Şimdi Ara

Toplum içinde rezil olma anıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Birkeresinde kargom gelmişti bayiye bırakmışlar orası da bana uzaktı otobüse bindim gittim neyse aldım yeniden otobüse bindim biraz da ishaldim neyse otobüste ayaktayken biraz gazım geldi hafiften salayım derken mıçtık neyse benim kaldıgım yer de son durakraydı otobüste kimse kalmadı iyice yapışmasın diye boş otobüste ayakta gitmek zorunda kaldım

    sizin de böyle anılar varsa sizde anlatın



  • Sosyal fobimin olması nedeniyle 2x utanç yaşadığım tonla olay vardır.Hatırladıklarımı yazayım.

    Lisede asosyaldim ve popüler tayfa peteğin yakınına geldiler ben de orada oturuyordum ve bir boş yapmıştım.Herkes dalga geçmişti utancımdan renk değiştirmiştim.

    Lisede Almancacı benim için bu kim demişti.

    Daha var.
  • benimfavorim sınavda burnumun çooook fena akmasıydı. burnumdan slime gibi akıyordu kızlar falan ıııyy demişti sınavdan çıkıp tuvalete giderken. döndüğümde bir sessizlik... hoca dedi sınavın geçersiz. sonra üstüne bir de oturdum orada sınıfta bekledim. senenin kalanını da o sınıfta geçirdim. bu arada sosyal fobili olduğumu, kimseyle tek kelime konuşmadığımı da ekleyeyim. lise 1 bu.

    böyle rezil ola ola aştım sosyal fobiyi. sosyal fobi aile üyelerine, akrabalara yani sürekli birlikte olunan insanlara rezil olunca aşılıyor. benim için böyleydi. aklıma gelen, korktuğum hemen her şey geldi başıma xd

    vay be. ah günlük yoklamalar, ah otobüste sesimi duyuramamalar sonra bağırmam ve yine duyuramamam üstüne çevremdekilerin bana bön bön bakması. az çekmedim sosyal fobiden. daha tonla var. her gün azap.
  • bir keresinde dışarı çıkmıştım tipimi görmüşlerdi rezillik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.