Şimdi Ara

Tıpa Çamur Atanlar:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1. Kazanamamıstır.
    2. Kazanmıştır. Okumaya cesaret edememiştir.

    Hedefi mühendislik olup girip kazanan adam şizofren gibi gelip doktor adaylarına sallamaz. Bu iki tipi aklınızda bulundurun cevaplarını buna gore verin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Tmm usta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimsesin tıp yazanlara laf söyleme hakkı yok herkes kararını verip geleceğini planlayıp ona göre yazıyor. Tıp yazan arkadaşlara ise tek sözüm güleryüzlü olmanıza gerek yok, samimi olmanıza gerek yok sadece işinizi elinden gelen en iyi şekilde yapıp mesleginize saygı duyun yeter. Mesleğinizi düzgün, titiz yaptıktan sonra sadece para için de yazsanız kimse birşey diyemez.
  • Aslında durup dururken sallamıyor da millet!

    Geçen elemanın biri konu açmıştı "son anda tıp seçtim" diye. İşte böyle basiretsiz karakter yoksunu tipler yüzünden bir de sırf parası için girenler yüzünden; tıp'a hakkıyla girenler ve doktor olmanın hayalini kuranlar da laf işitiyor.

    Yani aslında nedensiz-asılsız da değil bu tepkiler.

    ============================================================

    Bir diğer yanı da;

    Tıp'ı seçen birçok kişi kendini geliştirmekten öte kitabı çalışarak bu Tıp'ı okuyacaklarını bilir. Okul bittiğinde İşi garantidir. Ama mühendislik, hatta hukuk bile mezun olduktan sonra da gayret gerektiriyor.

    Haketmiyorlar anlamına gelmiyor; ama aynı seviyedeki üniversiteden mezun olan mühendis veya Hukukçu kendisine bir doktordan daha çok yatırım yapmak zorundadır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.