Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division 2 Değerlendirme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
2
Favori
7.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlk piyasaya sürülme tarihi: 15 Mart 2019
    Motor: Snowdrop
    Yayıncı: Ubisoft
    Geliştiriciler: Massive Entertainment, Ubisoft Reflections
    Platformlar: PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows
    Türler: Aksiyon Rol Yapma Oyunu, Hayatta Kalma Oyunu, Üçüncü şahıs nişancı

    Tanıtım ve Oynanış Videosu ;

    https://www.youtube.com/watch?v=ZdPlH5RE_WU

    Birkaç Resim ;


    Tom Clancy's The Division 2 Değerlendirme

    Tom Clancy's The Division 2 Değerlendirme

    Tom Clancy's The Division 2 Değerlendirme

    Tom Clancy's The Division 2 Değerlendirme

    Tom Clancy's The Division 2 Değerlendirme


    Evet arkadaşlar sayılı gün çabuk geçer derler. Kimler sabırsızlanıyor, kimler heyecanla bekliyor görelim. İlk oyunun verdiği haz'dan sonra ikinci oyunu da benim gibi sizleri meraklandırıyor mu? Birtakım arkadaşlar ilk oyuna monoton, vuruş hissi yok, yapay zeka kötü durumda vb. eleştiriler getirebilirler. Bu durum kabul edelebilir tabii ki, ama hangi oyun dört dörtlük tabirinin karşılığı oluvermiş. Kaldı ki bu dört dörtlük algısı biraz bireysel düşünce gibi geliyor bana. Konuyu açtım ancak eğer daha önceden açılmış olan konu var ise kusuruma bakmayınız. Xbox platformunda oynamak üzere grupları şimdiden oluşturabiliriz. Arzı eden arkadaşlar GT paylaşımında bulanarak ekip oluşturabilirler. Şimdiden herkese iyi oyunlar. Umarım güzel bir oyun bizi bekler...

    Bu ikinci oyunda benim ilgimi çeken 3 ana konu oldu.
    1. konu ; Hikaye modu
    2. konu ; Team Deatmatch'ların yapılacağı skirmish modu
    3. konu ; Alan kontrolünü ele almak için verilecek savaşın yer aldığı dominion modu

    Aslında Assault Drone skill'i de fena değil. Güzel bir düşünce, gerçek bir modern savaş hissiyatı almak için. Ayrıca oyunda 30 level'den sonra uzmanlaşmak istediğiniz bir branş seçme hakkınızda oluyor ki, buda oyuncu için tam anlamı ile özgürlük anlamına gelir bence. Bu üç branş ise ; Survivalist, Demolitionist ve Sharpshooter. Kabaca hayatta kalmaya çalışan birisimi, yıkıcı birisimi yoksa sniper mı olacaksınız?
    Oyunda Washington D.C.'nin 1/1 ölçülerde tasarlanmış haritasını barındırması da bence başarılı olmuş. Olurda bir gün Washington'a gidersek yabancılık çekmeyiz. :)

    Öte yandan çatışacağımız düşmanlarımız 3 gruba ayrılıyor. Bunlar ;
    1. grup ; True Sons
    2. grup ; Hyenas
    3. grup ; Outcats
    True Sons'lar, eski bir jtf subayı tarafından yönetilen sayıları oldukça fazla, ateş güçleri yüksek, akıllı ve örgütlenmiş gruplar halindeler.
    Hyesans'lar, güçlü bir lider tarafından yönetilen bu ekip bir nevi yağmacı gruptan ibaret. Sinsi ve fırsatçı olduğu kadar organize olamayan, çabuk dağılan bir yapıya sahipler.
    Outcast'ler, kabaca serseriler. En öfkeli lider tarafından yönetilen bu grup intikam almak için başımıza bela olmaya çalışacaktır. Hastalık yaymaya gelen vahşi ve saldırgan bir grup.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iaaynaci -- 31 Ocak 2019; 16:16:50 >







