Şimdi Ara

Tivibu Uydu Ayda 1 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
11
Favori
75.301
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tivibu Uydu Ayda 1 TL

    Tivibu Mobil İndirim Kampanyası

    Türk Telekom mobil faturalı tarifelere yeni gelen abonelere Tivibu Uydu Süper Paket ayda sadece 1 TL!
    Türk Telekom faturalı hat sahibi olan ya da Türk Telekom mobil faturalı hatları referans gösteren müşteriler, en zengin içerikli Tivibu Süper Paket’ten faydalanabilecekler!

    Dikkat: bu sene sonu şampiyonlar ligi ve uefa ligini yayınlama hakkını Tivibu kaybetti. UEFA yılın yayınlayacak s sport kanalı Tivibu da var.

    Kaynak:https://www.tivibu.com.tr/kampanyadetay/tivibu-mobil-indirim-kampanyasi

    1. Kampanyadan kimler faydalanabilir?
    Sadece kampanyaya dahil Türk Telekom mobil tarife grubunda bulunan faturalı hattını veya tanıdığına ait Türk Telekom mobil faturalı hattı referans gösteren Yeni Tivibu müşterileri faydalanabilir.

    2. Kampanya hangi paketler için geçerlidir?
    Kampanya kapsamında, başvuru esnasında referans gösterilen Türk Telekom mobil faturalı hattın en fazla 30 gün önce aktive olmuş olması halinde, tek mobil hat referansı ile 75 TL olan Tivibu tarife ücreti 24 ay boyunca 74 TL indirimle aylık 1 TL olarak ücretlendirilecektir.

    Tivibu Mobil İndirim Kampanyası kapsamında sadece Tivibu Uydu Süper Paket sunulmaktadır.

    Mevcut mobil abonelerin referansları için alttaki tablo geçerlidir.

    Detaylar aşağıda belirtilmiştir.

    Mobil Hat Sayısı Tarife Fiyatı Kampanyalı Fiyat **Referans Kampanya İndirimleri
    1. Mobil Tarife Grubu 2. Mobil Tarife Grubu 3. Mobil Tarife Grubu
    Mobil Hat Referans Sayısı Tarife Fiyatı Kampanyalı Başlangıç Fiyatı Paket Fiyatı İndirim Tutarı Paket Fiyatı İndirim Tutarı Paket Fiyatı İndirim Tutarı
    1 75 TL 39 TL 12 TL 63 TL 9 TL 66 TL 5 TL 70 TL
    2 9 TL 66 TL 5 TL 70 TL 1 TL 74 TL
    **Türk Telekom mobil hattı kampanyaya referans olmaya devam ettiği sürece ve azami 24 ay boyunca tabloda göstterilen indirimden faydalanabilirsiniz.

    Türk Telekom Mobil Hat tarife grubu indirimi olmayan abonelerimiz 24 ay boyunca belirtilen kampanyalı fiyat (39 TL)üzerinden ücretlendirilecektir

    Tivibu damga vergisi alınır.

    3. Hediyeler
    Kampanya dahilinde, Tivibu Uydu Süper Paket abonelerine Tivibu Go Süper Paket 12 ay hediye edilecektir.

    4. Geçerli olduğu tarihler
    Kampanya 11 Nisan 2017 – 31 Aralık 2018 tarihleri arasında geçerlidir.

    5. İlgili taahhüt bilgisi
    Kampanya taahhüt süresi 24 aydır.

    Uydu sözleşmesi için tıklayınız.

    6. Kurulum Hizmeti
    Kampanya kapsamında Uydu için iç kurulum ücreti peşin ve 24 ay taksitli seçenekleri ile 84 TL olarak alınmaktadır.

    Müşteri ihtiyaç ve talebine bağlı Dış Kurulum 132 TL (11 TL * 12 ay) olarak faturaya yansıtılacaktır.

    Self kurulum hizmeti sadece belirli Türk Telekom Bayileri üzerinden sağlanabilmektedir.

    7. Aktivasyon Hizmeti
    Aktivasyon Ücreti, Uydu Platform Hizmetine erişimin sağlanabilmesi için yapılan teknik aktivasyon işlemi nedeni ile ABONE’ye yansıtılan tutardır. Kampanya kapsamında 36 TL olan aktivasyon ücreti alınmamaktadır.

    8. Referans olarak gösterilen Türk Telekom mobil hat sahibi tarife değişikliği yaparsa Tivibu indirimi değişir mi?
    Referans gösterilen Mobil hattın tarifesinin değişmesi halinde tarife grubu değişirse verilen indirim tutarı da değişecektir.

