Şimdi Ara

TiviBu Go, PC'de ses var görüntü yok (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, 2 gündür değişik bir sorunla karşılaşmaktayım. tivibu go uygulamasını açınca, ses geliyor ama görüntü gelmiyor. İnternet explorer'da ise problemsiz çalışıyor. Bu 2 günde çok şey denedim,


    uninstaller programlarıyla tivibu'yu tamamen sildim. Registry 'den de temizledim,

    İnternet explorer'ı tamamen sıfırladım,

    İnternet explorer'ı tamamen kaldırdım,

    Edge'yi kaldırdım,


    HDCP arızası mı acaba dedim, ekran kartını sildim tekrar yükledim. Fakat Netflix windows uygulaması sorunsuz çalışıyor, çünkü hdcp istiyor o da.

    Ses sürücülerini falan sildim yükledim.


    Tivibu profillerini sildim,

    Tanımlı pcleri sildim,

    Şifremi değiştirdim,

    Birisi saat tarih problemi demiş. Pc'nin saatini tarihini kurcaladım, bozdum düzelttim falan yine olmadı.


    Sliverlight son sürüm yüklü,


    Ama olmadı. Telefonda(android), İnternetexplorer'da problemsiz çalışırken. Kendi windows programında görüntü gelmiyor. Son çare Format Atmak artık ama sorunu çözmeden formata geçmeyi istemiyorum açıkçası. Niye oluyor diye merak ediyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 20 Kasım 2020; 0:54:47 >







  • HDCP'den şüpheleniyordum ve ondanmış fakat alakaya maydanoz. Çünkü Netflix Windows APP ve Netflix ie/edge kullanımında da HDCP 2.2 kullanılıyor. Bu sayede 1080p görüntü alıyorum laptopda. Fakat chrome HDCP son sürümü desteklemediği için hatta sanırım hdcp desteği sunmadığı için chrome'da en fazla 720p çözünürlüğü sunuyor Netflix.


    Gariplik ise burada. Madem HDCP sorunu var bu uyarıyı veriyorsun. Kardeş seni 50 kere sildim yükledim, niye düzelmiyorsun. Çünkü netflix windows uygulaması da, internet explorer da da hdcp kullanarak açılıyor çatır çatır.


    TiviBu Go, PC'de ses var görüntü yok (Çözüldü)




  • Arkadaşlar sorunu çözdüm.


    Yukarıda şans eseri, pencereyi sağa sola sürüklerken HDCP uyarısı çıkınca, bundan emin olmuştum artık. Fakat dediğim gibi diğer programların çalışması yüzünden pek de anlam veremiyordum. Lakin sesin olup, görüntünün olmaması ya plug-in sorunu ya da koruma problemiydi.


    Böyle olunca, tekrardan grafik özelliklerine yoğunlaşmaya başladım. Grafik ayarlarını kurcalamıştım geçenlerde ama ona ihtimal vermiyordum pek. Önden bilinen şeyleri denedim işte hep ve o ayarları değiştirdiğimi bile unutmuşum. Deneme yanılma yapmaya başladım 3B menüsünde.


    Ölçülü Morfolojik Kenar Yumuşatma ayarı kapalıyken, ben Uygulama Ayarlarını İyileştir olarak seçmişim. Görünce hatırladım. Onu kapalı hale getirince bir anda görüntü geldi.


    TiviBu Go, PC'de ses var görüntü yok (Çözüldü)


    TiviBu Go, PC'de ses var görüntü yok (Çözüldü)




  • 3b menüsü nerede nasıl bulacağız? win 10 güncellemesinden sonra oldu. onboard ekran kartım var.

  • Sıkıntımı yine kendim çözdüm. Belki birine lazım olur diye açıklıyorum. Aida64 diye sistem özelliklerini veren uygulamadan onboard ekran kartımın tipini öğrendim benimkisi nvidia geforce 7100 internetten bu ekran kartının sürücüsünü buldum ve yükledim. Sorun kalmadı şimdi çalışıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.