Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.659
Cevap
13
Favori
307.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EVET ARKADAŞLAR, TÜRKİYE’YE GİREN İLK WINDOWS VISTA’LI NOTEBOOK.....




    - İşlemci : Intel Centrino Duo Mobile teknolojisi, Intel Core 2 Duo T7200 - 2.0 GHz 667 MHz Front Side Bus, 4 MB 2. seviye ön bellek,
    - Chipset : Intel 945PM Express
    - İşletim sistemi : İşletim sistemi : Windows Vista 32 Bit Home Premium (ENG/TR)
    - Ekran : 15.4'' TruBrite WXGA TFT ekran (1.280 x 800)
    - Ekran kartı : NVIDIA GeForce Go 7600 256 MB DDR Video RAM, 16x PCI Express
    - Hard Disk : 160 GB (5.400 rpm) S-ATA
    - Sistem Hafızası : 1 GB DDR2 RAM - Max. 4.096 MB (533 MHz)
    - Sürücü : DVD Super Multi Drive (Double Layer)
    - Ethernet : 10/100 Ethernet LAN
    - Modem : Uluslararası V.90 modem (V.92 ready)
    - Kablosuz iletişim : Wireless LAN (802.11 a/b/g), Bluetooth 2.0 + EDR
    - Ses sistemi : Toshiba Bass Enhanced Sound System ile SRS TruSurround XD Sistem, SRS WOW, 16-bit stereo
    - Arayüz : DC-in, harici monitor, mikrofon, kulaklık (stereo), RJ-11, RJ-45, TV-out (s-video), i.LINK, 5-in-1 media Card Slot, 4 x USB 2.0
    - PCMCIA : 1 x PC Card Type II
    - Klavye - Mouse : Q Klavye, ToucHpad
    - Batarya : Lithium-ion teknolojisi, max. 2.00 saat
    - Cihaz beraberinde gelen : Online user and modem manual, Toshiba ConfigFree™, Toshiba Management Console, Toshiba utilities and drivers,
    - Boyut En x Boy x Yükseklik : 360 x 267 x 29.8 / 36.8 mm.
    - Ağırlık : 2.7 kg
    - Garanti : 2 Yıl
    - Cihaz beraberinde verilen : Taşıma çantası, tam sürüm DVD Movie Factory yazılımı, 90 günlük Internet Security + Anti-virüs paketi
    - Özel fonksiyonlar : Sıvı geçirmez klavye, HD Audio, HD ToGo, Express Media Player



    Ben aldım arkadaşlar. 1 hafta oluyor kullanalı. Kısaca belirtecek olursam makina hızlı, ısınma problemi hiç olmadı, yaklaşık 26-28 saattir açık kaldıgı oldu ve inanın fan dogru dürüst çalışmadı bile... Oyun yükleme fırsatım olmadı, sanırım Geforce Go 7600 ekran kartı ile de sorun olmaz oyunlar... Son olarak bluetooth falan gayet kullanışlı...


     TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ


     TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • aletin ekraninin alt kisminda (toshiba yazan yerde) bir isinma var bu normal mi bilmiyorum, herhalde ekran baglantilarinin oldugu yer.

    bunun di$inda gayet sessiz ve sorunsuz bir alet, yukledigim tum eski xp programlarini cali$tirdi, (photoshop 7, 3d studio max 8 hatta cali$acagini sanmadigim bazi eski $ifreleme programlari) denedigim tek oyun f1 challenge 99-02 yi ise maksimum ayarlarda ve cok yuksek frame rate lerde cali$tirmaya ba$layip takiliyor (bunun sebebi de nvidia driver i imi$, yakinda oyun oynamaya musaade eden driver cikaracaklarmi$)

    aletin dvd surucusu okurken a$iri sesli, bunun icin de acoustic silencer diye bir program ile geliyor alet, dvd film falan izleyecekseniz bunu devreye sokuyorsunuz surucunun devrini du$urup sessizle$tiriyor. (bunun di$inda aletle gelen hemen butun toshiba programlarini uninstall ettim)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchief -- 25 Şubat 2007; 9:42:18 >
  • ben de heralde bugün bu kulübe üye olacağım hayırlısı..
  • forumda başka A100-599 kullanıcı yok mu arkadaşlar...
  • ben de kullanıyorum ve memnunum. su an icin yasadığım en buyuk sıkıntı vista home premiumda fax desteğinin olmaması. sık faks ceken biri olduğum icin sıkıntı yaratıyor. onun dısında aletin performansı vs oldukca iyi. ısınması daha onceki toshiba a100lere gore daha iyi.
  • dstm ben 2 gün açık bıraktım ve şuana kadar hiç bir ısınma problemi ile karşılaşmadım...
  • makinayı alalı 3 gün oldu tek sorunum vistada WPA şifreli wireless lara bağlanamıyorum.
  • Arkadaslar Selam

    Forumda sanirim bir buraya msj atmadim:)

    A 100 599 alacagim, iki sorum var birincisi Ram upgrade i dusunuyorum 2048 olacak sekilde. Nerden saglayabilirim? ayrica 12 hucreli uzun omurlu pil bu modeller icin var midir?

    Tesekkurler...
  • ben de 24 saat önce bir 599 almış bulunmaktayım. yaklaşık bir ay kadar bir süre vaio, hp ve toshiba modellerinin tümünü inceledim, aşırı ısınma problemi yaşadığını farkettiğim ve vaio-toshiba kadar kaliteli hissi yaratmayan hp pavilionlar'ı listeden çıkardım. vaio ise yüksek kalitesine ve estetiğine karşın astronomik fiyatlarına rağmen toshiba'nın özelliklerine yaklaşamadığı için kaybetti.

    uzunca bir süre 003, 847 ve 599 arasında düşündüm. 003'ün ekstra özelliklerinin o fiyat farkına değmeyeceğine karar verdim, 847 ise 599'un yanında zaten vasat kalmakta.