    9. Referans İndirimi alabilmek için sadece Mobil Hat numaralarını iletmek yeterli midir?
    Hayır yeterli değildir. Tivibu indiriminden yararlanılabilmesi için, referans olarak iletilen mobil hatların tarife ve kampanyaya uygunlugunun kontrolü için veri isleme izininin olması veya en geç Tivibu ekipmanlarının teslim edildiği tarihten itibaren 30 gün içinde bu izinin verilerek gerekli kontrollerin yapılması şartıyla referans olarak iletilen mobil hat sahibinden “SMS Onay” alınması gerekmektedir.

    Süresinde izninin ve SMS Onay’ın verilmemesi halinde abonelere referanstan kaynaklı ek Tivibu indirimi verilemeyecek olup, kampanya başlangıç fiyatı olan 39 TL üzerinden ücretlendirilmeye devam edecektir.

    10. Hangi koşullar Referans verilen Mobil Hattın iptali sayılmaktadır?
    24 aylık taahhüt dönemi içerisinde referans olarak gösterilen Türk Telekom Mobil hat sahibinin/sahiplerinin abonelik iptali, kampanya kapsamı dışında başka bir tarifeye geçmesi, başka bir operatöre geçiş yapması, faturasız hatta geçmesi veya referans verilen mobil hattın devri durumları "Referans Iptali" olarak degerlendirilecektir.

    11. Referans verdiğim Türk Telekom Mobil faturalı hattın iptal edilmesi, kampanya kapsamı dışında başka bir tarifeye geçmesi, başka bir operatöre geçiş yapması ve faturasız hatta geçmeleri durumunda Tivibu indirimleri devam edecek midir?
    Hayır devam etmeyecektir. İki mobil hat referans gösterildiği durumda, Mobil hat referanslarından birinin iptal edilmesi halinde sadece devam eden Mobil Hat Referansının bulunduğu tarife grubunun, referans sayısının 1 olduğu durumda geçerli olan indiriminden faydalandırılacaktır. Tüm referanslarının iptal edilmesi durumunda 39 TL üzerinden ücretlendirilmeye devam edecektir.

    12. İletilen Türk Telekom faturalı mobil hatlarda indirim için sıralama önemli midir?
    İletilen Türk Telekom mobil hat referans numaraların da sıralama aranmamaktadır. İletilen Türk Telekom mobil hat referanslarından hangisi daha avantajlı tarife grubun da ise aboneye o tarife grubunun indirimi yansıtılmaktadır.

    13. Referans olarak ilettiğim Türk Telekom Mobil Hat numaramı değiştirmek istedim, yapabilir miyim?
    Tivibu Uydu ekipmanları teslim edildikten 30 gün içerisinde, referans gösterdiğiniz mobil hat sahibi sms ile onay vermedi ise referans numarasını değiştirebilirsiniz. Sms ile onayı alınmış referans numaraları değiştirilememektedir.

    14. Yeni referans numarası ekletebilir miyim?
    Tivibu Uydu Ekipmanları teslim edildikten sonra 30 gün içerisinde yeni referans numaranızı iletebilirsiniz.

    15. Ek Hizmetler
    Cihazlar hakkında

    Uydu Alıcısı aylık cihaz kullanım bedelinin hali hazırdaki fiyatı 3 TL (vergi dahil) olup, kampanya kapsamında alınmayacaktır. Kampanya sonunda yürürlükteki cihaz kullanım bedeli tahsil edilmeye devam edilecektir.

    Cihazların mülkiyeti TTNET’e aittir. Abonelik iptali halinde cihazların eksiksiz olarak iade edilmesi gerekmektedir.

    Üyelik geçişleri hakkında

    Kampanyada sadece süper paket olduğundan kampanya içerisine başka pakete geçiş yapılamamaktadır.

    Film kiralama hizmeti hakkında

    Kampanya süresince, varsa Seç İzle seçeneklerine ve Tivibu kanallarına ücretsiz olarak ulaşılabilecektir. Varsa Kırmızı Halı klasöründen kiralanan içeriklerin ücretleri faturaya yansıtılacaktır.

