Şimdi Ara

Tipim nasil? (GALACTIC SS'li) / MUHABBET KOYULASTI / ALFA ERKEK OTURUSU EKLENDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aa hakan erotik mi bu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skuderya

    erkekler tuvaletinden çıkıyorsa topiiştir o
    Topis degildi, ayrica topis olsa da yargi dagitmaya hakkimiz yok kimseye.

    Su kisa hayatlarimizda biraz cenemizi kapayabilsek de herkes kendisi icin yasasa keske.
    Kisa diyorum ama icinde bulundugumuz yasam denen soyut kavram aslinda yasayabilecegimiz en uzun sey. Buna ragmen kisa demek ne kadar dogru emin degilim.
    Hayatta kalabildigimiz sure boyunca olen o kadar insan goruyoruzki hayatin kisa oldugunu asiliyoruz kendimize, olenlerin sayisina bakip.

    Hayatin kisa oldugu yanilgisina dusmemizin sebebi kendimiz disindaki insanlarin hayatlarina cok fazla dikkat etmemiz. Farkindaysaniz insanlarin hayatlarina o kadar baglaniyoruz ki, her olumun erken oldugunu soyleyip duruyoruz kendimize.
    Baskalarinin hayatlarina karisma sebebimiz de aslinda ayni nedenden oturu. DIGER HAYATLARA COK FAZLA DIKKAT EDIYORUZ.

    Kisacasi baskalarini hicbir sekilde yargilamayan bir insan, aslinda hayatin kisa degil de uzun bir yol oldugunu anlamistir.
    "Topis" hitabina bakarak senin daha herseye tozpembe parmakliklardan bakan, gercekleri goremeyen ya da gormekten korkan biri oldugunu farkedebiliyorum, bu sebeple ustune fazla gitmeyecegim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 17 Ağustos 2018; 2:46:57 >




  • hoppala bilader sen ben alfayım kız düşürdüm dedin diye dedim yoksa birinin dibini dövdürmesi umrumda deil . demogoji yaptıgın için blok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skuderya

    hoppala bilader sen ben alfayım kız düşürdüm dedin diye dedim yoksa birinin dibini dövdürmesi umrumda deil . demogoji yaptıgın için blok
    Dem"A"goji yapiyor olsaydim forumun coguna karsi nefret uyandiracak bir tavir sergilemezdim mesajlarimda, ve kendi fikirlerime zincir vururdum. Daha anlamini bilmedigin kelimeler kullanman gulunc.

    Aslinda dusununce benim o kadar uzun ve anlamli yaziyi en basit cumlelerle, herkesin anlayabilecegi sekilde yazmama ragmen sen "demagoji" kelimesini kullanarak tek satirda bilgili ve entelektuel biri oldugunu kanitlamaya calismayi sectin. Tabi o tek kelimeyi de yanlis yazdin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 17 Ağustos 2018; 3:8:35 >
  • pes ettim kırşehirli misin anlamadım ama iyi geceler .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skuderya

    pes ettim kırşehirli misin anlamadım ama iyi geceler .
    Tesekkurler, sana da.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 17 Ağustos 2018; 3:18:35 >
  • Normal bir tip.Bir ortamda off şu yakışıklıya bak denmez veya arkadaş ortamında ulan senin gibi tipim olacaktı varya gibi gibi sözler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GergedanGörünümlüAyı

    Normal bir tip.Bir ortamda off şu yakışıklıya bak denmez veya arkadaş ortamında ulan senin gibi tipim olacaktı varya gibi gibi sözler.
    O sozleri duymus biri olarak bu yorumu ciddiye bile almayacagim.
  • Zeki birisisin alfada olabilirsin elbet birileri olucak zaten bu forumda insanların birbirini sadece eleştirmelerini anlamıyorumda neyse bence yakışıklı değilsin çirkin bi tipin yok ama yakışıklılık bana göre böyle birşey değil belki kameradandır ama yusyuvarlak yanak değişik bir burun senin zekan daha yakışıklı bence :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ogrenmeye hevesli arkadaslar icin alfa erkek oturusu ilk mesaja eklenmistir.
    Dikkat ederseniz ortami sahiplenen bir ruh hali icinde, kimseyi umursamaz bicimde alfaligimi ortaya koyuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 17 Ağustos 2018; 5:14:9 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

    Zeki birisisin alfada olabilirsin elbet birileri olucak zaten bu forumda insanların birbirini sadece eleştirmelerini anlamıyorumda neyse bence yakışıklı değilsin çirkin bi tipin yok ama yakışıklılık bana göre böyle birşey değil belki kameradandır ama yusyuvarlak yanak değişik bir burun senin zekan daha yakışıklı bence :)
    Aslinda suan dusunebildigim en son sey tipim ve zekam. Biraz uzun olacak ve muhtemelen kimse sonuna kadar okumayacak ama bazen neden yasadigimi sorguluyorum.
    Hayatta isteyipte tadamadigim cok az sey oldu.

    Zenginligi, fakirligi gordum; dibe vurup olumu dusundugum, aylarca evden cikmadigim donemler de, eve girmedigim zamanlar da oldu; ailenin varligini da, yoklugunu da yasadim, Amerika hayali kurardim, ulastim ve bu hayale ulastiktan sonra benim icin siradan olmayacagini dusunurdum, suan hic garipsemiyorum bile, rutin bir hayat gibi geliyor.

