Şimdi Ara

Deification or reification of the state?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • This is the first problem of Turkish people.


    Politeistler: Arapça müşrikûn. Allah'a (O'ndan başka) ilahlar ortak koşanlar; Allah'a kendisinden başka nesne ya da varlıkları ortak koşan kişi ya da toplumlar. Hz. Peygamberin peygamberlik misyonu, Arap müşriklere tek tanrıcılığı tebliğ etmek olmuştur (Kuran 6:137; 29:41; 43:15,16). Kur'an, Yahudi ve Hristiyanları "kitab ehli" olarak sınıflandırır; bunun yanında onları müşrik olarak tanımlar - Yahudileri ilahî olarak seçilen millet kavramına bağlılıkları, Hristiyanları ise teslis ve enkarnasyon doktrinleri nedeniyle (Kuran 2:94-95; 5:18; 62:6; 98). Müslüman reformcular, sûfilerin velilerin şefaatte bulunmasını beklemelerini ve velilerin türbelerine olan hürmetlerini de şirk olarak kınarlar. (Kaynak: Oxford İslam Sözlüğü)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupant -- 19 Mart 2022; 16:38:14 >



  • Arap olmayıp müslüman olan vatan haini yada sadistdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 20 Mart 2022; 22:55:54 >
  • Yani diyor ki: valaakaeala haalae hasanaağeaa valaekad aehaa valetekallüla kambolli allazii lakalümbea ye vela üç kaesea beeaal.
  • Akasha_Ether kullanıcısına yanıt

    Eski metinlerde Hellori Hz. lerinin baldan kastinin faiz oldugu iddaa edilir.  Kendisi ile sohbet baslatan bocege soyledigi "Velel kem velhe venehe. velal kama hele vırvır cırcır elkeeeeeeee" sozunde de circir bocegi uzerinden faiz lobisine gonderme yapmaktadir. Sonrasinda aldigi cevaba istinaden "Velel kam lehenehe" diyerek ortami terketmesi de ne kadar erdemli biri oldugunun bir kaniti niteligindedir...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.