Şimdi Ara

THERMALTAKE VJ75021N2E WINGS RS 200 500W MidT ATX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PC toplarken aceleye geldi bu kasayi aldim,eve geldikden sonra farkettim kasa gercekden cok dandik sanki dokunsaniz bir yeri dokulcekmis gibi duruyor,power dugmesine basiyorsun icinde kaliyor vs.

    Acaba banami kalitesiz geldi gercekden boyle mi bu kasa?

    http://www.hepsiburada.com/thermaltake-500w-wings-rs200-piano-atx-siyah-kasa-vj75021n2e/productDetails.aspx?categoryid=1013&productid=bd84486







  • Dün akşam iş çıkışı vatan bilgisayara uğradım bende bu kasaya odaklandım.
    KDV dahil 146 TL yazıyordu. Sen benden önce davranmışsın.

    Power düğmesine basınca içinde kalıyorsa ve buna benzer sorunlar var ise ürünü iade et derim. Malum ürün iyi bir marka ama en alt modellerinden birisi. Marka olarak iyi bir kasa olduğu için sorun yaşayacağını sanmıyorum. Power düğmesinden başka bir sorunu varmı? Düşüncelerini paylaşırsan seviniriz.

    Saygılar...
  • Power dugmesinden baska sorun cikmadi.Bana goruntusu guzel ama kalitesiz bir kasa gibi geldi.Bende senin gibi ogrenmek icin actim basligi

    Baska kullanmis arkadaslar varsa onlardan yardim bekliyorum.

    Bu arada kasayi Altunizade Gold magazasindan 126 TL ye aldim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V -- 18 Haziran 2010; 9:58:34 >
  • iyi fiyata almışsın.
    ürün hem thermaltek hemde 500w.
    alınabilecek en uygun kasalardan bir tanesi.
    ileriki günlerde bende aynısından alabilirim.
    sen kullanıcı fikirlerini burdan paylaşmaya devam et dostum :)
  • bende pc toplama bölümünde hem thermaltake hemde 500 w psu var diye tavsiye edip duruyordum.arkadaşlardan bir tanesi uyardı çok dandik bir kasa oldugu hususunda.o günden beri tavsiye etmiyorum bunları.
  • psu lu kasa modellerinden fazla bir şey beklemeyin. her marka için geçerli fiyat performans odaklı bu ürünler. markaların alt segment ürünleri. kasa fiyatına biliyorsunuz ki tek psu satılıyor 500w lık demekki performans ve kalite farkı var. bu markaların üst segment ürünlerine baktığında sadece tek başına kasa ve psu fiyatları oldukça yüksek. alıncada zaten farkı göreceksin. bütçene uygun tercih yapmanda fayda var. ben herzaman ayrı almayı tercih etmişimdir ancak biraz tuzlu oluyor. Standart sistem kullancaksan bu kasa tercih edilebilir. yada rs201 modeli var onuda tercih edebilirsin düğmesinde sorun yaşamazsın. iki kasanında içi aynı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.