Şimdi Ara

Toplam kripto para birimi sayısı 20 bini aştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Toplam kripto para birimi sayısı 20 bini aştı



    Son dönemde kripto para piyasası zor dönemlerden geçiyor. Bununla beraber yüzde 50’den fazla değer kaybeden piyasalar birçok yatırımcının sorun yaşamasına neden oldu. Ancak piyasadaki kripto para sayıları hızla artmaya devam ediyor. Son elde edilen verilere göre; toplam kripto para sayısı 20.000’i aştı. 



    CoinMarketCap tarafından izlenen kripto para birimi sayısı tarihte ilk kez 20.000 sınırını aşarak 20,002'ye ulaştı. Günümüzde CoinMarketCap'in izlemediği binlerce ıssız kripto para birimi bulunuyor. Bu sayının yalnızca CoinMarketCap’te bulunan kripto para sayısı olduğunu belirtelim.



    Ayrıca Bkz.Elon Musk neden Dogecoin'i desteklediğini açıkladı



    Bitcoin’in ilk whitepaper’ının 2008’de yayınlanması ile birlikte başlangıç yapan kripto paralar, son yıllarda hızla genişledi. Finbold tarafından paylaşılan bilgiye göre 2022'de kripto sektörünün yüzde 23'lük bir büyümeyle 3.765 yeni kripto para birimi eklediğini açıklandı.



    Yetkililer yatırımcıları korumayı amaçladığından, yeni varlıkların ortaya çıkması da düzenleme tartışmalarını hızlandırıyor. Bu doğrultuda, Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, büyüyen kripto sektörünü düzenlemek için önerlerde bulundu. 









  • tosun coin.
    ne koyim.

  • Kolay para herkez bu işi yapmaya başladı

  • Sonra da Ponzi diyince linç yiyorum ya. Ponzi nin dibinin dibi.

  • fendur kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle ponzi sistemi.. Karşılığı olmayan sistemin para girdisi oldukça döndüğü, paranın geri çekilmeye başlayınca çöktüğü bir yapı..

  • Bu sonsuz kripto para olayı sektörün sonunu getirebilir anlamı kalmıyor bu kadar çok olunca.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Önüne gelen kendi parasını üretmiş ve sürmüş. Pardon da bu paraların değeri nasıl olacak? Bunlara değerlerini kim niye biçecek? Şurada devletin bankası bile fiziksel para basma işini ekonomik büyümenin ötesinde yaptığında paranın alım gücü ve değeri, içinde yaşanılan coğrafyalarda kabul edilmiş olmasına rağmen düşebiliyorken bunlar kim ki paralarının bir değeri olsun! Herkes NFT'ci herkes kriptocu arkadaş. Bitcoin veya belki ETH sağ kalır. Geri kalanlar yalan olur. Kripto varlıklar sınırlı sayıda olmadığı sürece, herkesçe kafasına göre -vakıf, proje- goygoyu ile üretildiği sürece öncelikle değerleri olmayacaktır. Bu yüzden yatırımcılarına güven de veremeyeceklerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu kriptolara cidden bir düzenleme şart. Ne kadar olacak 2023 yılında 25.000 adet mi olacak? Coin çıkarmanın şartları ağır olması gerek denetim şart.

  • Cmc'de listelenenler ağır filtreden geçiyor. O sayıdan çok daha fazla scam token var. Bu işin başını çeken de Binance.

    Umarım böyle devam eder. Scam tokenlerden üç beş yolumuzu buluyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.