Şimdi Ara

tiny miner madencilik oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu başlıkta stratejilerimiz paylaşalım arkadaşlar. benim görüşlerim:

    *uzunca bi süre sadece çantayı yani taşıyabileceğimiz malzemelerin sayısını artırmak. bunu bi 25-30 yapın rahat olsun. 50 den fazlası gereksiz bence ha ben bi inerim ful sağlık çantalarıyla sadece işime yarayanları toplarım en az yarım saat aşağıda geçiririm derseniz o başka artırın artırabildiğiniz kadar.

    *ışık o kadar da önemli değil. 1000lik olanı açtım daha da dokunmadım ben ama 2000 lik alıp bırakmakta fayda var.

    *yanınızda her zaman -tabi stratejinize göre değişir ama ihtiyatlı olmakta fayda var- en az 80-100 merdiven bulunsun. (başlarda 20-30 da yeter ama çok gitmeyin derine daha çok yanlara giderseniz yeter)

    *sağlık çantası gene stratejinize göre yanınzda 10-15 tane bulunsun kaybolursanız falan. çok dururm derseniz daha da fazla tabi.

    *destek köprü gibi şeyleri ben çok kullanmıyorum 15-20 şer tane yeter iksiinden.

    *robot bi işe yaramıyor almayın geliştirmeyin kendiniz kazın sağlık çantasıyla can basarsınız 10 dolara. robot 50 dolar.
    basın ve ful geliştirin harita açmada ve sıralı maden toplamada çok işinize yarayacak.

    *amacınız çantayı geliştirmek olsun çantayı 30-40 merdiveni 80-100 yaptınız mı dalın derine. yanlara gitmeyin artık ful derine inin çok daha güzel madenler var tarihi eserler çok daha sık çıkıyor plütonyum uranyum ha keza öyle değerli madenler. sadece bunlar için görevler düzenleyin diğerleriyle doldurmayın çantanızı.

    *sağlığınız her kazma vurduğunuzda düşer o yüzden kazmayı da geliştirmeyi ihmal etmeyin hem zaman kazanma açısından da kazma önemlidir.

    *geniş ve yüksek yerleri boş bırakmayın nolur nolmaz ya bi işaret tabelası koyun ya da köprüyle kapatın orayı belli bi yükseklikten düşerseniz ölürsünüz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebendefrans -- 28 Temmuz 2018; 10:36:45 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.