Şimdi Ara

Tivibu çözünürlük sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu sorunu illaki benden başka yaşayan vardır diye umut ediyorum. Tivibu cihazını açınca çözünürlük 480p SD olarak açılıyor. 4K destekli televizyonumuz var ve HD paket kullanıyoruz. Her seferinde kumandadan tivibu ayarlarına girip çözünürlüğü 1080p ye çekmek zorunda kalıyorum ama gün boyu işyerinde olduğum için evde annem babam ayarlama yapamadığından 4k tv de çamur gibi yayın izliyolar. Ayarlar sıfırlanmasın diye cihazı fişten çekmeyelim dedik bu seferde gece bekleme moduna geçiyor ayarlar yine sıfırlanıyor. Ayarlarda kaydetme seçeneğide mevcut değil. HD pakete boşuna para veriyoruz resmen. 50 mbit vdsl internet var 4k televizyon var kendi kendine niçin 480p ye dönüyor cihaz bilen varmı ?


    Tivibu çözünürlük sorunu
    Tivibu çözünürlük sorunu
    Tivibu çözünürlük sorunu







  • bende de bazen 720p'ye düşüyor. genelde evde değilim çok da umursamıyorum açıkcası ama çözüm önerim yoksa da nedeniyle ilgili tahminim, büyük ihitmalle televizyon ve kutu arasındaki bir EDID uyuşmazlığıdır. büyük ihtimalle de kutudandır Tivibu çözünürlük sorunu 


    ama kablonu değişmeyi deneyebilirsin veya ayarlarda CEC vs ile iligli ayarları açıp veya kapayıp deneme yapabilirsin ama ben ne yaptıysam kendine gelmedi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcislocked -- 27 Nisan 2022; 21:38:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.