Şimdi Ara

Tipsiz ve Yıkık İnsanlar Evde mi Kalır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 19 yaşındayım , doğuştan beri sapım diyebilirim ve bu zamana kadar hiçbir şekilde kızlarla iletişimim olmadı ve kız arkadaşım da olmadı. Küçük yaşlardan beri sosyal fobili ve asosyalim ve tipsizliğin de getirdiği ağır özgüven sorunları nedeniyle çok zorluk çekiniyorum üniversiteye gitmeye korkuyorum çünkü yıllardan beri sosyal fobi ve aşşağılık kompleksi ile hayatımı devam ettirdim ve bunun sonucu olarak büyük travmalar yaşamamın sonucu olarak hayata dair hiçbir cesaretim veya harekete geçme isteğim yok ayrıca hadi tipi geçtim ağzım da laf yapmıyor lanet olsun sesimde berbat ve hiçbir çekici özelliğim yok kahretsin.


    Neyse asıl sorum başlıktaki gibi: Bizim gibi bitik,hiçbir çekici özelliği olmayan insanlar hayatının sonuna kadar yalnız başına çürümeye mahkummudur ? Hiç mi kızlara karşı şansı yok ? Napacağız lan biz bu hayatta,yaşıtlarımız bebek gibi kızlarla evlenecek gitçek,çocukları olacak ve mutlu bir şekilde yaşayıp gidecekler ama biz yıkıklar ise bu foruma yıkık,tipsizlik konuları açıp hayatımızı boşa harcamaya devam edeceğiz.








  • Hocam biraz mantıklı ve gerçekçi olalım lütfen 19 yaşına kadar hiçbir kızla etkileşimi olmamış bir erkeğin 25inde (güzel mesleği olsa bile) kadın seçeceğini neye dayanarak, nereden öngörebiliyorsunuz acaba? İnsanlara boş umutlar yüklemenin lüzmu yok, verdiğiniz umutların boşa çıkmasının ileride o kişide nasıl bir tahribat yapabileceğini bilemezsiniz.

    Yüzde yüz katılıyorum. Para, araba mevzusu çok abartılıyor. Hiçbirine sahip olmadığı halde, tonla kişiyle çıkan arkadaşlarım var. Üstelik, bradd Pitt ayarında gibi bir tipte değiller yani. Normal insanlar. Ortam en önemlisi hocam. Ortak bir nokta olmalı. İş,okul, kurs vs vs. Sokakta geçen birine de yazamiyorsun ki. Burası Türkiye, ne olacağı belli olmaz. Ayrıca sokaktan, düşürme oranın en fazla yüzde 10. Oda maksimum, Kadıköy vb yerlerde olabilir. Ki, o bile çok riskli. Ortamın olmadıktan sonra gerisi boş. Ayrıca kizlarin hepsi gerçekten paraya bakmıyor' bu palavra... Özellikle bu forumda çok dile getiriliyor ama yanılıyor çoğu kişi.
  • Hocam, Büyük ihtimalle inanmayacaksın ama Gelecek ay 23'üne gireceğim ve sen ile birebir aynı durumdayım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet

  • Ben de 21 yaşındayım hiç sevgilim olmadı

  • yakında 24 olacağım 6-7 yıldır hiçbir şey değişmedi daha da kötü oluyor yaşıtlarım iş güç sahibi olup evlenmeye bile başladı. birçok şey denedim kurtulmak için ama sanırım çok büyük riskler radikal kararlar almak lazım ne olursa olsun diyerek. yoksa evet bu şekilde gidiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O güzel şeyler sadece filmlerde oluyor. Gerçek hayat it gibi çalışmak parasızlık ve sürünmekten ibaret kısacası hayatını düzene sokup oturtmadan istediklerin Türkiye de imkansız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sevgilim 22 yaşımda olmuştu. Ona çok değer yükledim. Bunun cezasını da çektim uzun zaman boyunca. Klasik olacak belki ama boşver hocam. Kendine odaklan, elini güçlendir. Sevgilin olduğu zaman ise hayatının merkezine kesinlikle koyma. Hayatının merkezinde hep sen ol. Tecrübe ettiğim için yazıyorum.