  • Dün betayı denedim ama maalesef hiç memnun kalmadım. Oyunda aşırı bug var. Birincisi, botların yapay zekası önceki oyuna göre daha geride. Çok saçma şekilde hareket ediyorlar. İkincisi, botlar herhangi bir nesnenin içerisine sıkışıp kalıyor. Misal dolap içerisine, Covar aldığı dolabın içinde oluyorlar. Üçüncüsü, Skill'lerin kullanımı tam olarak oturmamış, Misal turretlar ölmüş düşmana sıkıyor. Drone'da ise rakip işaretleme ve yönlendirmede sıkıntı vardı. Dördüncüsü, oyun içi repliklerde, karşılıklı konuşmalarda karakterlerin başı ayrı ağzı ayrı oynuyor. Çok ruhsuz geldi bana. Beşincisi, Ateş edildiği zaman ses tahmini 1 saniye sonra geliyor. Aynı şekilde aldığım yahut verdiğim hasarlarda da aynı gecikme durumu mevcut. Umarım düzeltirler.
  • 1-4 Mart arası open beta olacak


  • Evet Betayı yeniden açacaklar. Bazı kaynaklar düzeltme yapıldığını yazmışlar ama bakmak gerek açıkçası. Ben sinir olup silmiştim betaya :(
  • iaaynaci kullanıcısına yanıt
    ben silmedim bir daha deneyeceğim , oyunu almayı düşünüyoruz bu arada
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Evet oyunu bende almayı düşünüyorum. Ancak ön sipariş vermekten vazgeçtim. Division'ı halen dönem dönem severek oynuyorum mesela. Bekleyip göreyim diyorum. Oyunun çok güzel olacağına adım gibi eminim ancak beta perfomansı biraz şaşırttı beni maalesef.
  • iaaynaci kullanıcısına yanıt
    Ben div 1 i oynamak için pek fırsat bulamadım , tüm herkes level i fulleyince de oyuna başlamak istemedim , bakalım 2 ye çıkışı ile başlayacaz umarım pişman etmez betada bayağı eğlenmiştik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu merakla bekliyorum, birinci oyuna geç kaldığım için bırakmıştım. Bu oyunu uzun soluklu oynayacağım. Hatta bu yıl bu oyun dışında beni çeken yeni yapım yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben serinin bu ikinci oyununun iyi olacağı kanaatindeyim. Kaldı ki ubisoft, bana göre seri oyunlarda kendini tekrarlayan bir firma olsada genel anlamda görsel iyileştirme, oyun içi mekanikleri, küçük değişimler ile bir sonraki oyunların üstüne koyaraka ilerlemiştir. Misal, assasins creed ve farcry serileri. Tüm seri neredeyse aynı ama her defasında iyileştirmeler mevcut. Yeni division bence de bu senenin game of the year oyununa aday olabilir. Apexe kaptırmazsa tabi :)İlk oyunu halen daha oynayanlar var. Kaldı ki birkaç arkadaşım 1 yada 2 ay önce başladı oyuna hemen level 30 olunuyor zaten. Oynanabilir di aslında ama tabi tercih meselesi. Çok uzattım galiba. Neyse iyi günlerde iyi oyunlar.
  • iaaynaci kullanıcısına yanıt
    ubi ilk serilerde her zaman oyuncuları denek olarak kullanıyor :) 2 de ise bir şekilde toparlıyorlar , aslında 1 deki temadan vazgeçmese daha iyi olurdu ama ben bu oyunu uzun süre oynamak istiyorum anthem her nekadar göz kırpsada almayacağım open betayı merakla bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikaye modu için oyunu alacam ancak Türkiye psn fiyat çok fahiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef. Hem psn hem Microsoft fiyatları yüksek. Bence görevleri tek yapınca çok zevkli olmuyor. Ekip oyunu ekiple daha bı zevkli sanki.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Üç farklı DZ modu
    DZ yarı yarıya ufalmış
    Sadece Pve modu ve DZ de gear dengelemesi, eski DZ modu.
    Combat mekaniğinde iyileştirmeler.
    Beta da çok sorun varmış, oyun çıkarkende olur bence. Yetişmez. Betaya da ilgi yoğunmuş. Yine çok satacak oyun. Türkiye de pek bilinmiyor ayrıca.

