Şimdi Ara

THY ve Alibaba Ortaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türk Hava Yolları (THY) dünyanın en büyük kargo şirketlerinden çinli ZTO ve Hong Konglu havayolu şirketi Pal Air ile stratejik bir iş birliği anlaşması imzaladı. anlaşma kapsamında hong kong merkezli ortak bir global ekspres şirketi kurulacak.

    Bu iş birliği ile thy, dünyanın en büyük entegratörleri arasında yer alacak. yeni kurulacak şirketin hizmetleri arasında, kapıdan kapıya lojistik faaliyetleri, toplama, taşıma, adresten alma, dağıtım, navlun taşıma, çapraz sevkiyat ve son noktaya kadar taşıma yer alacak. şirket aynı zamanda gerektiği durumlarda depo yönetimi, sipariş ve tedarik zinciri yönetimi hizmetleri de sunacak.

    2 milyar dolarlık gelir

    Şu anda filosundaki 18 kargo uçağı ile alanında dünyanın en büyük 8’inci şirketi olan turkish cargo, uzak doğu pazarındaki yeni operasyonları ile yakın zamanda ilk 5’e daha sonra da ilk 3’e girmeyi planlıyor. şirket bu anlaşmadan 5 yıl içerisinde 2 milyar dolar gelir bekliyor.

    Aalibaba teslimatları 4 güne inecek

    İstanbul yeni havalimanı’nın açılışı öncesi küresel anlamda ses getirecek ortaklığın imzaları, thy yönetim kurulu ve i·cra komitesi başkanı i·lker aycı, zto express başkanı mei song lai ve pal air ltd yönetim kurulu başkan vekili vivian lau’nun katıldığı basın toplantısında atıldı. e-ticarette ve ekspres kargoda son yıllarda bir arayış içinde olduklarını belirten i·lker aycı, “alibaba’dan aldığımız ürünler türkiye’ye 40-45 günde geliyordu. bu iş birliği ile uluslararası kargolar hızlanacak. ekspres kargo ile zamanlamada büyük avantajlar oluşacak. 40 günde gelen ürünler artık türkiye’ye 4 günde ulaşacak” d

    Uluslararası e-ticaret firmalarının önde gelenlerinden alibaba group, kısa süre önce 1.38 milyar dolar yatırımla zto express firmasının yüzde 10’luk payını satın alarak ortağı olacağını ve bu işlemin bu ay tamamlanacağını duyurdu.

    Kaynak: Gazete Vatan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Attığın şahsıma hakaret olan özel mesaj TCK 125 uyarınca suç teşkil etmiş olup suçun işlendiği sabittir.Hakkında savcılık makamınca soruşturma akabinde kovuşturma açılacaktır.Bu kararlılığını asliye ceza mahkemesinde de görmeyi temenni ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucre Maricruz -- 4 Eylül 2022; 14:55:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.