Şimdi Ara

Toner doldurmaya çalışırken kafayı yemek..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün aldığım Samsung 1660'ın toneri bitti. Dolumla ilgili vidyolar izledim, yazılar okudum. Akşamdan beri saatlerdir dolum yapmaya çalışırken rezil oldum. Her yer, her şey toner tozu oldu. Ve kartuş çöp oldu, nasıl oldu sormayın. Sinirden kafayı yemiş durumdayım. Mürekkebin gözünü seveyim. Şimdi buna muadil kartuş alıp öyle kullanayım diyorum. Bir zararı olur mu? Muadil kartuşla da 1500 sayfa çıktı alınır mı? Fiyatları konusunda bilginiz var mı?



  • Xerox toner kullanıyorum (samsung1610'la aynı toner) doldurması son derece kolay. 1660'ın videosunu izledim de yan kapaklarda vida olmaması ve çipi haricinde önemli bir fark göremedim. Kolaylıkla doldurman lazımdı aslında. Aşağıdaki videoyu izlemediysen yardımı olacaktır...

    http://www.youtube.com/watch?v=Oa5wzLN4Jgw

    Ben muadil toner kullanıyorum orjinaliyle aynı sayılır...
  • Bir şeyi merak ediyorum. Üstteki kapaktan toner tozu doldururken alttan bir yerden ha bire fışkırdı? Neden olmuş olabilir?
  • tıpanın bulunduğu yerin karşısındaki dişlilerin bulunduğu tarafı açtınızmı açtıysanız orayı kapatmadan toner tozu doldurmayın toz akma yapar. ilk seferlerde bayağı bir üzeriniz ve etrafınız batabilir, sonuçta bozmadan yapmayı öğrenemezsiniz. en iyi ustalar zamanında en çok hata yapmış olanlardır, eliniz alışınca kolayca dolum yapacaksınız. doldurmaya çalıştığınız toneri atmayın yedek parça olarak kullanabilirsiniz.
  • merhaba, kendiniz toner dolumu yapmaya çalışırsanız astarı yüzünden pahalıya gelir.
    Ucuz ve kaliteli dolum yapan bir yere götürün. Adamlar güzelce bütün parçalarını temizlesinler
    ve dolumu yapsınlar.

    Önerebileceğim iyi bir yer var, bende dolumu ordan yaptırıyorum.

    http://www.tonerdolummerkezi.com/498/EPSON+C1100+(C-1100)+TONER+DOLUMU_.002
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.