Şimdi Ara

Themeforest Wordpress Teması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Themeforest Oswad temasını aldım. Daha sonra tema dosyalarını indirdim wordpress kurdum. Ama tema resimde görüldüğü gibi değil sanki ücretsiz temalar gibi hatta daha kötü durumda. İçinde bir sürü tema olmasına rağmen(Blog, Sport, Business v.b.) benim yüklediğim temada bir tane var. Bu işin uzmanlarından yardım bekliyorum.



  • Hocam satın aldığınız temada One Click import özelliği mevcut. Tema ayarları kısmından istediğiniz tasarımı import etmeniz gerek. Sıfırdan bir site kuruyorsanız sorun yok ama eski bir siteye yeni bir tema giydirecekseniz öncelikle localhostta tüm denemeleri yapmanızı tavsiye ederim. Çünkü bazı temalarda import işlemi eski datanızı silme ya da üzerine yazma gibi durumlar yaratabiliyor.
  • Doobly kullanıcısına yanıt
    oda ayrı bi eziyetli iş hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doobly

    Hocam satın aldığınız temada One Click import özelliği mevcut. Tema ayarları kısmından istediğiniz tasarımı import etmeniz gerek. Sıfırdan bir site kuruyorsanız sorun yok ama eski bir siteye yeni bir tema giydirecekseniz öncelikle localhostta tüm denemeleri yapmanızı tavsiye ederim. Çünkü bazı temalarda import işlemi eski datanızı silme ya da üzerine yazma gibi durumlar yaratabiliyor.
    Hocam import ettim ama yine aynı sorun var. Artık uğraşmak istemiyorum. İade talebi oluşturdum direk bakalım ne yapacaklar. Sadece xml dosyasını bulamadım optimizasyon için bir iki kere kurup yükledim. Ama adam kurunca sıkıntı yaşamıyorum. Nerede hata yaptığımı bir türlü bulamadım. newpaper 9 alırım ondada böyle bir sorunla karşılaşmam inşallah. En kötüsüde ingilizce bilmemem.
  • Look At Me kullanıcısına yanıt
    Newspaper ile ilgili sorun yaşadınız mı hocam?
  • İşte bu sebeplerden warez/crack falan bulup localhostta ıcığını cıcığını iyice bızıklayıp sonra satın almak gerekiyor benim mantığıma göre. Malum mekanın en kallavi temasını indirdim. Bir yerlerden de arak aktivasyon kodu buldum, neredeyse 1 yıldır diftikliyorum, tüm eksikleri halledip hosta geçeceğim zaman satın alacağım. Aksi taktirde o olmadı iade et bu tutmadı baştan yükle, ohooo... Zor.

    Warez lafına bağıranlara: Ne yani, hosta göndermeyip yayınlamayacağım bir zımbırtıya neden para vereyim. Deneme sürüşü için oto satıcıları para alıyor mu? Benim yaptığım da öyle.
  • Site adresini çok merak ettim. Nasıl bir görünümde acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Demoyu yüklediniz mi hocam
  • Demoyu yüklediniz mi hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.