Şimdi Ara

TikTok da ücretli abonelik testlerine başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TikTok da ücretli abonelik testlerine başladı



    Sosyal medya sektöründe içerik üreticilerine bir kazanç kapısı verebilmiş en iyi platform YouTube diyebiliriz. Sonrasında bağışlar ve aboneliklerle Twitch platformu geliyor. Instagram ve TikTok ise bu anlamda oldukça geride. 



    TikTok ücretli abonelik sistemini test ediyor



    Reklama dayalı bir gelir paylaşımı olmadığı için Instagram ve TikTok platformlarında daha çok dolaylı yoldan gelir elde ediliyor. Sponsorluk, ürün reklamı gibi çözümlerin yanında TikTok bahşiş de kabul ediyor. 



    Ayrıca Bkz.Twitter Topluluklar artık Android'de kullanılabiliyor



    Instagram bir süredir üzerinde çalıştığı ücretli abonelik sistemini test etmeye başlamıştı. TikTok platformu da benzer bir sistemi test ediyor. İçerik üreticileri belirli içerikleri ücretli abonelik kapsamında takipçilerine sunabilecek.  Hali hazırda testler küçük bir fenomen grubuyla başlamış durumda. 



    Sosyal medya platformlarının en büyük sorunu fenomenleri diğer platformlara kaptırmak ve bunun için kıyasıya bir rekabet var. Reklam geliri paylaşımı olmayan Instagram, TikTok gibi platformlar içerik üreticileri destekleyecek yüz milyonlarca dolarlık fonlar oluşturdu. Ücretli abonelik ise önemli bir çıkış noktası haline gelebilir.

     




    Kaynak:https://www.engadget.com/tiktok-paid-subscriptions-test-202828605.html







  • Kimin adına böyle bi hizmet başlattı kendi mi destek olacak mış kusura bakmasın enayi değiliz paramız bol değil ki ne sitesine girdim ne de uygulamasını yükledim zaten sağda solda dek geliyor onlar yetiyor beyin seviyesi rezil ve dilenci kitlesi ama halkımız sever böyle şeyleri sırf merakından dolayı farkında olmadan başkalarına kazandırıyorlar. Çok nadir hak edenler vardır elbet ama mesela videoda balona su koyup dondurup balonu kesen kitleyi izleyen kitle aptal. YouTube da daha iyi içerik üretenler var. Şaklabanlık komiklik ise daha kaliteli içerikler var uzun uzun diğer platformlarda. Körle yatan şaşı kalkar.

  • Hiç girmedim bu siteye. Bir ara bakacağım nasılmış TikTok da ücretli abonelik testlerine başladı 

  • en gereksiz platformların başında gelir ve gereksizlerle dolu genelde.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.