Şimdi Ara

Toplu taşımanın %80'i göçmen ve mülteci (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İstanbul için el fatiha

  • dün görecektiniz ortaköyü. ortaköy serengetisi oluşmuştu resmen. 5dk bile durmadan kaçtık. çözümünü bulan eden yok başımızdakilerinde çokta umrunda. oy için topladılar o kadar arabı vs.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhzen

    Arkadaşım siz türkleri ( ben de türküm) hiç anlamıyorim.Bu ülkede herkes birbirinden nefret ediyor.Ülke tamamen bölünmüş durumda.En basitinden türk kızlarından nefret ediyorsunuz.Her gün elinize geçen her fırsatta gömüyorsunuz.Aşağılamak için fırsat kolluyorsunuz.Dh,ekşi,inci,uludağ,youtube,twitter ve diğer her yerde kendı kızlarınıza ırkçılık yapıyorsunuz.Sonra da bir yabancı türk kızına taciz ettiği zaman çıldırıyorsunuz.Geçen kocaelinde yaşanan olay gibi.Şu dünya da türkler kadar millet olamamış bir topluluk yok.Osmanlı dağılırken bile en son türkler milliyetçi akımlara kapıldı.Kadın erkek birbirinizden nefret ediyorsunuz.Ama yabancı yabancı düşmanlığı yapıyorsunuz.

    ulan konuyu nasıl kızlara bağladın anlamadım. nasıl bir beyne sahipsin. bizim sorunumuz kendi memleketimizde rahat rahat gezemiyoruz. araplardan korkar olduk vahşi bir ırk zaten adamlar kan çıkarmaya hazır durumda. kendi ülkemizde mülteci olmuşuz diyoruz sen kızlara ırkçılık diyorsun. he bu arada ırkçılıksa dediğim olsun kendi ırkımdan başkası yalan.

  • nuksws_99 N kullanıcısına yanıt

    2 sene önce şubat ayında kız arkadaşımla büyükadaya gidelim dedik, hem daha tenha olur hem de oteller ucuz olur diye. neyse turyol'un vapure bi bindik vapur full dolu ve sanırım tek Türk bizdik  vapurdaki satıcılar bile Türk olmalarina rağmen arapça tanıtım yapıyorlardı. ülkeden kesin olarak ümidimi o gün kaybetmiştim

  • Eminönü üsküdar vapuru. Neredeyse komple afgan, suriye... kendimi ortadoğuda sandım. Erkek olan varsa türkiye'den gidin desin. Oracıkta domuz bağıyla bağlayıp kafanızı keserler.

  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Hocam benim dediğim bu ülkede insanlarımız arasında inanılmaz bir nefret var.Bir türlü millet olmayı beceremiyoruz.Sen sürekli kavga eden birbirine nefret kusan aile görsen ne düşünürsün.Onlara aile diyebilir mısın.Türkler olarak birbirimize sahip çıkmıyoruz.Kızlardan bahsetmem sadece bir örnekti.Sen dünya da kendi kadınlarını bu kadar nefretle aşağılayan bir tane erkek topluluğu göster.Yani demek istediğim biz millet değiliz.Hiç bir zaman da olamıyacağız.Ben o yüzden sizin kadar göçmenlerden rahatsız olmuyorum.Beni rahatsız eden insanımızın birbirine duyduğu kin.
  • mhzen M kullanıcısına yanıt

    İnsanların arasında nefret yok, cahil ve medeniyetten uzak insanlarla, kültürlü insanlar arasında bir nefret var. Ve bu nefret devam edecek

  • şile plajları bile full suriyeli afgan
    , adamlar heryeri işgal etmiş
  • AKP`nin ilk secimde sonsuza kadar fisini cekecek en onemli olay, bu kontrolsuz multeci alimi olacak. Dunya uzerinde bunlarin yaptigini yapan tek bir hukumet yok.


    Halk ilk secimde yerin dibine gonderecek AKP`yi.

  • 1 sene bekleyecek vaktimiz yok. Bir şekilde bu adamları ülkeden çıkarmanın yolu bulunmak zorunda. Mevcut iktdarın göçmen politikası iflas etmiş durumda.

  • Araplar turistler surekli turkiyeye gelir para harcar ulkelerine donerler ondan sikinti yok kendimi bildim bile ortadogulu turistler ulkeye giris yapiyor. Ama coy maymunlari sikintili bagira cagira konusurlar susmazlar karilari carsafli. Bunlarin ozbek versiyonu var deniz otobusunde herif arkamda bagira bagria telefon konusuyor dedim ki sessiz konusur musun burasi toplu tasima araci cevabi tolofonom korkosondako doymoyor o zaman nereye gidiyorsun oradan ara ordan konus zaten herif 1 sinif yobazdi 17 yasinda kizi evlendirmis ulke adeta yobaz sapik igrenc mahluklarla doldu bir ustune afganlar geliyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.