    İptal hakkında

    Üyelik iptali ve/veya kampanyadan çıkılması halinde; taahhütte bulunulan tarihten itibaren iptal dönemine kadar kampanya kapsamında sağlanan tüm indirim ve faydalar toplanarak, taahhüt kapsamında henüz tahsil edilmemiş hizmet bedellerinin toplamı ile karşılaştırılacak, düşük olan tutar faturaya yansıtılacaktır. Ek olarak (varsa) aktivasyon/Tivibu Kurulum ücreti, taksitli satılan cihaz/servis/ürünlerin kalan taksitlerinin toplamı, (varsa) geriye dönük hizmet kullanım ücretleri ve (varsa) tarifede yer alan diğer kullanımlara ait borçlar ayrıca tahsil edilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soickan -- 31 Mart 2018; 9:0:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Sahtekar bu herifler 1 TL diyorlar sonra referans verdiğin numaranın taahütü dolduğunda 40 TL'lik hattı 70 tl yapıyorlar. Referans numaran da haliyle 70 tl ödemeyeceği için daha alt bir pakete geçiyor yada GSM firmasını değiştiriyor. Tivibu oluyor 9 TL. Vaktim olsa daha detaylı yazardım ama mesajı alan alır diye düşünüyorum...
    Tivibu tarafından resmen dolandırıldım evet yanlış duymadınız bir delilik yapıp 24 ay Tivibu uydu alıcısı aldım başıma gelmeyen kalmadı aylık 1 tl diye verdiler 2 tane referans numaram vardı tarifem değişti önce 5 tl oldu sonra referansım olan hat faturalı Türk Telekom hattı olmasına rağmen referansım uçtu şimdi aylık 12 tl diye mesaj geliyor arıyorum muhatap yok işi bilen yok yardımcı olan yok haa açıp izliyormuyum maalesef 20tl lik Vestel uydu cihazı hiçbir özellik yok söktüm kenarda bekliyor boşuna 12 tl haraç veriyorum haksız yere taahhüt ün bitmesini bekliyorum haram zıkkım olsun aldığınız fazla paralar sakın bulaşmayın arkadaşlar pişman olursunuz illa merak eden varsa 1 aylık alsın.



    Velhasılkelam aylık 1tl diye aldanmayın sakın 24 ay bağlanıyorsunuz ve en yüksek taahhüt 12 ay, 12 ay sonra çile başlıyor o 1 tl nin acısını sizden 12 ay boyunca çıkarıyorlar hem hattınızı taşıyamıyorsunuz hemde eliniz kolunuz bağlanıyor hemde istedikleri fiyattan size geçiriyorlar ilk abone olanlardanım 11 ay olmuş 6 ay 1tl 6 ay 5tl 12 ay daha 12tl ödeyeceğim aklı olan bulaşmaz ben yandım siz yanmayın.
  • Sen 1 TL değilde AYLIK NE KADAR kitleyecekler onu yaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ''Cihazların mülkiyeti TTNET’e aittir. Abonelik iptali halinde cihazların eksiksiz olarak iade edilmesi gerekmektedir.'' yazıyor. cihazların fiyatı nedir? 2 sene kullanımda zaten kumanda filan çalışmaz hale gelir. 200-300tl cihaz parası istemesinler cihazı eskittik diye?
  • 3-4 ay önce 5 TL den almıştım, şimdi 1 TL diyor ne kitlemeye çalışıyorlar acaba
  • sparcoo kullanıcısına yanıt
    Hocam tarifine göre düşüyor fiyat.Bence gene aynı kampanya. Kampanyanın bence fazla esprisi yok iki tane Türktelekom faturalı hattı olanlara yaratabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alın Netflix izleyin ne gerek var böyle dandik şeylere para vermeye. İç kurulum ücreti 84 tl, dış kurulum ücreti 132 tl diyor. 1 tl diye geldik bismillah şimdiden 200 lirayı geçti hesap.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurulum ücretleri falan hikaye..



    Ben 5 tl ye kullanıyorum. Gittim cihazi elden aldim eve getirdim taktim bitti. Kendiniz takin cihazi kuruluma falan gerek yok. Kurulumluk bir sey yok çünkü. 5 tl ye çok güzel kanallari var değer yani zaten 5 tl bile çok diyorsaniz hic kullanmayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana referans olabilecek varsa ben bu pakete geçmeyi düşünüyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.Mobil grubu hangileri oluyor?
  • Yeni hat ile ilgili bilgi vermemişler.
  • 24 ay taahhüt işi sıkıntı. Ücret 75 TL çünkü cayarsan aylık 75 TL alırlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yiyorsa iptv yi versinler 1tl ye, uydu mu canak mi kaldi arkadas...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceh.meh

    Alın Netflix izleyin ne gerek var böyle dandik şeylere para vermeye. İç kurulum ücreti 84 tl, dış kurulum ücreti 132 tl diyor. 1 tl diye geldik bismillah şimdiden 200 lirayı geçti hesap.

    Ne var bu netflix de bu kadar. Ordaki diziler filmler internettende bulunuyor. İzlediğiniz filmden bile Amerika para kazaniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceh.meh C kullanıcısına yanıt
    akk sız ülkedesiniz sanırım yada zengin.
  • Filbox'un modülü iş bankası hesabı olanlara 15 ay 100 lira.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar yazıyı okusaydım kpss ye hazırlanırdım
  • tivibu çöpüne bi de para ve taahüt istiyorlar.
  • Vestel cihaz veriyorlar genelde. Görüntü çamur. Alabilirseniz Humax cihaz isteyin.
  • Fatih kullanıcısına yanıt
    ama bbc earth yok
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.