    Bundan 4-5 yil once bana suanki gibi biri olacagimi soyleseler inanmazdim bile. Hatta 4-5 yili birak su son 7-8 ayda tamamen bambaska bir insan oldum diyebilirim.
    Turkiye'de ki tanidiklarim bile nasil biri oldugumu bilmiyorlar suan. Su 7-8 ayda butun cocuklugumu ve ergenligimi birlikte gecirdigim insanlarin bile beni taniyamayacagi degisimler gecirdim yasadiklarim sayesinde; hem biraz daha olgunlastim, hem hayati insanlari umursamadan yasamayi ogrendim resmen.

    Suana kadar yapamadigim tek sey yerine oturmus bir duzen kurabilmek. Ona da ulasmak istemiyorum aslinda ama mecburum.
    Ulasmak istememek degil aslinda benimki; ugrasmak istememek.
    Bir evim olsun, bahceme kopegimi baglayayim, uzun surecek bir iliski kurup sevgilimle yasayayim hayali yuzunden suanda ugrasiyorum.

    Sonunun istedigim gibi olacagi garanti bir yoldayim aslinda suan. En gec 1 yil icinde aklimdaki parayi kazanacagim o ise baslamis olacagim. Bahsettigim is sansa bagli bir is degil zaten, sadece belli bir sure disini sikmani gerektiren bir is.

    Aslinda benim korktugum hayalime kavusmak degil. Bu hayalden once hayatimdaki tek amacim Avrupa'ya, Amerika'ya tasinabilmekti ve bu imkansiz geliyordu. Bana imkansiz gelen hayali bile gerceklestirdikten sonra hersey siradanlasti.
    Demek istedigim, o duzenli hayata gectigimde de o hayattan sikilacagimi bilmem.

    Kafami yastiga koydugumda 65 yasina kadar hergun kalkip ise gidecegimi dusunuyorum. Parasi iyi olabilir, istedigim hayati bana saglayacak olabilir, ama dusununce olene kadar calisacagim. Kendim icin yasayacagim 2 gun icin 5 gunumu silip atacagim.

    Onumde hic sanmiyorum ama yasayacak 70 yilim bile olsa dahi bunun 50 yili calismakla gececek, az uyuyan biri oldugum icin kalan 20 yilinda 7 yili uyumakla gececek. Yani 90 yasinda oleceksem onumda yasayacak sadece 13 yilim kaldigi anlamina geliyor bu.

    Kutsal kitaplarda 13 yillik omru 70 yilda yasayip, sevdiklerinin gozlerin onunde olmesine tek tek sahit olup, en sonunda butun hayatin boyunca sahip olmak icin ugrastigin herseyi birakip gitmenin tanimi cehennem degil de Dunya hayatiysa cehennemin tanimi cok yanlis yapilmis bence.

    Bu arada 65'den sonraki emeklilik kismini da duz hesap olsun diye calisma olarak saydim hesabi kolay yapayim diye. Sonucta 65'den sonra yasimi basimi almis gitmis olacagimdan hayattan %50 zevk alabilecegim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 17 Ağustos 2018; 5:58:57 >




  • Yazık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lautreamont

    Yazık.
    Imzasina bilgisayarini koyan biri yazmasaydi keske bunu.
  • Tipinin nasıl olduğunu foruma soran birisi işte;)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alfa olmuşsunuz. Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lautreamont

    Tipinin nasıl olduğunu foruma soran birisi işte;)
    Tipimin nasil oldugunun zaten farkindayim ve sizin iyi ya da kotu demeniz bir sey degistirmeyecek benim acimdan. Tip arac, konunun icerigi genel olarak hersey hakkinda.
    "Ayy, tipim kotuymus cunku topluluk icindeyken 2 kelime konusmaya utanan birkac kisi oyle soyledi." diye aglayacak degilim kendimi tuvalete kitleyip.

    Bu lafim butun foruma degil, kendilerini gormezden gelip onlerine gelen sahip olamadiklari her guzel seyi parcalamaya calisan tayfaya.

    Adam daha okunmus fasulye projesi hazirlama kivaminda, forumda adam basarisini paylasinca "X ne yapiyor, bu ne yapmis." yazip, hayatta basarisi olmadigi icin herkesin basarisiz oldugunu kanitlamaya calisiyor resmen.

    Ayrica konuya "Cok tipsizim, hic ozguvenim yok." yazsaydim herkes ortalama ustu oldugumu soyleyecekken kendimi ezik biri olarak gormedigim icin durum tam tersi. Bu da ayrica komik bir durum zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 17 Ağustos 2018; 7:34:34 >




  • yeşil yoldaki tecavüzcü sarı dişli adama benziyon
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-5EE3281D1

    yeşil yoldaki tecavüzcü sarı dişli adama benziyon
    Sonunda gercegi yansitan bir elestiri geldi. Samimiyetin icin tesekkurler.
  • böyle zengin olsam tip umrumda olmazdı. kendi havuzun dublex evin oh baba mesleği nedir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.