    İlgiyle bekliyorum, mtc game da 250 liraydı bu arada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 25 Şubat 2019; 22:15:37 >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Valla ben beta performansı sonrası ön siparişten vazgeçtim ama bu mtc aklıma girip duruyor. Bi ara 230 liraydı. Her koşulda alacağım ama... Ah beta ah... Bir çok arkadaşın dediği gibi bu yılı kendisine vakit ayırttıracak bu oyun. İyi olacak oyun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iaaynaci kullanıcısına yanıt
    Beta da ki sorunlar önemli değil. Çıktıktan sonraki ilk 3 ay içerisinde temizlenir çoğu. Çok takılmayın bunlara hocam. Komplike bir oyun var karşımız da.. Çok normal bunlar...
    Anthem gibi ağır sorunları hemen düzeltirler.
    İçeriği birinci oyuna göre ve en yakın rakibi antheme göre daha dolu.
  • Açık betada privateye ek olarak yeni bir görev ve pvp haritası ekleyeceklermiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Division 2’in 1. yıl ücretsiz İçeriği ve 40 dolarlık sezon pass detayı, oyunda loot boxlar bulunuyor.

    Tom Clancy's The Division 2 Değerlendirme

    Bütün ücretsiz bölümler yeni hikaye görevleri, yeni PvE ve PvP modları ve ek bir uzmanlık içerecektir. Üç bölüm sırası ile bu yılın yaz, sonbahar ve kış aylarında gelecek.

    D.C. Outskirts: Expeditions (1. Bölüm): Sizi Washington çevresindeki bölgelere götürecek,outcast ve black tusk ın seçkin üyelerini kovalayacaksınız.

    Pentagon: The Last Castle (Bölüm 2): Amerika'nın en ikonik yerlerinden birine, çok iyi korunan labirentte nasıl sır saklandığını açığa çıkarmaya çalışacaksınız

    Üçüncü bölüm : The Division 2 nin 1. yılını tamamlayacak ve daha heyecan verici içerikler için yol oluşturacak.

    Önemli nokta ,sezon kartı esas olarak yeni içeriğe hemen başlamak isteyenler içindir.Ücretsiz bölümlere bir haftalık erken erişime sahip olacaklar ve yeni uzmanlıkların kilidini anında açabilecekler. Ayrıca bazı özel kozmetiklere ve "gizli" görevlere de erişebilecekler.

    Gelecek hikaye bölümlerine 7 Günlük Erken Erişim

    sesson pass sahipleri , gelecek olan tüm hikaye içeriğine 7 günlük erken erişime sahip olacaklar.

    Gelecek uzmanlık becerilerine anında ulaşabilecekler

    Çıkışında Division 2 de üç uzmanlık türü bulunacak ,max levele ulaşan her oyuncu kullanabilir (max level 30)

    Gizli görevlere özel erişim

    Sezon kartı sahipleri Dc ye varışınızdan öncesine ait hikayeye ait 8 özel görev bölümüne sahip olacaklar. Her görevi tamamlamanız durumunda size benzersiz sırt çantası ödülleri verilecek

    Ek Ödüller ve Projeler

    sezon kartı sahipleri , zorlu görevler için haftada bir ilave ödül ve günde bir adet ekstra proje kazanacaklar.

    sezon kartı sahiplerine ayrıca , Ajan Ward Kıyafeti ve İzci emote hediye edilecek.

    “Kıyafet Önbellekleri” adı verilen loot boxlar olacaktır. Adından da anlaşılacağı gibi, bu önbelleklerdeki her şey kozmetik olacaktır. Loot boxlar iki değişik şekilde sunulacak.Standart olanlar oyun yoluyla kazanılır ve standart bir loot havuzundan çıkarken, etkinlik önbellekleri sınırlı süreli olacak veya gerçek para ile satın alınacak.




  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • open beta yüklemeye açılmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var mı betasına girebilen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.