Şimdi Ara

TOFEL, KPDS, ÜDS İçin Kesin Çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İngilizceZenginin Sınav Paketiyle sizin için stres oluşturan ve bir türlü iyi puan alamadığınız KPDS, ÜDS, TOEFL gibi dil sınavları artık sizin için engel olmaktan çıkacaktır.

    ‘İngilizcem var ama ne yapsam da iyi bir puan alamıyorum!’ mu diyorsunuz, o halde Sınav Paketimiz sizin için mükemmel bir fırsat. Çünkü kapsamındaki konu anlatımının yanı sıra size ipuçları da vererek sorulara nasıl yaklaşmanız gerektiğini de gösterecektir. Bu sayede aynı zamanda soru çözme tekniğinin kazanılmasını gerektiren bu sınavlarda daha başarılı olacak, çalışmalarınız önündeki engeli de aşmış olacaksınız.

    Bunların yanı sıra paketimize dahil olan “Revision (Tekrar Gözden Geçirme)” başlığı altındaki içeriğimizle öğrendiklerinizi pekiştirip, kalıcılığını sağlayacaksınız. Ayrıca, yine paketimiz dahilinde olan çözümlü deneme sınavlarıyla kendinizi test edip ipuçlarıyla sınavlarda başarıya adım adım yürüyeceksiniz. Gireceğiniz sınavlarda hayal ettiğiniz puanları almak sizin elinizde: Fırsatları kaçırmamak için Sınav Paketimizi kaçırmayın!

    Sınav paketi içeriği %80 indirimiyle sadece 170 TL üstelik 12 Taksit

    https://www.ingilizcezengini.com//w/?Git=Paket&islem=PaketDetay&pid=8

    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.