Şimdi Ara

Thrustmaster T-GT 2 Ürünü Detaylı İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Thrustmaster T-GT 2 Ürünü Detaylı İnceleme


    Gran Turismo için çıkartılan Thrustmaster TGT2 direksiyon seti hakkında hem genel bilgilendirme hem de inceleme videosu paylaştım.

    Ne kadar çok özensem de acemilikten dolayı bazı hatalarım var. Şimdiye kadar çektiğim ve kurguladığım ilk video olduğu için hatalarımı affedin.

    Gran turismo hayranı herkes için önerdiğim bir üründür.

    Eğer bende ışık görüyorsanız kanalıma abone olup beğenirseniz, bana moral vermiş olursunuz. Beğenmezseniz de canınız sağolsun :)



    Thrustmaster T-GT 2 Ürünü Detaylı İncelemeApex Noktasıyoutube
    Bu videoda sizler için Thrustmaster TGT 2 isimli direksiyon setini inceledim. Playstation için en iyi direksiyon seti mi? sizler için yorumladım. Gran Turismo için özel üretilmiş olan bu Thrustmaster TGT 2 direksiyon seti, daha önce hiçbir simulasyondan almadığınız derinlikte geribildirimler vermekte. İyi Seyirler.
    https://www.youtube.com/watch?v=6hZOsAA7J4M&feature=youtu.be



    Gran turismo oyununun resmi direksiyon simidi olarak 2021 yılının aralık ayında satışı başlayan Thrustmaster T-GT2, aslında kendisinden önce çıkan TGT isimli modelin güncellenmiş versiyonu.

    Ürün playstation için tasarlanmış olsa da Bilgisayarda da sorunsuz şekilde kullanabilmekteyiz.

    Aktarım sistemi olarak kayışlı sistemi kullanan Turstmaster TGT2; kardeşi TSPC ve TS-XW ile aynı fırçasız servo motoru kullanmakta ve 6.2nM gibi yeterli miktarda tork üretmekte.

    Ürünle birlikte gelen 40Watt çıkış gücüne sahip, turbo görünümlü oldukça şık adaptörüyle birlikte, ani geri bildirim anlarında 400Watt a kadar tepe güce ulaşabiliyor.

    Her ne kadar TSPC - TS-XW ile aynı servo motoru kullanıyor olsa da, TGT2 yi kardeşlerinden ayıran bir çok yenilik mevcut.


    Thrustmasterın T-DFB ismini verdiği teknolojisi dahilinde, ürünün arka kısmında bizi oldukça büyük bir bass shaker donanımı karşılıyor. Bu donanım sayesinde diğer direksiyon sistemlerinden aşina olduğumuz doğrusal geribildirimin yanında, elimize direksiyon simidi aracılığıyla vurma ve titreme şeklinde yeni hisler oluşturuyor.

    Bu sistem, önden savrulma ve arkadan savrulma durumlarında lastiklerin tutunması veya kayması, aracın ağırlık merkezi aktarımları, yol dokuları ve düzensizlikleri, süspansiyon tepkileri ve her araca özel diğer parametreler dahil olmak üzere yeni bir dizi efektle sürüş deneyimini üst noktalara çıkarmakta.


    Thrustmaster T-GT 2 Ürünü Detaylı İnceleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurpalaur -- 30 Eylül 2022; 1:43:26 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.