  • E-v-e-t. Ama sosyal fobiyi aşabilirsin. Tipsizliğin yüzünden sosyal fobin varsa şunu bil ki eğer aşırı tipsiz değilsen kimse senin tipsiz olduğunu umursamıyor çünkü direkt birey olarak umursanmıyorsun, dikkat çekmiyorsun. Bunun tam olarak bilince vardığımdan beri dışarıda fazlasıyla rahat hissediyorum ama işte mesele tam olarak bunun bilincine varabilmekte. Üniye gidince ister istemez sosyal fobiyi yeneceksin çünkü sunum vs yaptırıyorlar, mecbursun. (yaş 22, tipsizim, en son bi kızla lisede falan konuşmuştum heralde  )

  • Daha bismillah 19 yaşında hayatın başındasın. Önce güzel bir üniversiteye git mesleğini eline al dil, spor, sanat felsefe tarih alanlarında kendine yatırım yap. 25 inden sonra karılar önünde sıraya girecek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Intrepid I kullanıcısına yanıt

    Hocam biraz mantıklı ve gerçekçi olalım lütfen 19 yaşına kadar hiçbir kızla etkileşimi olmamış bir erkeğin 25inde (güzel mesleği olsa bile) kadın seçeceğini neye dayanarak, nereden öngörebiliyorsunuz acaba? İnsanlara boş umutlar yüklemenin lüzmu yok, verdiğiniz umutların boşa çıkmasının ileride o kişide nasıl bir tahribat yapabileceğini bilemezsiniz.

  • Ne yapalim yani birakin onlar dusunsun yas 30

    Fani dunya hayatini yasa Bu dunyada kizlardan guzel seyler var isi bilene

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelin kardeşim İstanbul'da iseniz oturalım biraz açılın, adım atmadan olmaz. Forumun yarısından fazlası aynı sıkıntıyı yaşıyor, tipini değiştiremezsin de yıkıklığı çözebiliriz. Yukarıda bir arkadaş da güzel söylemiş, dışarıda kimsenin umrunda değilsiniz zaten. Bunu kötü anlamda söylemiyorum. Durum bu, herkes başka şeyler düşünüp, başka şeylerle ilgileniyor. Kimse sizin tipinize veya haraketlerinize bakmıyor bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dünyada kızlardan güzel şeyler var takmayın diyorsunuz ama evlenemeyip yalnız başına bir hayat sürersek yaşlılığımızda kim bakıcak bize ?

  • berkan 197 kullanıcısına yanıt

    Nerede tipe bakmıyor hocam bütün kızlar neredeyse tipe göre yargılıyo eğer çirkinsen zaten suratına bile bakmıyor sadece bazıları konuşmalara,hareketlere falan bakıyo tipin haricinde. Ayrıca yıkıklığımın sebebi de tipsizlik zaten iyi bir tipim olsaydı ve ağzım da laf yapsaydı yıkık birisi olmazdım hatta bu forumda da takılmazdım.


    İstanbul da değilim tekirdağdayım yani çok bir fark yok burasıda çok kalabalık,herkes sosyal hayatını sonuna kadar yaşıyor ,manitalar zaten bebek gibi sanki avrupa ülkesiyiz gibi ama trakya'nın yerlisi olup aşırı sıkıntılı ve yıkık bir insan olmayı başardığım için ödül almayı hak ediyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paganizm -- 28 Haziran 2022; 14:31:45 >
  • Intrepid I kullanıcısına yanıt

    Ya hocam yolun başında olsam ne olacak ki doğduğumdan beri sıkıntılı bir insanım ve bu saatten sonra ne değişecek ki ? Üzerimde öyle bir ağır özgüvensizlik var ki hiç cesaretim kalmadı hayata karşı keşke biz kaybeden yıkıklar olarak acısız bir şekilde bu dünyadan göçüp gitsek.

  • Hunyadi Matyas kullanıcısına yanıt

    Sevgilinin olmaması çok normal. Benim şikayet ettiğim şey hayatım boyunca kızlarla hiç etkileşimim olmadı yani zorunluluk olmadıkça konuşmadım bile.

  • Neden biz bu hayata kaybeden olmaya geldik ki ?

  • Faux Pas kullanıcısına yanıt

    Sevgilimin falan olmaması umrumda değil, benim derdim bu yaşıma kadar benimle konuşan kız bile olmadı ki bu saatten sonra nasıl olacak ? Kendimi ne kadar geliştirmeyi istesem de tipsizlik yüzünden büyük özgüven sorunları yaşıyorum ve bir şeylere karşı adım atmak için hiçbir gücüm ve cesaretim kalmıyor. Bu hayatta ağır bir kaybeden olduğumu düşünüyorum.

  • Wrestle Mania kullanıcısına yanıt

    Hayatın zevklerinden mahrum kalmak insana çok koyuyor be   

  • Biz bu şekilde hayata karşı napacağız hocam ? Zaman su gibi akıp geçiyor ve eğer birşeyleri değiştiremezsek ömrümüzün sonuna kadar büyük bir pişmanlık çekeceğimiz kesin. Hiçbir şeye güvenim veya cesaretim kalmadı,sorunların üstüne adım atacak enerjim hiç yok. Ağır bir kaybedenim. Yaşadığımız yerler farklı olsada ruhlarımız yıkıklar mezarında beraber dirilecek  

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.