Şimdi Ara

Tıpı bırakmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tıp fakultesi 3.sınıf öğrencisiyim.Sürekli çalışacak olmaktan bunaldım.Ve emeklerimizin karşılığını da maddi olarak alamayacağımı düşünüyorum ileride.Puanımla boğaziçi matematik,boğaziçi yönetim bilişim sistemleri gibi bölümlere geçebiliyor muyum?Hala geçerli olur mu puanım yani mezuna vs.de kalmıştım.Ya da 3 sene tıp okuyunca kpss için bir diploma veriliyormuş onun hakkında bilgisi olan var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • kateri06 K kullanıcısına yanıt
    Naptın hocam bende Odtü-Bilkent Mata geçmeyi düşünüyorum 1.sınıfım yatayla oluyor.
  • Deneyimli bir programcı olarak konuşuyorum. Bilişim, yazılım, programcılık işlerini ancak gerçekten seviyorsanız düşünün. Doktor, sağlık çalışanı vs işlere göre hem fiziksel hem manevi özgürlüğü daha fazla. Son yıllarda biraz mesleki olarak da prim yapmaya başladı. Ancak yine de özellikle türkiye'de parasından cok sevilerek yapılacak türde işlerdir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet geçerli oluyor geçebiliyorsunuz girdiğiniz sene puanız yetiyorsa.
    Gerçekten bu ülkede çok zor ve dediğiniz gibi emeğinin karşılığını almak da zor.buraya da 3 sene emek verdiniz ama o da var.meseka benim geçme şansım olsa bile geçmem sanırım çünkü yıllardan beri emek verdim buraya.gerçekten çok zor bir karar.umarım gönlünüze göre olur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.