Şimdi Ara

torrent öncelikli nmt tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bilgisayarı torrent yüzünden sürekli açık bırakma durumundan kurtulmak için mediaplayer almaya karar verdim.haftalardır süren arayıştan sonra tam dark mini almaya karar vermiştim ki esas amacım olan torrent konusunda diğer kullanıcıların sorunlar yaşadığını okudum. sizden ricam torrent konusunda sorunsuz,film oynatma konusunda geniş seçenekli,kablosuz modemle kullanabileceğim büyük bütçe gerektirmeyen bir mediaplayer tavsiyesi yapmanız.
    teşekkürler



  • Aynı tarz bir cihazı bende arıyorum arkadaşlar;WDTV var ek yazılımlarla torrent çekebiliyorum ama ara ara kafayı yiyiyor sinir olmaya başladım şu aralar sorunsuz bir NMT lazım..

    Cogu vakit torrent indirecek problem cıkarmadan,min ısınma sorunu ile..
    DTS destegide olan bi cihaz lazım varmı önerileriniz?
  • egreat aldım pazartesi hdd gelince torrent işine gircem
  • Dark MM'in bu tip konular için forumu var. Buradan torrent konularında fikir sahibi olabilirsiniz:
    http://akortek.net/viewforum.php?f=98
  • bende tam dark minimania alıcaktım ancak torrent indirmede tam verimli olarak kullanılamadığını okudum.o yüzden başka bi alternatif bakıyorum.sanırım popcorn bu konuda sorunsuz bi alet ancak onun da fiyatı bana göre yüksek kalıyor.
  • Aslında bu forumda bayaa bi torrent işine sarmış elemanlar var, örneğin bir tanesi Media Mania modeli için daha hızlı torrent indirmeyi sağlayan özel firmware hazırlamış:
    http://akortek.net/viewtopic.php?f=98&t=1240
  • arkadaşlar bende egreat 33 veya 34 düşünüyorum ama fazla bilgi bulamadım torrent verimliligi ile ilgili (malum biraz eski seride sayılır) sizce nasıl bu cihazlar???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XnetaS

    arkadaşlar bende egreat 33 veya 34 düşünüyorum ama fazla bilgi bulamadım torrent verimliligi ile ilgili (malum biraz eski seride sayılır) sizce nasıl bu cihazlar???

    http://www.turkeyforum.com/satforum/forumdisplay.php?f=380 burdan inceleyebilirsiniz torrent +rapid için sorunsuz indiriyormuş
  • egreat m33a veya m34a almaya karar verdim.ancak aklıma bi sorun takıldı.ben torrent indirme işini usb bellek ile hallederim diyordum ancak sanırım torrent için harddisk bağlantısı olması gerekiyor (harici harddisklerim var ancak disklerin sürekli takılı kalmasını istemiyordum).
  • sıralı yazma hızı fazla yavas oldugu için usb bellekten tam verim alamazsınız torrent sırasında,harddisk en iyi seçenek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr_daw666

    egreat m33a veya m34a almaya karar verdim.ancak aklıma bi sorun takıldı.ben torrent indirme işini usb bellek ile hallederim diyordum ancak sanırım torrent için harddisk bağlantısı olması gerekiyor (harici harddisklerim var ancak disklerin sürekli takılı kalmasını istemiyordum).

    sata girişli bir hdd gerekli usb hdd olmuyor m34a hdd dışarıda kalıyor biçimsiz bir görüntü oluyor m33a içine bağlanıyor alıcaksanız m33ayı tavsiye ederim
  • Sayın XnetaS gen2 cihazla mı torrent indiriyorsunuz? Eğer gen2 ile indiriyorsanız nasıl yaptığınız konusunda yardım edebilir misiniz? WD ile torrent hiç denemedim.
  • yok dostum gen1 ile indiriyorum sagolsun computeus arkadaşın yardımları sayesinde ama sanırım gen 2 veya live alıcam yakın zamanda ondada yaparım netteki kaynaklar yardımıyla
    kimse nedense ilgilenmiyor tr de fazla,cihazın potansiyeli var kullanmıyorlar..
    Gen1 in gücü yetmiyor hızlı indirmeye benim derdimde bu ,gen2 ve liveda sorun kalkmış görünüo
  • Ben de önümüzdeki ay interneti sınırsız yapıp torrent olayına girişicem. Yardımcı olursan sevinirim. Teşekkürler.
  • m33a veya m34a alıcam ancak ikisinin arasındaki fiyat farkına değermi acaba? yani m33a'da hdd'nin kasa içine takılabilmesi ve esata girişi dışında bi fark yok sanırım.ayrıca m33a'yı sadece ithalatçı firmanın sitesinden mi alabiliyoruz?
  • Hala bitmediyse Egreattr sitesinde M33A ve M32B 350TL . M34A ya göre avantajları şunlar:
    1)İkisinde de kasaya HDD monte edebiliyorsunuz.
    2)Kumandaları daha özellikli, standby konumunda torrent indirebiliyorsunuz, M34Anın standart kumandası bu imkanı vermiyor, ekstradan kumanda almanız gerekiyor.
    3)İki USB, bir E-Sata girişine ek olarak, bir USB bir E-Sata slave bağlantı var, PC den hızlı dosya aktarımı için.
    Kendi aralarındaki fark ise M33A yatay, M32B dikey konumda M33Ada VGA çıkış var yani monitöre de görüntü aktarıyor; M32Bde DVD sürücü yuvası var, piyasadan alacağınız DVD sürücüsünü monte edebiliyorsunuz. Ancak M32B kullanıcıları bunun çok verimli çalışmadığını, orijinal kopyaları göstermeyebildiği yolunda uyarılarda bulunuyorlar.(ben de M32B kullanıcısı olarak bu uyarıları önemseyerek dvd sürücü takmadım).
    İnternete ethernetle bağlanıyorlar, aparatla Wifi mümkün ama cihazı almadan aparat almayın uyum sorunu olmasın diye satıcıya danışın.
    Aşağıdaki linkte detayları görün:
    http://www.egreattr.com/
  • m33ayı sitesinden 360tlye aldım ordada yazıyor ,verdiği kumanda (standby tuşlusu) içine hdd takılması -esatası ile bence 60tl fazla verin alın derim.ben torrent için aldım gayette iyi çalışıyor
  • peki sizce (taksitli olarak 377 tl'ye gelen) m33a veya m32b 'mi yoksa popcorn a-200'mü (sanırım electroworldde 400 tl) tercih edilmeli ?
  • Popcorn a110 düşünürseniz ilan linkim: http://forum.donanimhaber.com/m_40981825/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40981825
    Fiyat konusunda yardımcı olabilirim.
  • Egreat M34A tam senin için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.