Şimdi Ara

TİMELAPSE SONY A6000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar tam 2 aydır bu makine elimde ve daha time lapse yapamadım. Çünkü saçma sapan bir sistemleri var satın almak istiyorum app i ona bile alamadım. Kredi kartını kabul etmiyor, yabancı forumların hepsinde aynı problem. Neyse sony için timelapse nasıl yapabilirim bunu indirmenin bir yolu varmıdır? Yada sizin çözümünüz ne oldu. Ya da oldu mu?



  • USA hesabı alıp deneyin hocam. "playsatation network card USA" satan elemanlardan birinden 10 veya 20 dolarlık kod satın alıp hesabınıza yükleyip app satın alabilirsiniz. Birazdaha ayrıntılı özel mesaj attım.
  • Hocam A6000'de bu özelliği kullanmadım ancak Nex5N'de aktif olarak kullanıyorum, Nex5N'de A6000'de olduğu gibi uygulama yükleyemiyorsunuz, bu yüzden buna muhtacım şahsen

    Anlatayım isterseniz

    Şimdi sinir bozucu bir mevzu var, üzerinde kızılötesi kumanda sensörü olan cihaza sahip olmalısınız bu tekniği kullanabilmek için, bu sensör Samsung'un benimde kullandığım S4 Mini modelinde var, S4'te de vardır muhtemelen. Bildiğim kadarıyla HTC'nin üst seviye cihazlarında da vardı. Her neyse, bu sensör için sakın ha telefon almayın kumanda alabilirsiniz 40-50 liraya, sadece belki sizin telefonunuzda vardır haberdar olursunuz diye yazdım o yukarıdaki telefonları, yoksa gidip S4 Mini'yi sırf kumanda olarak kullanmak için almayın bence ehehe.

    Bu aradahttp://www.phonearena.com/news/Top-phones-with-IR-blaster-and-remote-control-functionality-2015-edition_id71874 bu linkten bir kaç tane vereceğim tekniği kullanabileceğiniz telefon modeli var.

    Devam edelim, Google Play Store'dan "ZaZa Remote" adındaki bu kumanda uygulamasını indiriyoruz. (İsmi değişik yav) Bu uygulamayla her şeyi kontrol edebilirsiniz, göreceksiniz zaten kurunca; TV,klima,ses sistemi,dslr makineler... Uygulamada fotoğraf makineleri için kumanda özelliği dışında 'super slr' adı altında özel bir bölüm açılmış, buradan kaç saniye boyunca kaç saniye aralıklarla kaç tane fotoğraf çekileceğini seçebileceğiniz ayarlar çıkıyor. Timelapse'in kralını yapabilmek için yeterli olan şeyler yani

    Şimdi ben neden bu kadar uzun yazdım, niçin bu kadar uzun yazdım? Bunu izaha gerek yoktur. Ama işsizlikten olsa gerek, hatta evet işsizlikten.

    Anlamadığınız veya merak ettiğiniz bir şey varsa her şekilde sorabilirsiniz öptüm by.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Note 3 telefonla a6000 denendi teşekürler çalışıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona program yükleyip wifi ile bağlanıp yapabilirsin, 5 sn de 1 fotoğraf çekmeye ayarla, sonra çekilen fotoğrafları movie maker a at, fotolar arası geçiş süresini 0,03 sn filan yap, al sana timelapse.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone'da olmuyor malasef dediğiniz sadece android için geçerli.
  • emredurmus E kullanıcısına yanıt
    Diğer türlü çözüm üretemediyseniz ucuz olsun istersenizhttps://www.amazon.com/Photography-DSC-RX100M3-DSC-RX100M2-DSC-RX100II-DSC-RX100III/dp/B00ME7Z44O bu tür bir timer kullanın. Türkiye'de de 50 TL civarında satılıyordu. Daha pahalı modelleri de var. Bende de halen var. Sanırım çalışır durumda.
  • Halen çözüm bulamadım, girf card almaya çalıştım oda sadece abd den alınıyormuş. Alamadım. App var iken böyle bir şey taşıyor olmak üzücü, başka yolu yokmudur? hiç yapabilen yok mu?
  • emredurmus E kullanıcısına yanıt
    ben her türlü yolu denedim olmadı
    nedense visa ve mastercard ları da kabul etmiyor.
  • Çok saçma, türkiye sony ile iletişime de geçemiyorum. hiç bir iletişim bilgisi yok. Sosyal medyadan yazdım, tınlayanda yok.
  • ben şu şekilde aldım;

    Amerika ya da Ingiltere hesabı açıp, ona uygun G2A'dan PSN kartı satın alıp hesaba yükledim. Hatta denemem aşağıdaki linktedir

    Flickr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamerBaki -- 15 Temmuz 2016; 13:40:44 >
  • Benim için en güzel çözüm bir timer almam oldu. Takıyorum anında başlıyor, app ile uğraşmaktan daha kolay geldi. Yani bunun en kolay çözümü x Filex'inde dediği gibi timer almak. Bu arada ilk timelapsemi buraya link atarım. Kolay gelsin
  • Merhabalar; Sony rx100 m4 Time lapse uygulamasını nasıl alacağım konusunda yardım edebilir misiniz.Şuan kullandığım hesabımla alma imkanım var mı?
  • Sony o zamanlar bile aynıymış arkadaş hiç müşteri memnuniyeti yok hobi kullanıcıları tarafından böyle konularda.
  • merhabalar, framework yükleyip birçok uygulama kurabiliyorsunuz.
    https://www.youtube.com/watch?v=s-OSMhZfV04
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.