ancak windows programlarını calıstıryor ki zaten tek tercih sebebi bu..
    yoksa cihazın tipi kotu..Cihaz performansı oyle cok hızlı değil..Ekran boyutu cok ufak geliyor..eger gozler iyi değilse hiç bulaşmayın derim ben..
    oyun beklentiniz varsa gidin anrdoid tablet alın mesela...
    ekran yatay dikey donus hızı cok yavaşbelki bi ayarı vardır bilen varsa paylasırsa makbule gecer..
    şimdilik izlenimler bu kadar..
  • alacaktım ben bunu ya, ne çabuk bitti
  • jo_be kullanıcısına yanıt
    Evin yakınında baktım vatan mağazada 399TL hala. İnternet satışını bitirmişler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 4 Nisan 2015; 19:41:07 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.