    ürün çok güzel gerçekten, ben beğenmediğim noktaları söyleyeyim:
    -dvd player'ın motoru sanırım antonov motorlarından türetilmiş, çıkardığı ses kadar iş yapsa uçardı büyük ihtimal.
    -harman kardon speaker olmaması bir karizma eksikliği, keşke koysalarmış, harman kardon yazısını görmek isterdim laptopumda.

    şimdilik bu iki önemli olmayan noktayı beğenmedim. umarım yeni noktalar eklenmez ancak eklendikçe yazarım. diğer kullanıcıların da katkıları olursa süper olur.




  • yaw ben de iki gün önce aldım. ram biraz az gibi sürekli %50 lerde sizde de mi böle bu durum. bir de toshiba windows ve nortonu internetten kayıt etrtirmemi söylediler windows ile toshiba yı kayıt ettirdim ama nortonu kayıt ettiremedim. acaba bu sadece demo mu zaten ramden de çok yiyyo gibi silsem mi acep diyorum bi bahane arıyo gibiyim ;)
  • bende de ram sürekli %50lerde...

    bu mühim değil, almamın üzerinden 24 saat geçmiş olmasına karşın bir tane ölü piksel yakalamış bulunmaktayım.mavi ekran üzerinde bir adet simsiyah piksel...
    konuya vakıf arkadaşlardan yorum acil yorum ve tavsiye bekliyorum, ne yapmalıyım, itiraz etsem sonuç alabilir miyim tek ölü pikselle? yardımlarınıza acaip sevinirim...
  • Arkadaşım eğer ürünü internetten aldıysan 15 gün içinde iade şansın var.yada bu ölü pixel seni pek rahatsız etmiyorsa değmez ama sen bilirsin.yada internetten almadıysan aldığın yere götür birebir değişim yap ve orda aç kontrolet öyle al budaha sağlıklı.
    ram konusunda ise arkadaşlar yüzde elli demişler eğer vista yüklü ise bu çok normal remin çok büyük bir kısmını vista kullanıyor zaten en iyisi ram i 2048 yapmak.Ben masaüstü bilgisayarıma kurdum vistayı amd 3800*2-512*2ddr533 -200 gb hdd--x800 gto2 256 mb ekrankartı----kasma olmuyo ama ram yarı yarıya gidiyor ve buda oyunlarda bayağı bi yavaşlamaya neden oluyor.
    Not:bende yakında aranıza katılacağım
    hepinize hayırlı olsun gülerek kullanın
  • 599 kullananlar, ekran kartının Driver sürümünü söyleyebilir mi acaba?

    aygıt yöneticisinden bakabilirsiniz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: abcboy

    599 kullananlar, ekran kartının Driver sürümünü söyleyebilir mi acaba?

    aygıt yöneticisinden bakabilirsiniz.



    driver sürümü 7.15.10.9746
  • Ben de ya A100-599 yada A100-847 almayı düşünüyorum. Vista yüklü bi laptop için biraz saçma bi soru olucak ama hiç A100-599 laptobuna XP yükleyen var mı? Çünkü ben XP ve vista yı bi arada kullanmayı (en azından bi süreliğine) düşünüyorum. Driverları yüklerken bi sorun oluşup oluşmadığını merak ediyorum.
  • Ben de 4 gün önce aldım. Bilgisayarımdan tiz bir ses geliyor. Bu sizlerin bilgisayarlarında da var mı acaba?
  • Merhaba Arkadaşlar;
    Yaklaşık 1 ay önce Asus F3 JP model bilgisayar almıştım ama bazı özelliklerinden dolayı geri iade ettim.Şu anda ben de bir Toshiba A100-599 vistalı notebook var. ürünün tanıtım kataloglarında işlemci olarak Core duo2 7200 işlemci olarak belirtilmekteydi.
    Ancak denetim masası/sistem altında yer alan işlemci özelliklerinde(Kendi makinamdaki)
    1-İntel(R)Core(TM)2 CPU T5500 1.66Ghz
    2-İntel(R)Core(TM)2 CPU T7200 2.00Ghz diye iki işlemci gözükmekte.

    normalde her iki işlemcinin T7200 2.00Ghz olarak gözükmesi gerekmezmi? Bu normal bir durum mudur?
    Aynı problemi farkeden veya bilgi sahibi olan kullanıcıların yardımlarını rica ediyorum.
    Saygılarımla...
  • slm arkadaşlar bu laptopta hangi oyunlar oynanıyor veya oynanamıyor performansı nasıl bilgi verirseniz sevinirim.hem bu benim gibi yeni alacak arkadaşlarada ön bilgi olur.şimdiden cevao yazan arkadaşlara teşekkürler
  • alacak arkadaşlar mümkünse +1024 ram daha ekletsin.vista gerçekten çOk ram kullanan bi sistem.geçen pazar vatan bilgisayara gittiğimde orada servisteki arladaşlara sormuştum 1024 ram var üstünde 5-6 tane epxlorer sayfası açtıgımda bilgisayar kitleniyor demiştim,onlarda ramimi yükseltmemi önerdiler...
  • peki şimdi bunda 2*512mb mı yoksa 1*1024mb ram mi var ?? bide nortonu sormuştum demo mu içindeki subscriptiona giriyorum 49 dolar falan diyo ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabalacak -- 3 Mart 2007; 14:31:32 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.