Şimdi Ara

TOEFL Nasıl Çalışılır, Toefl Çalışanlar DİSCORD GRUBU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaslar. toefl ile alakalı mevcut discord grubu varsa girmek isterim eger yoksa bir grup açmanın iyi olabılecegını dusunmekteyım. kaynak paylasımı gıbı konularda bırbırımızı yardımcı olabılırız.ben 23 yasındayım üniversiteden gectıgımız haziran mezun oldum.yurtdışında master için toefla çalışmak zorundayım.

    ben henuz 5 ay once ingilizceye basladım ve hiç temelim yoktu ayrıca hazırlıkta okumamıştım. rat planet hocamızın look ahead derslerını hergun 2 defa izleyerek bitirdim. grameri ise özer kiraz hocamızın videolarını izleyerek ve not tutarak bitirdim. 2. tekrarımı ise 2 ay boyunca defterimi tekrar ederek ve yine özer kiraz hocanın çeviri ile ögren kitabını bitirerek yaptım.

    hergün 30dk ingilizce pod castler dinliyorum. biritish council veya elllo.org gibi sitelerden.

    ayrıca rat planet hocamınızın önerdigi cbc podcastleride hergün bir tane çözmek yerine artık 2 defa çözmeye başladım.
    şuan ilk kısmın 44.dersindeyim.anlamını bilmedigim kelimleri memrise uygulamasına kaydedip hergün yarım saat kelimeleri tekrar etmekteyim.

    yaklasık 5 aydır ingilizceyı günlük en az 3 saat, düzeni ve disiplini bozmadan bu program ile çalışmaktayım.



    önerilere açığım siz neler yapmaktasınız? discord grubu sizce açılsa güzel olmaz mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuyuh -- 30 Aralık 2019; 23:2:49 >







  • Merhaba dostum. Bende aynı problemleri şimdi yaşıyorum. Çalışmaya başladığım süreç içerisinde anlık destek alabileceğim herhangi bir topluluk bulamadım. Bulduğum topluluklar da var tabi ki ancak bunlar çok dilli bir amaç güdüp, küçük yaş üyelerin fazlalığı sebebiyle oyun serverlarına dönmüş durumda. Toefl adına bir yardımda bulunmuyorlar, bulunanlarda ücretli yapıyorlar. Onun için kendim bir discord sunucusu açmaya karar verdim.

    Discordun sunduğu imkanlar dahilinde özellikle Türkiye'de konuşma ve yazma egzersizlerini ücret durumundan yapamayan veya bir ücretten daha çok karşılıklı yardımlaşma dahilinde sosyal alanını genişletmek isteyen arkadaşları bekliyorum. Biliyorum Toefl gibi bir sınava çalışmak aşırı stres ve karamsarlığa insanı itebiliyor. Toeflcılar olarak bu süreci birlikte atlatabilmemiz adına böyle bir topluluk açtım.

    Topluluğun içerisinde yurtdışı eğitim seminerlerine katılım linkleri, writing section için çalışılması gereken teknikler, speaking çalışma odaları ve bunların gelişimine uygun çeşitli etkinlikler yapmayı planlıyorum.

    Umarım sende aramıza katılırsın.

    Sağlıcakla Kal.

    Discord Linki--->https://discord.com/invite/tWtFgt




  • hazirreha H kullanıcısına yanıt
    merhaba

    davet gecersiz diyor hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuyuh kullanıcısına yanıt
    Aynen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.