Şimdi Ara

Toplu İntihar Vakalarının Artması 02.05.2021 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
5.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
139 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yoruma bak darbe övmesi var, Türkleri aşağılama Fransizlari övme var, ve bunu forumda begenen 55 kisi var ve Yöneticiler kullaniciya uyari vermiyor. Insallah öyle bir vakit gelsin ki sizin gibilerin o hor gördügü Türk vatandasliklariniz elinizden alinsin Fransiz köpegi olarak yasaminiza devam edin Türkün adini kirletmeyin.

  • Bizim millette o g.t yok al aşağı etmek için sıkıntı yok yani

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 120205044 kullanıcısına yanıt

    Kapitalizmi eleştirmeyi severim ama bu yaşadığımızın kapitalist sistemle yakından uzaktan alakası yok. Keşke hard kapitalizm yaşasak gerçekten, bundan kat kat daha iyi olurdu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Imp

    Kapitalizmi eleştirmeyi severim ama bu yaşadığımızın kapitalist sistemle yakından uzaktan alakası yok. Keşke hard kapitalizm yaşasak gerçekten, bundan kat kat daha iyi olurdu.

    Eskiden yani 10 20 yıl önce herkes bir iş bulabilir veya bir iş kurduğunda bir şekilde geçimini sağlayabilirdi.

    Ama rekabet giderek arttı. Bim A101 şok kendi ürünlerini üretip sattığı için Bakkallar rekabet edemez hale geldi. Zincir lokantalar bireysel lokantanın yerini aldı.

    Eskiden devlet ihalesi alabilmek için daha adil bir düzen vardı, yandaş olma şartı yoktu.

    Eskiden para daha değerliydi.


    Abd de kapitalizm var ve işliyor. Çünkü devlet sistemi yerleşmiş ve adalet sağlanmış. Bir devlet ihalesi olduğunda bunu gidip Trump'ın yiğenine yada Biden ın kuzenine vermiyorlar. Hakedene veriyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün 04.05.2021 tarihinde istanbul fatih haseki tramvay durağında bir kişi intihar girişiminde bulunmuş. ama ağır yaralı kurtarılmış,ölmemiş.


    haberlerde gördüm.

  • Madem intihar edeceksiniz, yahu şu adamın önüne kredi kartı fırlatın biriniz de bitsin şu düzen.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caer aMuirehen

    Fransızların devrimi onurdan çok para üzerinedir kanımca Rusları örnek vermek her ne kadar daha az sempatik gelse de daha doğru bir örnek olacaktır

    Yazılan mükemmel yorumun içinde kraliyet ailesi kelimesi geçince "para için yapmışlardır" gibi alelade bir şey yazıyorsunuz, hem Fransız hem de Rus devrimi kendilerini olumlu anlamda bir yere götürebilmiş en azından...

    Monarşik kafanızı değiştirmenizi tavsiye etsem bu vakitten sonra işe de yaramaz, bir kere "eğilmeden" birilerine yazabilseniz bir şeyler de severek okuyabilsek...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yanlısliklar var çok .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha da artması temennimiz. Dış mihrakları bozguna uğratalım..  

  • O ornek verdigin abdde devletin soyledigi saatten 1 dk fazla çalıştır iscinin terinin damlasina cokmeye calis hayatini ... adamin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu ulkenin başında siz olsaydınız virüsü mü bitirecektiniz bol keseden at gitsin destek olun fırsat bilmeyin sorun virüs akp degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye 2018'de intihar etti.İçindekiler ise yavaş yavaş dökülüyor.


    Yönetim anlayışı ve hukuk anlayışı öldü 2018'de.


    Etkilerini yeni görüyorsunuz pandemide işi iyice ilerletti tabi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: OggyOgg

    Madem intihar edeceksiniz, yahu şu adamın önüne kredi kartı fırlatın biriniz de bitsin şu düzen.

    Kafasına keyif çayı atılsa belki bunlar olmazdı.Stoklar eridi zaar.

  • Mandollph M kullanıcısına yanıt

    Fransız ,Rus ve de Türk devrimlerine karşı, farklı kaynaklardan okumalar yapan biri olarak, şunu açıkça ifade etmem gerekir ki : Bütün bu devrimlerin başlarken farklı dinamikleri olduğu gibi mücadele şekilleri de birbirlerinden epey farklıydı ve buna rağmen çok geçmeden her biri ortaya komaya çalıştığı değerleri bir bir tüketti; ve bu listeye, her ne kadar o günün şartları mazeret gösterebilsek de ülkemizi de üzülerek dahil etmek zorundayız ; ama çağ değiştiği için, insanların rejimi değiştirme arzuları ile cumhuriyet, farklı yapılarda da olsa, varlığını, bir şekilde sürdürmeyi başardı. Beni itamda bulunduğunuz monarşiyi, ben monarşinin ,tarihsel bir olgu olduğunu göz önüne olarak, içinde bulunulan çağın gerekliliği yada diğer bir değişle normali olduğunu kabul ederek ,inceleyip, olayları analiz ederken aldığım zevkten başka, monarşiye karşı her hangi olumlu yada olumsuz hissiyatım olmadı ; özelliklede cumhuriyetin ilanı ile birlikte, Türkiye Cumhuriyetinin, Devleti Alinin saltanatına karşı çıkıp onun otorite prensiplerinin benimsenmesinden sonra.

    Son olarak böyle bir ifadeyi daha önce kullanmadığım ve şahsıma yakıştıramadığım için öncelikle kendimden daha sonrada sizden özür dileyerek size iade ediyorum: Ben bugüne kadar böyle bir eylemde bulunmadım lakin siz bir tarafa doğru eğildiniz için, gördüğünüz sevgiden dolayı zihniniz birazcık bulanıklaşmış istemeden de olsa yobazlaşmış ve bundan dolayı beyanatınıza karşı yapılan eleştiriyi düşünüp analiz etmek yerine kafanızda yarattığınız korkulu öcülerle bezeyip, ortaya attığım söylemi kendi zihninizde geçersiz kılmaya çalışmışsınız.

    Sizin adınıza üzüldüm ama olur böyle şeyler biraz daha az yobaz olmayı deneyin , sevgilerle

  • 120205044 kullanıcısına yanıt
    Hard Erdoğanizim olmasın kardeş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.