Şimdi Ara

toplu taşıma şöförleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu toplu taşıma araçlarını süren şöförlere verilen araçlarda gaz ve fren pedalı yok galiba, pedal yerine düğme koymuşlar klavyeyle oyun oynar gibi tam gaz verip, tam güçte fren yapıyorlar sürekli. ne kadar vasıfsız, şöförlükten anlamayan adamları dolduruyorlar şuraya. adamlar hususi aracını sürüyor sanki bu ne rahatlık biraz yumuşak sür be ayakta gidiyor insanlar.



  • noldu düştün mü lol
  • doğru diyorsunuz hocam durağa tam gazla girip son 1 metre kala fren yapıyolar top gibi sekiyo herkes
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

    noldu düştün mü lol
    evet 1-2 defa insanların üstüne yığıldığım oldu... hatta bi kere kadının birinden tecavüzcü gibi azar işittim dengemi kaybettim diyorum anlamıyo.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 7 Aralık 2019; 7:20:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TiesTorN

    evet 1-2 defa insanların üstüne yığıldığım oldu... hatta bi kere kadının birinden tecavüzcü gibi azar işittim dengemi kaybettim diyorum anlamıyo.

    Alıntıları Göster
    ben de az düşmedim. kanki asıl olay ayaklarda. ağırlığını nereye vermen gerekirse o taraftaki dizini kıracaksın. vücut ağırlığın sayesinde de düşmezsin. ama dönüşlerde vs biraz da taktik istiyor.




  • Konu biraz eski ve güncel değil ama şöyle bir ekleme yapma ihtiyacı hissettiğim için hafiften hortlatmak istiyorum konuyu.


    Otobüslerin çok büyük bir kısmı otomatik vites ve markadan markaya vites geçişleri de baya değişken. Benim en rahatsız olduğum mevzu ise sıkışık trafikte öndeki araba bir milimetre ilerleyince otobüsün de ilerleyip sürekli dur kalk yapması. Bu sebeple yaşanan mide bulantısı da çok önemli bir konu bence.  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.